Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
....no ja to striekam v boxe. Najprv si trebars nieco povytahujem a urobim miesto kde manipulujem s rastlinami na tom jednom zvolenom mieste kedy ich davam do horizontu a striekam. Na podlahe ostane mokro. Niekedy som tam dal handru. Niekwdy nie. Hlavne to striekam dnu kvoli samotnemu zapachu pripraveneho roztoku a tiez jedovatosti. Inak ale nastastie to mas zatial dost v poho......tak v klude to ram nastriekaj a slwduj....
Ahoj groweri,mám velký problém a zároveň i prosbu!
Dnes jsem se na úřadě dozvěděl,že jsem byl anonymně nahlášen za pěst...
Holky jsou v 18dni květu a je mi líto je vyhodit...A kontrola dorazí,ptz musí
Byl by někdo ochoten si je vzít?16ks.... Čím dřív,tím líp...
To nebyl soused,jen známý, kterému jsem to na jedno kolo na zkoušku zapůjčil...(někdy loni) po dojetí kola jsem si to vzal zpet k sobě...Pak to u nich pomalu začlo...Udani atd... Prostě mazec..On stále sedí,vsechny věci rozprodany...no,s ní už se nikdo nebaví
No, ale neni to super v Cesku?Nejdrive prijde upozorneni,za to jim muzes podekovat a okamzite samozrejme jednat,hlavne,aby ti doma uz nenasli ani znamku o pestovani. To tady ve statech,bylo to urcite na udani,prisel manik s ganem,ja zrovna zalejval,za deset minut prijelo osum policejnich vozu,ja uz mel klepeta,behali a fotily policko,mel jsem tam 30 holek,podepsal povoleni k prohlidce domu,to bylo asi pul mile,vsechno zabrali a ja dostal sest mesicu natvrdo. Tak at se dari.