Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čus..díky těší mě to,jo je to nálev jako na okurky..a papričky jsou od mámy ze skleníku..
jinak svoje sklízím tak průběžně,teď třeba dozrávájí 7Pot Brown ,což je nádherná paprička,úplně jsem se do ní udělal,ale zatím jsem neměl odvahu ji zkusit :-D . sem tam nějaké jalapeno utrhnu,a na ostatní čekám.
Habanero je obsypané,stejně jako Pimiento de Padron a již zmiňovaný 7Pot.Dorset Naga se taky celkem slušně rozjela snad stihne dozrát a Red Peter penis jsem ochutnal včera první zralou papričku:-)
Mucho Nacho,Jalafuego a Tam jlpn jsou takové zakrslé.
A poslední věc,jak se tak kochám pořád tou zahrádkou tak jsem se rozhodl že nařízkuju Nagu,7Pot,Red Peter penis a možná Pimiento a zkusím si je nechat jako matky na příští sezonu tak možná tady nebude v zimě nuda :-)
Na fotce 7Pot Brown
Diky! Tiež uvažujem, že skúsim odrezky a prenesiem si to do interieru. Mohlo by to byť na jar jednoduchšie rozbehnúť z odrezkov, než sadiť semená. Mne mnoho semien na jar ani nevzišlo. Ak by odrezky paprík korenili rýchlo ako canabis, alebo bazalka - bola by to parada!
Snad budou kořenit rychle,jako s klíčením jsem moc problém neměl,sice už si to moc nepamatuju,ale 90% klíčivost v rw kostkach jsem měl určitě.
Jde mi hlavně o zachování té odrůdy,jasně šlo by to i ze semínek z papriček,ale tomu moc nevěřím,že by to nebylo nakřížené s ostatníma odrudama na zahrádce.
Navíc stejně držím bonsai matky cannabis v mém microboxu pod cfl,tak bych je jen přidal a tu zimu snad nejak prežijem :-)
Prvni zrala Dorset Naga..
Btw.. zkusil jsem 7Pot Brown,pul papricky na pizzu,bolelo to pri jidle i na druhy den rano na wc 😂..jeste ze jsem mel po ruce kyšku.
Sušing..7Pot Brown mi zacal plesnivet a hnit kdyz byl zaveseny na provazku tak jsem to musel resit..teda řeší to za mě sušička..rozkrojil jsem podelne kazdou papricku a zbavil seminek,stejně tak Pimiento de Padron od mamy ze skleniku.
Zajimavé,ze Habanero Tasmanian navlecene na provazku nehnije(asi to bude dano mensi velikosti),ale hodil jsem do susicky par cerstvych at zaplni misto.
+ nejake hribky z vcerejsi prochazky..
Ahojte všichni co sledujete toto vlákno.
Pomalu se připravuju na novou sezónu.Predem musim rict ze rizkovani lonskych paprik se nakonec nekonalo,protoze jsem byl nucen zhasnout svetla a dat si na chvili pauzu.
Takže jsem nakoupil nová semínka různých odrůd viz.foto
Zatím čistím box a pufruju rw kostky.Kliceni bude probihat v parniku pod 125W CFL pri teplote 28st.C.
Tak se zatim mejte cuss
Kamarád mi dodal semínka Moruga Scorpion Caramel. A pálivost mi nepřijde tak vysoká jako u papriček Habaňero ač by to mělo být na opak. Byli ve stejném foliovníku stejná zálivka. Nedokáže někdo poradit jak podpořit pálivost a tvorbu kapsaicinu.
Děkuji a pardon pokud to sem nepatří. Lepší vlákno sem nepotkal.