Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pozor pokud používáš jednu výbojku,kterou tlumíš,měl jys vědět že při tom stlumení se mění spektrum toho světla.Proto když už máš takový předřadník,měl bys mít i více výbojek ;-)
Původní příspěvek od moncakill no zatím to moc nevypadá tak uvidíme jestli z toho budeš mít džungli - leda tak na málo papání - kontroluj si to ec na výtoku než to znova proliješ
Při změně (tlumení) výbojky že se mění spektrum světla ? Dokoupím klidně výbojku, nějaké doporučení ?
citace:
Původní příspěvek od Jamés Pozor pokud používáš jednu výbojku,kterou tlumíš,měl jys vědět že při tom stlumení se mění spektrum toho světla.Proto když už máš takový předřadník,měl bys mít i více výbojek ;-)
Myslím že GIB Lighting pure bloom HPS Extreme 600W je výborná výbojka. Četl jsem na ní dost pochval. Nevím vůbec jak je to s přepínáním, prozatím to jelo na 250W 2 týdny a teď jedu 400W, navečer jsem jednou přepnul na 600W a výsledek byl poznat. Nadruhou stránku dostali zálivku když už byly pěkně proschlé. Težko říct, uvidím dnes.
citace:
Původní příspěvek od murmur
U sodíkovky bych se stmívání neobával, jsou na to dělaný, i když zrovna o GIB jsem nesehnal žádný info.
J lepovy desky nahod. Pokud se objevi sem tam nejaka nova muska na ty lepovy desce neplas a nic neres. Male mnozstvi je ok. POkud ti to ale fest zcerna tak je lepsi koupit sciarid calamadu a kvetinace prolit. Pokud nehces chemku a ses rad bio nakup hlistice nasad do kvetinace a uzivej si sciarid terror
Zdravim tě...koukám, že máš velký rozdíly ve velikostech. Já už bych to rozhodně přepl, protože jinak budeš mít z některých mrzáky a z jiných košťata, kvůli kterym budeš muset zvedat lampu..popř. největší dej na kraje a ty malý zmetky vypodlož něčim ať se dostanou na úroveň těch největších a dej je do středu. Good luck