Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak po prostudování různých rad na groweru jsem došel k názoru, že vady na listech jsou způsobeny buď nízkým PH, zasoleným substrátem nebo malou dávkou hnojiva. Jelikož některé listy žloutnou a některé mají vypáleniny jako z přízpěvku AladinWarrior.
Co myslíte?
Ec metr stále nemám, ale ph se na výtoku zvyšuje o 0,5, nevíte co by to mohlo znamenat???
čekám, než se rožne a zkontroluji spodky květináčů, jestli tam nejsou krystalky soli
Rád bych zvýšil ph zálivky na 6,6 , ale nikde jsem nenašel nic domácího, čím by to šlo, nevíte někdo o něčem???
34. den květu
Pár fotek, některé listy jsou nažloutlé Jack i Critical, další vypadají na nedostatek vápníku (pouze Jack) a tři listy na jedné kytce criticalu ukazují nedostatek fosforu.
Dnes jsem zalil pouze s přidáním green sensation 0-9-10, což by mohlo pomoct proti nedostatku fosforu.
Nemáte někdo nějakou jednoduchou radu, jak zvýšit ten vápník? Jaké hnojivo například?
Původní příspěvek od blondak01 34. den květu
Pár fotek, některé listy jsou nažloutlé Jack i Critical, další vypadají na nedostatek vápníku (pouze Jack) a tři listy na jedné kytce criticalu ukazují nedostatek fosforu.
Dnes jsem zalil pouze s přidáním green sensation 0-9-10, což by mohlo pomoct proti nedostatku fosforu.
Nemáte někdo nějakou jednoduchou radu, jak zvýšit ten vápník? Jaké hnojivo například?
Čau.Jako to jede?Hlavně se neboj to hnojit.Teď v květu jsem to posral tím,že jsem si myslel že je to přehnojený.(to mi dost pomohlo:http://growmart.cz/jak-na-hnojeni-rostlin/)Ty hnojiva(Grow/Bloom),jsou už většinou v dobrém poměru,zkus jen přidat větší koncentraci na litr.Ty největší rostliny jsou na tom většinou nejhůř,živiny jim chybí nejvíce.
Dnes jsem byl po otevření poprvé v úžasu, Criticaly mají už 15% chloupků hnědých (ještě jsem nehledal na netu, kdy mají dokétat, ale myslím že 55-60. den) a Jackové se krásně spojují
Dnes ještě bez zálevky, otrháno pár uschlých listů, jinak vypadají dobře.
Původní příspěvek od blondak01 Od poslední zálivky nakynuly nejvíc, co jsem si za celou dobu všiml, zvažuji dát další dvě zálivky pouze green sensation dvojtou dávku, co myslíte???
Čau.Tady se někomu rýsuje pěkná skliznička.Nejsem si jist jestli by to bylo k něčemu dobré.Máš na mysli přestat hnojit,začít proplachovat,ale ještě předtím do vody dvakrát dát dvojitou dávku květového nafukátoru?Krm to normálně dál do průplachu jako do teď,alespoň do těch cca osmi týdnů.Doporučené dávkování toho green sensation raději nijak extrémně nepřekračuj,třeba max přikápni když ti to nedá.
Hlavně ten Bloom musíš dávat ten je hlavní,bez něj by měli hladDávej to tam všechno a uvidíš jak budou pěkně kynout.Máš to na těch osm týdnů,uvidíš jak budou vypadat kolem toho 56. dne,to je za chvíli.Nemáš lupu nebo mikroskop?