Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jestli mas jenom takovyhle malinky prcky tak tu lampu nedavej tak nizko, akorat bys je spalil... jinak je to ok, preju at to roste a kdyztak si zaloz theard v galerii indoor, tam muzes nahazovat 5 fotek naraz a chodi tam vic lidi kteri ti mohou poradit kdyz budes mit nejaky problemy )
Zdravim.
Jel a jedu indoor AF . Jsem spokojenej , jel jsem i klasiku a af mi prijde jenodušší a když zvolíš správnej model tak na pohodu. Moc jich nebude ale jsou Ale co člověk to názor box : 105x 95x85 ... 13 .kytek. ideal asi deset by byl .. světlo 200W . 20/4 .... at to roste.
No asi se doba mění. Dřív měly autoflower strainy dost nízký obsah THC a proto je indoor nikdo nepěstoval protože by získal slabý výsledek. Dnes už je obsah THC vyšší, za předpokladu že se svítí 20/4. Sice se propálí víc elektřiny ale výnos je nejspíš srovnatelný s běžnými strainy. Ale ani tak nevidím důvod proč to páchat. Jedině kdybych si hrál na mičurina a potřeboval udělat nějaké křížení a odjet pár generací, před tím než bych to šoupnul ven.
čaute takže automat nie?no dnes som dal do kopy svoj prvy box..a dal som do tabletky 2x deimos auto.no teraz čitam ze sa to neoplati,,ok ked uz som ich dal nakličit budiš..ok mozem dak k nim aj normalne femky?aspon jednu na skusku,,lebo teraz mám dosť haluz ze či som nedal zbytočne nakličit automat.mam este par fem..čo mi prišli pred par dnami..mam dat nakličit este 2fem, a mozu byt spolu v skrinke?v70 š56 h45 alebo čo teda :/
Prečo by sa to neoplatilo..
Ide Oto z ktorého uhla pohľadu sa nato pozeráš.. Síce svietis 20/4 ale môžeš kľudne aj 18/6... Výhoda je taka ze môžeš stále dokladať nové rastliny bez toho aby si menil svetelnú periodu.. A pestujú sa fakt jednoducho.. Môžeš ich kľudne aj zastrihavat a urobiť znych pekne roztiahnute Rastliny s pekným výnosom.. Nie takým ako u foto kytek ale pekný.. Tu to ešte nieje také rozšírené, pestovanie automatov indoor.. Ale v zahraničí kde sú predsa len ľudia popredu to idú vo velkom.. Ja ich pestujem už 2 roky a som úplne spokojný.. Pozri si zahraničné fóra ako je napr. GrowDiares a tam uvydis ako sa pestujú automaty vo veľkom indoor..
Tu je to stále Tabu lebo ludia nemajú také poznatky o automatoch takže ta tu malo kto podporí v tomto.. Iba sami hejt.. Ako píšem ja ich idem 2 roky a som spokojný.. Robím si aj vlastne seeds a krížim si aj Odrody a vytváram nové..
Původní příspěvek od drago101
Tu je to stále Tabu lebo ludia nemajú také poznatky o automatoch takže ta tu malo kto podporí v tomto.. Iba sami hejt.. Ako píšem ja ich idem 2 roky a som spokojný..
Dobrý muži nevíš o čem píšeš, nejde o nevědomost ,ale o klasický strain hunt, a když do toho zamícháš ruderalis tak seš ztracenéj o to víc, jedna věc je smoke report a další účinek přímo na Tebe. Holly grail (hand grenade) ;o)
Mimochodem s těma dvěma lety bych se moc nechlubil, i střední trvá dýl, a víme co s ní padá do světa ;o)
Prečo by si mal byť stratený keď primiešas ruderalis? Prečo si stále myslite ze automat je shit, nechápem.. Pozri sa do sveta akú majú popularitu.. Ja budem stále zástanca automatov pretože ma fascinujú.. A do nášho podnebia sú ako stvorené.. Jednoducho znavam autoflowering ako rastlinu, a vždy budem.. Keby to bolo také na picu ako stále tvrdíte nemalo by to vo svete a medzy pestovatelmi stále vecsiu a vecsiu popularitu.. Mier ✌️
Je tu nekdo kdo jede AF in v hydru. Nejlepe keramzit a drip systwm? Budto nekdo komu to vyhovuje osvedcilo se mu to a uz by nemenil nebo naopak nekdo kdo to zavrhl a rekl by proc. Vsichni od toho odrazuji ale prijde mi ze to delaji jen teoretici co to sami nemaji vyzkouseny a preci jen za 3 roky se dost zmenilo. A aspon trochu ozivime upadajici tema.