Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ten ventas muzes dat do dreveny krabice kterou vysteles tim rockwoolem a melo by to snizit hlucnost, neco na tenhle zpusob: http://www.growmania.cz/box-na-vent...hod-p-1056.html ale samozrejme davat za to dvojku v gshopu je hloupost, jestli si sikovnej tak to zbouchas doma na koleni...jinak ta vlhkost je docela vysoka, dost bych se obaval plisne pri vlhkosti nad 60%, zkus to nejak snizit napriklad malou odvlhcovackou (napriklad: http://www.growmania.cz/odvlhcovac-...-ml-p-4474.html) , pokud nemas penize tak na jedno kolo staci pasivni tablety typu ceresit za 200kc... jinak to mas pekny, tak at to kvete
-jinak ve skříní je vlhkost podle toho, jaká je vlhkost venku, takže se to pochybuje kolem 50-67 %
- teplota je pořád stejná- den 30, noc 24
- a jinak mam podezření, že se mi ten novej ventas vysral, protože v něm tak jako chrní, jak kdyby bylo něco vevnitř...včera jsem to sundal a rozdělal ho z toho rockwoolu a je to fakt někde vevnitř, tak nevim, co s tim...je to trošku hlasitější.. ??
- jináč včera na cannafestu to nebylo špatný, tak za 3h jsme to prošli a mam filtry a papírky na 5 let
"Hlupák najde vždy ještě většího hlupáka, který ho obdivuje"
„Největší chyba, kterou v životě můžete udělat, je mít pořád strach, že nějakou uděláte.“
Tohle je úplně k ničemu... mám tu za tři týdny 3cm vody v nadobě což je asi tak 1-2dcl? nechce se mi to vylívat ale je to jen taková plastová, hnustná dekorace? wtf. Na vlhkost jedině pořádný odvlhčovač nebo topit.
No tBlety nic nesrazili mi připadá, pořad kolem 65% vlhkost, no snad to bude v klidu...
Naky fotky tady, myslim si, ze by to tak do 3 tejdnu mohlo bejt, uz to začíná trochu chytat fialovou barvu, tak snad uz to dyl trvat nebude, uz mam chut jak prase
41d. 18/6, 55d. od vyklíčení
„Největší chyba, kterou v životě můžete udělat, je mít pořád strach, že nějakou uděláte.“
Mard- s tou vlhkostí už nic neudělám, už tam není ani místo na odvlhčovačku, takže jen budu doufat, že to neechytne aspon tu plísen a díky (přispěli k tomu tvoje rady samozřejmě )
Met- díky moc, já tvoje taky díky za k
-ještě nějaká fotka pro vás
Kolego, tak jsem si to ještě jednou celý thread přečetl a vidím že s tím pěkně teda bojuješ. Ale na smrad jsis zřejmě zvykl. Co se týče té vlhkosti, tak když máš v bytě 80% vlhkosti (to není jako v paneláku ale v přízemním bytě v činžáku :-) ) tak se můžeš snažit jak chceš a uvnitř holt vlhko taky budeš mít :-( To by dovedla snížit odvlhčovačka, ale jednat to žere dost proudu a za druhé je to také hučák, takže pro tebe to moc dobré řešení není. Smiř se s tím a spíše příště udělej prevenci proti plísni - ještě mladý kytky před květem stříkni polyversem, nebo si udělej výluh z přesličky a tím to stříkni, to je také proti plísni prima. Já mám třeba v bytě 40% vlhkost a to je pak snadnější :-)
Jasný, ale myslel jsem si, že ten air max tableta aspon něco uděla, odvlhčovačku určitě nechci a stim přípravkem je to super nápad, další kolo určitě udělám
- byla by to blbost celou dobu hrotit, že něco řvě a pak si koupit odvlhčovačku 50 db
Hazim sem Nakej up- ve skříni to pořad svítí... Teplota nakejch 28 den a noc 24
Vlhkost : docela randal od 65-80...
Tableta úplně k ničemu...
Do ty nejmenší uz leju jen 4ml/l a naposledy v nedeli, pak budou tejden jen o vodě a sundam je nekde koncem příštího tejdne si myslim ( uz jsou celkem i nafialoveli ) a ty ostatní 2 tam ještě tak 3 tejdny po budou a leju jim pořad 6ml/l...