Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jj zítra ted už do pokoje nemůžu prcek spí , nejvíc na prd je ta voda tady nikdy sem neměla doma takhle kyselou vodu a to by měl bejt městskej vodovod všude stejnej tady mám 5,5 ph a ve vedlejším sídlišti je 7,5 a to bylo vždycky úplně super a kytky krásně prospívaly
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
no tak moje odstata ma taky stejny jak z kohoutku ale i plagronem i cannou i biothrivem se to trochu dolu pohne...tak to mas nejakou extra vodu...na to hydro asi ideal...:-D
od ty doby co pracuju ve vodarnach jsem prestal kohotkovou vodu pit i kytky zalejvam kupovanou balenou vodou z teska po 5l kanystrech bo mi diky prazsky vode proste chcipaly,zloutly usychaly atd...neni to kvalitni voda.
Ahoj,
kouknul jsem na to foto a připomíná mi to moji situaci z před dvoma rokama.
Problém schnutí listů může být v blízkosti lampy, kde teplo suší listy a zinek,síra,dusík můžou činit problémy žloutnutí listů.Další potíž může ale také nemusí být v přílišné vlhkosti substrátu a třeba taky larvy smutnic požírají kořenový systém.
Smutnice,svilušky a další se taky třeba rády živý na kytkách při častém používání hnojiv, takže někdy méně znamená více.
S tím ph vody to já osobně neřeším,používám pouze vodu odstátou z předešlého dne.
Na obr je zhruba vyhodnocený deficit složek při hnojení.
to mas beztak chvostoskoky,podiv se pod mikroskopem nebo lupou...prej by vadit nemeli ze se zivijou jenom odumrelyma korenama,ale taky se mi zdalo ze kdyz sem je mel tak kytky chradly,staci nezalit,vychcipaji...taky sem je vysypaval z podmisky,byva jich tam mrda kdyz sou premnozeny...
- smutnice je malá 2mm černá muška a klade do substrátu vajíčka.Smutnice se buďto donesou v larválním stadiu v substrátu, nebo muška doletí třeba od sousedů a naklade vajíčka kde se jí zlíbí. Z vajíček jsou maličké larvy, které se živý kořenovým systémem až do dospělosti.
Pokud vidíš běhat bílé potvory po hlíně a rychle se skovávají do hlíny, tak to jsem jednou taky donesl ze substrátem, ale zapoměl jsem jak se ty potvory jmenují a čím jsem je zničil. Dej mi troch času, prohlídnu svůj první nebo druhý pěst a večer se ozvu.
to mimacka:ty bily rychly potvory sou chvostoskoci,je to jak blechy...odhrabni hlinu a oni se hned schovaji...zabijes to urcite karetem nebo necim takovym ale nevim no jestli bych to tam lil kdyz uz to ma skoro hotovy...
- nejsou ani skodlivi (udajne se zivi odumrelym materialem ktery "zahniva") a vyskytuji se prevazne tam kde je velka vlhkost. Ja jsem to mel na kytkach a bylo to zpusobene tim ze jsem trochu prelival. Ale jakmile jsem snizil zalivku tak se zase ztratili.
- dej si do googlu Springtails nebo Chvostoskoci a tam se o nich dozvis víc