Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Liju presne to, co mam v tabulkach. Zacinal jsem na ndjnizsich hodnotach a zvysoval na nejvyssi. To pH bych nemenil, parkrat mi to spadlo uz i na 5,7. A presne v teto fazi liju nejvyssi hodnoty na tabulach.
Jsem ve 47. dni a chci se zeptat kdy prestat hnojit. Mam namichanou zalivku na zitra jeste a premyslim, zda-li jeste hnojit nebo uz ocista? Nekde ctu tyden, nekde dva a nekde i 1-2 tydny, takze netusim. Je to proste na mne kdy nebo jak? Mel jsem v planu jeste udelat zalivku tak na 3-4 dny a potom tyden final solution, pak uz jen tak 2-3 dny voda...nebo ne? Thx!!!
Tak jsem teda jeste dva dny normalne zalil (do 49. dne).
Takze od 50. dne liju pouze FS stale s pH 5,8, to udelam jeste zitra (56. den) a streda ctvrtek uz jen voda a vikend sekera! :-)))
Foto bude az u schnuti
Plus, coz me potesilo - mam asi 5 lepovych desek ve skrini a ani jedna muska, kokos krasne cisty, zadne housenky ani nic podobneho......