Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Kenway Čau tak jak se koukám stále tě to kroucení trápí , tohle samé jsem měl i já když jsem jel balkón , jak často zaléváš , jaké dávky hnojiva dáváš ? Četl jsem že máš tmavě fialové listy s tímhle jsem se setkal prvně , zkus to prolít , nechat týden bez vody a uvidíš
Zdarec, no studoval sem tento problem ruzne na netu a urcita konkretni vec to asi neni, proste bych to pripsal takove genetice, zalivam ob den 0,5l hnojiva JIDB v trosku upravenem pomeru kdy pridavam A slozky vic kvuli rustu. Fialovy listy jak kdy jak kde a maji jenom takovy medavy nadech, uprime pokazde kdyz otevru srin mam pocit ze kytce se vede nad miru dobre, proste listy neresim, asi neni moc co a ze bych delal neco spatne na to to nevypada...
Původní příspěvek od sWei tmavě fialový listy jsou když je zima, vetšinou když příliš klesne teplota za tmy
Za tmy tam mam pokojovku, takze 20-21stupnu, kdyz moc malo tak 19...zatim nemusim topit, v zime to bude horsi. rikam ma to jenom takovej medavej nadech ty listy do fialova, toto neresim.
No krasavice nam roste do krasy, ale rekl bych zbytecne se vytahuje, bohuzel do boku uz moc mista nemam, napadlo me, zda se da aspon castecne regulovat rust pomerem slozek hnojky, asi to nebude mit zadnej slavnej efekt, nema stim nekdo zkusenost, treba temer uplne prestat davkovat slozku A (na rust)a pridat vic zbylich dvou (mikroprvky a kvet) ? neukamenujte me, asi je to blbost, ale raci se zeptam :-) Mame pred sebou jeste 43dni na kvetu, a to teda nevim jak ju tam budu kroutit aby se tam vlezla...
Pokud chceš zastavit růst tak vynech složku A ,M 18ml,B 36ml EC 1,6 samo poměr si udělej jaky potřebuješ říká se tomu růstova brzda ale myslím že potom přijde deficit dusíku at se daří
Kytku jsem propletal, uvazoval dratkama do stran co to slo, te uz jsem ale narazil na boky boxu a nemam kam jid do boku, to bych musel proplitat zpatka od boku ke stredu coz by udealalo asi dost neplechu se svetlem, jako zatim to neni nijak kriticke, jenom me napadla ta "finta" s hojivem, vim ze se rika ze se muze pridavat v pocatku kvetu slozku A protoze roslina jeste hodne roste, tak sem si rika co kdyz se skoro uplne vynecha a prida se na kvetove slozce aby bylo EC +/- stejne...
v rustovy slozce je hlavne dusik a ten je potreba porad... kdyz to vynechas mozna kytka spomali ale celkove akorat by ses pripravyl o vynos navic jedes hlinu a vty nez by to zaragovalo bude trvat alespon 5 dni spis ale dyl, ses v 17 dnu ted uz to tak moc neporoste. dej tam este jednu sitku a trosku je naohybej treba do krize to mas fuck proste jak to pude. hlavne co nejlip rozprostrit palky po prostoru. a zaroven troch snizit vejsku myslym ze to pude akorat to mazna polames.. ale ta sit ti to pak podrzi takze by to nemelo vadit kdyz neco nalomis. . a fialova na listech muze byt P (fosforem) ale na fotkach nic nevidim... jinak jesli to ma takovej fialovej "odlesk" tak to se stava bezne. zalezi to na uhlu a spektru svetla to presne nevim ale ve skutecnosti to fialovy neni jen to tak vypada. z urcityho uhlu
Naposledy upravil Astronautr 12-11-2014 v 13:07 PM
Oka, no hnojivo teda necham a budu davkovat podle navodu. Sit druhou zatim davat nebudu, misto tam jeste je, takze zatim to zkusim nejak ukocirovat bez toho, pokud bych musel nejak drasticky ohybat, staci to o pul den pozdej zalit a cela kytka jakoby splihne, je tam standartne kolem 28-30 stupnu, a pak je cela jakoby z gumy, po zaliti se do hodiny zase najezi smerem ke svetlu, takze to bych ju v tomto stavu nejak rozumne natvaroval, a myslim ze by se to mohlo obejit i bez nejakych fatalnich zlomenin atd.. no uvidime... kazdopadne diky za rady ! :-)
edit : jinak ta fialova to je jak rikas, je to spis jenom takovej nadech a jde to videt jak kdy, ted uz se ani listy moc nekrouti jak na zacatku takze z tohodle hlediska good, jelikoz to je muj prvni pest, tak nevim jak to ted bude moc rust, cili mozna delam paniku zbytecne, ale kdyz si predstavim jeste 43 dnu tak to nevim nevim :-)) kytka uz je v 22 dnu zitra kdyztak dodam fotky.
Vcera jsem musel pridat vetrak dolu k pritahu vzduchu kvuli vlkosti, jak je kytka pres cele sito, uz se nedostane vzduch z ofuku lampy dolu, teplota je u vybojky kolem 28-30stupnu, dole u kvetinace 24-25stupnu a vlhkost kolem 50%. Pristi tyden zkusim pridat Hesi Boost, at sou palky pekne "stavnaty" :-)