Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Sklo pod výbojku, jeho aplikace a efekt na rostliny
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7
Autor
Téma 
jestedman
Stálý Člen

Karma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

mám 150, scháněl jsem borosilikátovou desku, sehnal jsem 350*350*3,3 za 1300 bez daně. tak na to kašlu, dal jsem tam 280*380*3 normální sklo, za 30,- teplo to izoluje dostatečně, chce aspon odtah, snížilo mi to teplotu tak o 5 st.
Efektivita, resp. propustnost spektra je jistě horší než u borosilikátu, stejně tak tepelná odolnost. pod 250 bych dal aspon 4mm. Nutná je velmi opatrná manipulace, zvláště s horkým sklem, neumastit, žádné teplotní skoky, žádný vrtání ani nařezávání, jinak to praskne.
Rozdíl v propustnosti zkoušel Co? - podle něj není tak vysoký. tzn. pokud to bude 5-10% je to pro mně snesitelný. Rozdíl byl prý téměř nepatrný.

edit: možná píčovina, ale co tohle: http://www.hrnce.cz/produkt/misa-hr...em-2-8-l-simax/ - trochu to seříznout, ale je to dost tlustý, IMHO simax=borosil.

Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.

Naposledy upravil jestedman 09-02-2007 v 11:50 AM

Old Post 09-02-2007 v 09:42 AM
jestedman je offline   Profil uživatele jestedman   Find more posts by jestedman   Foto galerie člena jestedman   Click here to Send jestedman a Private Message   Add jestedman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hulibrcko
Stálý Člen

Karma uživatele hulibrcko - 88% PěstitelskáKarma uživatele hulibrcko - 88% PěstitelskáKarma uživatele hulibrcko - 88% PěstitelskáKarma uživatele hulibrcko - 88% PěstitelskáKarma uživatele hulibrcko - 88% PěstitelskáKarma uživatele hulibrcko - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

1300 za sklo ktery budes muset slozite posouvat dejme tomu po 10cm kvuli rustu kytek.....To dam radsi 1500 za novou cooltubu: http://www.greenhome.cz/katalog/051001 Ale jak myslis
Berry

Old Post 09-02-2007 v 18:11 PM
hulibrcko je offline   Profil uživatele hulibrcko   Find more posts by hulibrcko   Foto galerie člena hulibrcko   Click here to Send hulibrcko a Private Message   Add hulibrcko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 83

mam obyc.sklo 50x40cm,tl.3mm,lampa 250w.Sklo uz mam par sklizni,neprasklo,netavi se.Paldy pekne :-)

Old Post 09-02-2007 v 18:21 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pepik23
Nový Člen

Karma uživatele pepik23 - 0% Pěstitelská

Nápad sklo pod lampou Příspěvek č. 84

Mám ve skříni celkem vysokou teplotu,až 33st. ,nebude vadit,když oddělím lampu sklem o tloušťce 5mm?má to sklo nějaký velký liv na sílu světla?Svítim 400watt.

Old Post 28-07-2007 v 09:59 AM
pepik23 je offline   Profil uživatele pepik23   Find more posts by pepik23   Foto galerie člena pepik23   Click here to Send pepik23 a Private Message   Add pepik23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 85

Hele, kdyz das to sklo pod lampu tak to je spis kvuli tomu, aby si ji mohl dat niz ke kytkam, nebo kvuli male vysce roomu, ale teplotu tim nejspis moc nesnizis, spis pak z prostoru mezi sklem a lampou ten teply vzduch rozhanet vetrakem, nebo spis odtahovat pryc, spis mozna nejak predelej pritah, odtah a ofuk

Old Post 28-07-2007 v 10:31 AM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moje
Stálý Člen

Karma uživatele Moje - 89% Pěstitelská

Re: sklo pod lampou Příspěvek č. 86

citace:
Původní příspěvek od pepik23
Mám ve skříni celkem vysokou teplotu,až 33st. ,nebude vadit,když oddělím lampu sklem o tloušťce 5mm?má to sklo nějaký velký liv na sílu světla?Svítim 400watt.

jestli je to obyc. sklo tak se okradas o urcity spektrum co to sklo nepropusti,navic ti to od vyssi teploty moc nepomuze.To tam radsi kup borosilikat a pichni k tomu flex rouru na poradnej ventilator a mas klid....

400W Freestyle Bush-MAZAR

Old Post 28-07-2007 v 11:56 AM
Moje je offline   Profil uživatele Moje   Find more posts by Moje   Foto galerie člena Moje   Click here to Send Moje a Private Message   Add Moje to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Moje! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 87

Vůbec bych obyčejné sklo nedával

Dle technických údajů výrobce propustí borosilikátové sklo tl. 3 mm cca 93% viditelného spektra.
Obyčejné sklo pak slabých 60%

což si myslím že je dost podstatný rozdíl na to že se dá tuba i lecně vyrobit.
OBI - milionkrát zmiňovaný market.
Tam stojí roura z borosilikátového skla tl. 3 mm /dl 600 mm stojí do 400Kč.
Je mi jasné,že když má někdo dát 1500 v growshopu(což je zlodějina)
raději kutí píčovinu jako je tabulka z klasického skla.
Hoj

Old Post 28-07-2007 v 16:04 PM
Host
Host

Příspěvek č. 88

Tyjo sice pisu trochu pozde cca 2 roky a neco ale taky by me zajimalo jak to pokrocilo dodnes ? taky ted stavim skrin a mam stinidlo hamer a uvazuju ho zespodu zasklit a zboku dat odtah ? opravdu propustnost normalniho skla je jen 60% ? ted sem prohlizel a nasel sem cislo 82% ale nezkousel sem tak nevim . Kdyby tenhle thread znovu ozil urcite bych rad vstrebal vase informace a nechci zbytecne zakladat novy thread kdyz uz tady jeden je . diky a peace

Old Post 28-10-2009 v 18:54 PM
krasus
Stálý Člen

Karma uživatele krasus - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 89

kup cooltube a udelas lip nez z nakym sklem ktery nepropousti vsechno spektrum

Old Post 28-10-2009 v 19:06 PM
krasus je offline   Profil uživatele krasus   Find more posts by krasus   Foto galerie člena krasus   Click here to Send krasus a Private Message   Add krasus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 90

cool tube skoda penez spise lepsi sklo kdyz uz . Jen sem chtel info tykajici se propusnosti normalniho skla kdyz je tady tolik koumaku s grafama.

Old Post 28-10-2009 v 19:46 PM
expertos
Stálý Člen

Karma uživatele expertos - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 91

já mám stínidlo uzavřené s odtahem a mám tam plexi tak se chci zeptat jak je na tom plexi s propustností

Old Post 28-10-2009 v 21:32 PM
expertos je offline   Profil uživatele expertos   Find more posts by expertos   Foto galerie člena expertos   Click here to Send expertos a Private Message   Add expertos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zahradník
Stálý Člen

Karma uživatele Zahradník - 91% PěstitelskáKarma uživatele Zahradník - 91% PěstitelskáKarma uživatele Zahradník - 91% PěstitelskáKarma uživatele Zahradník - 91% PěstitelskáKarma uživatele Zahradník - 91% PěstitelskáKarma uživatele Zahradník - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 92

[účet odstraněn]

Old Post 29-10-2009 v 00:23 AM
Zahradník je offline   Profil uživatele Zahradník   Find more posts by Zahradník   Foto galerie člena Zahradník   Click here to Send Zahradník a Private Message   Add Zahradník to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
expertos
Stálý Člen

Karma uživatele expertos - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 93

no tedka sem viděl an netu pár cooltubek a některé jsou taky z křemíkového skla a nebo ještě SIMAX teplovzdorné sklo tak že všecky cooltuby se nedělají z borosilikátu myslím že tam dám tenkou skleněnou desku s obyč křemíkovýho skla a bude to Ok......

Old Post 29-10-2009 v 09:01 AM
expertos je offline   Profil uživatele expertos   Find more posts by expertos   Foto galerie člena expertos   Click here to Send expertos a Private Message   Add expertos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snuk1
Stálý Člen

Karma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% Pěstitelská

wing Příspěvek č. 94

Zdar, já bych zase potřeboval dát něco na adjust winga abych mohl odbádět teplo.. pokud tam dám cooltubu, tak ji nemám jak přichytit, jediná možnost je tam dát tabulku z borosilikátu a repasovat to?

Old Post 10-12-2009 v 12:51 PM
snuk1 je offline   Profil uživatele snuk1   Find more posts by snuk1   Foto galerie člena snuk1   Click here to Send snuk1 a Private Message   Add snuk1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jestedman
Stálý Člen

Karma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 95

SIMAX je komeční značka pro borosilikát

snuk1: vem nerezovou pásku, omotej kolem CT, pevně dotáhni a snýtuj, jeden konec necháš delší - protáhneš ho dírou v A-wingu a nahoře nějak zbastlíš, měl jsem to podobně a no problemo

Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.

Old Post 10-12-2009 v 13:56 PM
jestedman je offline   Profil uživatele jestedman   Find more posts by jestedman   Foto galerie člena jestedman   Click here to Send jestedman a Private Message   Add jestedman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snuk1
Stálý Člen

Karma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 96

Já bych ale rád zachoval ten držák Wingu se stavitelnou výškou a ten to tuby nenacpu... ???

Old Post 11-12-2009 v 11:55 AM
snuk1 je offline   Profil uživatele snuk1   Find more posts by snuk1   Foto galerie člena snuk1   Click here to Send snuk1 a Private Message   Add snuk1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:10 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás