Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takze pachac mam sundany.Dnes jsem koupil jiffy tablety tak jsem dal dalsi 4 seminka do tech tablet.Jack Herer a Fruit Spirit.Jen jsem vcera svitil zarovkou na kvet:-X,coz jsem si vuuubec neuvedomil.Takze dnes jsem predelaval zarovky.Tak na rust mam usporky ktere tolik nehreji a kdyz svitim tak mam kolem 18-19 stupnu.Takze primotop je opravdu potreba.
S tim CO2 je to potreba? nebo to vyroste i bez toho?
OK paráda... tu teplotu by to chtělo opravdu vyřešit. Ale zase s přímotopem projedeš docela na elektrice. Zkus třeba nějaký infra zářič, ale nikdy jsem to neřešil, tak ohledně toho čím je výhodnější přitápět nemám zkušenost.
To CO2 je spíš takový bonus. Přidáváním CO2 do pěstebního prostoru urychlíš růst. Někde jsem četl až o 40%... jestli by tě to zajímalo, tak zde na G jistě info najdeš :-)
Nebo napiš a pošlu ti návod jak to rovnou vyrobit Podle mě je to když už máš vše vyřešeno jako dobrej bonus, ale když ještě nejsou ani z hlíny tak je tim netrap tohle bych řešil až budou mít třeba těch 5 a víc pater A nebo to neřešil vůbec no... ;-)
Jinak zkus popřemýšlet o tom, zda by se spíš nevyplatilo investovat a zateplit nějak to místo sklepa ;-) Netušim jak je to velké jaké tam jsou zdi, zda je tam vlhkost a podobně no... S timhle jsou zlé problémy no s teplotou, proto se vyplácí pěstovat normal doma někde v komůrce třeba či pod... když máš pacháč nebylo by co jiného řešit, ale je to tvá volba, jen by si měl o pár starostí méně... Musíš brát v potaz i to, že na květ pak musíš vlhkost schazovat co nejníž... A co vim ve sklepech vlhkost bývá a né malá... Ale jak jsem psal tohle už je tvé rozhodnutí a možnosti... Vše se dá ale řešit ty Jiffy je dobrej krok...
Je to i za docela přijatelnou cenu ve srovnání s nějakýma přímotopama či podobně a osobně si myslim, že nic lepšího jen tak neseženeš aby ti to zvýšilo teplotu jak by si chtěl s nízkým odběrem... jak jsem koukal ty přímotopy a podobně mají odběr v řádů kW což je ohromný...
zdarec,ked chces zvysit teplotu vecer,a nechces aby to islo na ukor elektriky,tak sa pozri po niecom takomto: http://www.akva-exo.cz/detail/terar...85/40W-45x65cm/ pomoze ti to urcite zvysit teplotu,co som cital tak tvoja teplota sa pohybuje niekde medzi 15-16°C a ta podlozka ti to pomoze vyriesit aspon na optimalnych 20°C
nikde jsem se nedočetl kdy svítíš.. Napadlo mě totiž, že kdyby jsi měl obrácenou periodu (venku světlo v boxu tma a naopak), tak by se třeba ten sklep mohl od denního světla prohřát alespoň na těch 20°C.
nikde jsem se nedočetl kdy svítíš.. Napadlo mě totiž, že kdyby jsi měl obrácenou periodu (venku světlo v boxu tma a naopak), tak by se třeba ten sklep mohl od denního světla prohřát alespoň na těch 20°C.
No sklep mam docela veliky.Mimo skrin mam vlhkost kolem 50% a kdyz svitim a nestrikam rozprasovacem vodu tak se da snizit na neco kolem 30% jinak kolem tech 50% mam,a zitra by mi mel prijit zvlhcovac vzduchu. A jinak zitra bych mel mit primotop a chci zkusit jak tu bylo uz psano sepinat primotop zaroven odtahem.Tak uvidime. Zatim ale rostlinky moc nerostou.Strasne pomalu.Ale asi to bude opravdu tou teploto,pac dnes jsem se dival a kdyz jsem nesvitil tak jsem tam mel chvilku 14°.Jinak tech 15 tam je.
Jinak pockam na ten primotop jak to dopadne protoze uz mi vysla skrin i tak na hodne penez.takze uvidime zitra.
Balonidlo tebe bych chtel poprosit o ten navod na to CO2.casem bych chtel vyzkouset.ale kdovi jak dlouho mi bude trvat nez to vyroste aspon to tech 5-ti pater.
sailinder vidim ze svetla mas nakombinovane jako ja,jen ja to mam dvakrat a dival jsem se na galerky a doufam ze se mi povede alespon trochu ziskat takovou urodu jako mas ty
Původní příspěvek od balonidlo Nebo napiš a pošlu ti návod jak to rovnou vyrobit Podle mě je to když už máš vše vyřešeno jako dobrej bonus, ale když ještě nejsou ani z hlíny tak je tim netrap tohle bych řešil až budou mít třeba těch 5 a víc pater A nebo to neřešil vůbec no... ;-)
Jinak zkus popřemýšlet o tom, zda by se spíš nevyplatilo investovat a zateplit nějak to místo sklepa ;-) Netušim jak je to velké jaké tam jsou zdi, zda je tam vlhkost a podobně no... S timhle jsou zlé problémy no s teplotou, proto se vyplácí pěstovat normal doma někde v komůrce třeba či pod... když máš pacháč nebylo by co jiného řešit, ale je to tvá volba, jen by si měl o pár starostí méně... Musíš brát v potaz i to, že na květ pak musíš vlhkost schazovat co nejníž... A co vim ve sklepech vlhkost bývá a né malá... Ale jak jsem psal tohle už je tvé rozhodnutí a možnosti... Vše se dá ale řešit ty Jiffy je dobrej krok...
Je to i za docela přijatelnou cenu ve srovnání s nějakýma přímotopama či podobně a osobně si myslim, že nic lepšího jen tak neseženeš aby ti to zvýšilo teplotu jak by si chtěl s nízkým odběrem... jak jsem koukal ty přímotopy a podobně mají odběr v řádů kW což je ohromný...
čau Balonidlo,
nezlob se na mě, ale to co doporučuješ jako topení, se používá jinak než si myslíš. Je to jen příslušenství k vodnímu radiátoru.
čaute všichni,
nechci být ukamenován, ale přece to napíšu. Když nemáte elektrotechnické vzdělání nebo dobrou znalost problematiky, nic neraďte. Elektřina(narozdíl od marihuany) zabíjí.
A co takhle rozdělat u pěstírny oheň cooo... nee, dělám si prdel, každý přece ví, že když potřebuju zatopit, dotáhnu přímotop, nastavím termostat a JEDU.
massive_P diky
primotop budu mit dnes tak jim pritopim.jinak zvlhcovac mi uz prisel a vlhkost mam kolem 70%. trosku jsem zalel a pridal jsem malinko hnojiva pro korenovy rust.