Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no pokud ještě máš ten Terra max myslim že bude lepší ho dojet a Plagron použít třebas až na ty malý nový co sis dovez. nemám s něčim takovym zkušenosti ale moc bych s tim neexperimentoval a enzymy určo nevadí. já se jen držim zásady jet vše od jedné firmy max něco dodat od jiné ale moc to nekombinovat a nepřehánět
Na rust mam taky Plagron alga grow akorad ten plagron jsem koupil az tedkon ale dojedu teda ten terra a na dalsi kyti budu pouzivat stejne. Moc ti dik ;-)
Je to v hajzlu po tomhle uz na to s.....nejhorsi je to ze jeste 11 takovych semen mam:-Dsice jiny druhy ale mam. Zkusim ty a kdyz se ukaze nejaky problem budu muset sehnat nejaky rezi:-D
Jedu v kokosu a měl jsem teď docela štěstí na regular semínka. Z 10 semínek jen jeden samec. Mám za sebou 14 dní květu a vypadá to moc dobře hnojím Advanced Nutrients + green sensation od Plagron. Jinak jak se ptáš na to míchání těch hnojiv, tak jsem jel celou růstovou fázi na Plagron coco a+b a ted v květu mám tu zmíněnou Advanced nutrients Sensi bloom a+b. kytky si chrochtaj
Zdarec ja mam jeste taky peknou zkousku z 11seminek tak jsem zvedav jak dopadnu jeste jednou:-Da diky za kacko byla fuska ale zase dobra zabava;-)a prosim te je moznost se zde kouknout jak to slape tobe?;-)
Ta možnost tu není, zatím jsem sem ještě nic nedával, ale mám to v plánu, možná dnes, zítra.... sleduju tvoje vlákno a kdyžtak ti sem dám pak odkaz. Taky jsem kutil, ale tohle je pecka!
Tak o.k taky se pak rad podivam;-)tohle me celkem vyslo na 700kc . 500kc jsem dal za material a 200 za pivo co jsme u toho vypili:-Dtakze levna zalezitost z maximalni spokojenosti. Jen me mrzi ze jsem mohl pri kazde pridelane strane mohl natahnout folii tedkon mi to obcas odlepi tak musim pridelavat znovu ale bomba.
Kluci je mozny ze by se hermos mohl oběvit z prilis velkeho otrhani listu? nekde jsem se to tu docetl tak jestli by mohl nekdo potvrdit zda je to mozny dekuji.
Původní příspěvek od Mahnee Kluci je mozny ze by se hermos mohl oběvit z prilis velkeho otrhani listu? nekde jsem se to tu docetl tak jestli by mohl nekdo potvrdit zda je to mozny dekuji.
Ahoj,
hermac muze vzniknout pri velkem stresu rostliny,hlavne FEM osivo byva od nekterych seedbank dost nachylne napr.DP.Myslim ale ze to nebude tim ze jsi odstranil listy,spis bych typoval spatne PH nebo nepravidelna svetelna perioda ci vysoka teplota.Dalsi moznost je ze je to semenem a feminizace nebyla provedena dost kvalitne takze ma porad hodne samcich genu.Tohle jsou podle me nejcastejsi duvody.Doporucuju kupovat FEM semena u osvedcenych kvalitnich seedbank.Posilam K+ pro stesti a za snahu.
Ahoj dekuji za tipi myslim ze jak jsi to napsal tak mas pravdu protoze mam v boxu 31 stupnu pres den a25 pres noc tim jak se doma topi:-(takze asi tady bude ta chyba. Budu muset pridat jeste jeden vetrak dam ho tam jeste dnes je to docela delo takze si myslim ze mi teplo dostane pryc:-Dakorad se bojim toho ze uz bude pozde uvidim vecer az se podivam do boxu a zkontroluji zbyle 2 kytky. jinak dekuji za rady a za k+;-)