Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
... tak už sem zasadil 5 kytek ven. Políčko sem navštívil obden a zjistil sem ne moc milou skutečnost. 2 kytky sou dost žlutý, ale ne suchý. Jedna kytka je sice zelená ale na listech ma vyschlé tečky a celkově ji nějak usychají listy. Jsou však stále zelený, ale prostě usychajou. Zbytek je ale v pohodě :)) Ne že by toho zbytku bylo nějak moc :)) No ale naštěstí v mé předpěstební skříni čeká na vysazení ven další várka :))
Tak já zasadil tento týden prvních osm, používám takový ty rašelinový válečky, co se daj koupit v zahradnictví za 2 koruny kus. Po třech dnech už vystrkujou růžky (takový novorozenci).
Je to 4x White Skunk a 4x Purple Pepper outdoor (díky Walhallo za semínka )
Letos jsem nechal naklíčit přesně 50 semínek v rašelinovejch válečcích a světe div se, semínek vyklíčilo rovných 100%!! Ani jedno nazmar ...
Tohle je poslední várka co jde ven. Sázím je takto veliké (cca 5 cm), rostlinka se krásně zakoření rovnou do půdy, kde bude růst...
Hej nemáš strach když pěstuješ tolik kytek? 50 je už fakt dost. co s tím budeš dělat? Já mám momentálně deset a to počítám s tím, že něco z toho budou samci a dokonce chcu aby něco z toho ti samci byli. Protože fakt nevím co bych s 10 kytkama dělal.
mno, kytky můžeš dát ven klidně i malinkatý, tak 5cm, ale když sem je loni dával větší, tak 20cm tak mi přišlo, že tak dlouho nestagnovali(tak 5dní) a rostli líp.
Letos sem ale musel dávat malinkatý, protože sem jích nechal naklíčit fakt mrtě.
Ted mame s kámošema na poli tak 300 kytí a eště pár set naklíčenejch semen, takže to bude maso.
Jo a taky bych poděkoval Walhallovi za semínka outdoor skunku, mam 15 kytiček. Ale jeden druh(purple pepper) mi vůbec nevyklíčil(0z 12).
A strach z tolika kytek nemějte, když vás u nich chytnou, tak ste je právě našli a nazdar.
No tak tady vsichni predpestovavaji? Ja jsem vzdy sazel primo. No a letos jsem zasadil (predpest.)do raselinacku do skleniku, vykoukly a uvarily se!!! :-((
No ale kazdopadne me mati upozornila, ze tam, kde jsem mel loni kytky nejaky vysemeneny vykukujou (byl tam hermous). Koukl jsem a bylo jich tam tak asi dvacet a uz jsou dost veliky. Ja je jenom vytaham do velkejch kvetinacu nebo kyblu a umistim na skryty mista (i s kyblama) :-)))
No tag ya maam hlavnee poliicko hotovee... naak 30 rastliin asi 5 modelov. Malo by stacit jak to naaka pochybnaa existencia neskosii za mna. Plus maam rozbehnutyy projekt strom len tak pomimo ale to
hotovee este nie je... ale do konca tyyzdna bude. Inaac maame tu geniaalne pocasie...
cus.Ja nasadil asi pred tydnem a uz pozoruju,ze lezou pekne pomalinku ven!Je to uplne supr bo to zkousim po prve a hned mi to vyjde...jestli mi to nejaka devka ukradne,tak to se mnou asi sekne bo je to uz soucast moji rodinky!
ja ani teraz neviem na com som .... na jednom fleku man zo zeme vyslo43 drobcekov ked som tam bol naposledy,na dalsich 5 som posadil vyklicene semena a mal som vysadene nejake 3 priesady........a teraz neviem ani na com som..........pred 5 dnami sa cez mesto prehnala vychrica(skutocna-strhlo nejaku strechu a par stromov)o dve dni na to brutalne zrazky s krupobitim(asi 1,5cm krupy)a od vtedy kazdy den prsi(aj teraz) a ja chudak sa nemozem ani dostat na policka...a ani neviem na com som ....dufam ze mi nevyplavilo semena a ze toho roku nebudu zaplavy bo ma jebne
uz viem ako sa citi moja mati ked nepridem vecer domou a ona nevie co so mnou je....