Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Mikropěstování » Classicův čarovný boxík :)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »
Autor
Téma 
Host
Host

Dotaz ... Příspěvek č. 81

Jsem tady z5 a rovnou žádám o radu, cokoliv co by mi pomohlo nebo mě trochu uklidnilo.

Kytičky nevypadají moc vytálně, mají hodně suché drsné listy, a hrozně se přelistnují, žačínají tvořit květ, ale jsou furt nějaký seklý, udělají pár trichomů ale hrozně se zarostou listama.

Zkusil sem je dát co nejdál od lampy, a možná vypadali po tom trochu lépe ale zase se vytáhly...

Může to být změnou podmínek ? ? Po přidání Diamantové fólie a silnějšího odtahu ?

Nyní to funguje tak že na odtah mám Sunon 160m3/h
a na ofuk lampy Pc Fan

Teplota u vrcholků 13 cm od lampy je 30°C nakejch 16 cm od lampy (Aktuální vzdálenost) 28°C není to optimální ale už sem pod tím kolo odjel a bylo to i horší, nechápu co se s nima děje.

Old Post 12-09-2012 v 08:36 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Obecné Nejzarostlejší Příspěvek č. 82

...

Old Post 12-09-2012 v 08:39 AM
Host
Host

Nápad ...... Příspěvek č. 83

Takže pokud by někdo měl nějaký nápad, dejte vědět...

Old Post 12-09-2012 v 08:42 AM
Host
Host

Palec dolů Příspěvek č. 84

Zdravím, kytičky jsou od pohledu takové dost zelené, tak poslední co mě napadlo že je dneska vyndám párkrát pořádně proleju vodou.
Ještě co kdybych začal zalévat nebo i hnojit kupovanou vodou, mělo by to nějaký pozitivní výsledek třeba ohledně lepšího PH nebo tak ? Je možné že ty kytky jsou přesvícený a ještě z nějakýho důvodu (PH) nevstřebávají dusík...

Edit: Při vyndavání jsem je prohlížel a našel sem nějaká semínka... takže šli pod nůž.... tak tímto zkončilo toto kolo. (Nejspíš došlo k opylení když byli venku, byli poblíž samců, ale ty byli ještě hodně mladý, možná opylení od někoho jynýho :/.

Ale zanedlouho se vrátím, ještě nevím s čím ale budu pokračovat tady
Tak se zatím mějte a díky za K+ a rady.

Naposledy upravil 17-09-2012 v 07:44 AM

Old Post 16-09-2012 v 09:07 AM
Host
Host

Hlína A jede se dál.. Příspěvek č. 85

Zdravím, jsem tu z5 a tentokrát pojedu jenom 2 semínka...
Do boxu jsem dokoupil 1 ofukový ventilátor a přidělal jsem konečně PC fan na ofuk výbojky.
V plánu mám ještě koupit jeden na přítah.

Box: stále 60x60x80 ( Diamantová fólie )
Osvětlení: 150w MH,son-t ( stínidlo hobby hammered )
Ventilace: odtah Sunon 160 m3/h, přítah zatím pasiv ( pak další PC FAN), ofuk lampy PC FAN ( později koupím adaptér, zatím na 5,5V ), Ventilátor s klipsnou Cornwall,Ø 20cm,2rychl.15W.
Substrát: hlína pro pelargonie - bohužel jsem si všiml až potom že je předhnojený na 6 týdnů KRISTALONEM + perlit ( cca 20% )
Hnojiva: Bio - Grow/Bloom + jsem si podle návodu z legalizace připravil kořenový stimulátor z výluhu z vrby... ( Grow asi ani nepoužiju, nebo pouze v případě potřeby )
Osazenstvo: Fruit Spirit ( Blueberry x White widow ) a Special Kush #1 ( je to outdoor spíš, takže dostane malinkej květník a udělám si mini bonsajku )
Květníky: Pro FS mám 11l květník, pro Kush bude nakej malinkej prostě

Naposledy upravil 09-10-2012 v 12:23 PM

Old Post 02-10-2012 v 18:02 PM
Host
Host

Obecné Semenáček ! :D Příspěvek č. 86

jak sem říkal BBxWW (RQS) teprve teď jsem se koukl do encyklopedie a tam se to prý vytáhlo nehoráznym způsobem takže doufám že mě se to podaří ukočírovat, mám v plánu několikrát zaštípnout a ohýbat, a zatěžovat, pokud se to nepovede sestrojím ještě nákou scrog síť

Naposledy upravil 04-10-2012 v 11:33 AM

Old Post 02-10-2012 v 18:11 PM
Host
Host

Pohodička 8. den růstu Příspěvek č. 87

Zdravim

Teplota: 24-26°C (DEN) ; okolo 18-20°C (NOC)
Vlhost nijak neměřím, ale chystám se koupit termo/hygro stat - jenom navlhčuji rozprašovačem. ( u semínek to naštěstí není tak důležitý )

Fruit spirit si jede krásně 2. patro, a po 3. se chystám zaštípnout
Special Kush #1 má 6 dní růstu a tvoří teprve 2. ( v plánu několikrát zaštípnout, a pak dřív přepnout na květ, květník má o objemu asi 0,5 L )

Jinak nic novýho , jenom čekám až se to pořádně rozjede, jestli se to teda rozjede, jsem zvyklej z AF na urychlenou genetiku a takhle se mi to nějak vleče.

Old Post 08-10-2012 v 08:18 AM
Host
Host

Nápad BOX Příspěvek č. 88

Neměl sem co dělat a tak jsem tady připravil takový koloběh vzduchu v boxu , takhle to tam teda funguje s tím že u lampy je okolo 34 °C, kousek pod lampou je 30 a méně

Ofuk 2 rychlostní klipsňák už jetý... ale funguje perfektně
Ofuk lampy - jetej FAN na nabíječce může mít tak max 10m2/h
Odtah Sunon 160 m2/h bez regulace

Ofuk lampy a odtah jedou nastejno s lampou, a ofuk normální jede nonstop.

To je asi všechno

Old Post 08-10-2012 v 08:39 AM
Salatos
Stálý Člen

Karma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 89

čau volba semen je vcelku dobrá jen dej bacha zrovna tyhlu 2 modely se dost táhnou po přepnutí když jsem jel poprvé FS tak se po 26 dnech na rústu a z nějakých 25 cm vytáhl pod 250w na 110cm a SK 1 je to samý jedu ho venku a jeden řez jsem dal do skříně k jinejm kytkám a nakonec šel ven všechny o dost přerostl ...tak at se daří

Old Post 08-10-2012 v 13:02 PM
Salatos je offline   Profil uživatele Salatos   Find more posts by Salatos   Foto galerie člena Salatos   Click here to Send Salatos a Private Message   Add Salatos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 90

No právě taky jsem nad tím přemejšlel ale budu to muset uhlídat píšou 50-60 cm tak by se mi to možná mohlo povíst

Old Post 08-10-2012 v 13:29 PM
Host
Host

Nápad . . . . Příspěvek č. 91

Zdravim , tak kytičky rostou zdravě ... ale pomalu, není na co koukat FS jede 4. patro a jsou asi 7 cm vysoký, hezky si je držim ..

A tady něco tématickýho
Na dnešek

Old Post 13-10-2012 v 10:43 AM
Host
Host

Palec nahoru OCB ! Příspěvek č. 92

...

Old Post 13-10-2012 v 10:45 AM
Kmeťák
Stálý Člen

Karma uživatele Kmeťák - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 93

Krása to vypadá jako Sea of Green)

Old Post 13-10-2012 v 10:52 AM
Kmeťák je offline   Profil uživatele Kmeťák   Find more posts by Kmeťák   Foto galerie člena Kmeťák   Click here to Send Kmeťák a Private Message   Add Kmeťák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Pohodička 19. dní růstu Příspěvek č. 94

Zdravím Uteklo to jako voda a už je to 19. dní od vykouknutí FS nad zem, a dělá mi jenom radost Ačkoli jsem zaznamenal nějakou genetickou vadu, jedna strana je trochu menší, ale už dorůstá...

Tak pár info:
Teplota : [DEN] 25°-28°C / 20°-21°C [NOC]
Vlhkost : neměřím, ale snažím se s rozprašovačem , a kytky si už zvykly že jak příjdu domů dostanou co potřebujou i když vypadají trochu vysušeně hned se zpraví
Hnojivo : Nehnojeno zatím, jenom výluh z vrbovýho proutí jako kořenový stimulátor - začnu až na květ, pokud nebudou potřebovat růstový

Fruit spirit : Roste si pěkně listy větší než ruka , kraje listů se trochu kroutěj nahoru, ačkoli s dalšíma patrama se to lepší, možná vlhkost, možná ani nic neschází/nepřebejvá. - Budu přepínat někdy příští týden nejspíš okolo 25-30 dnů růstu
Special Kush #1: Je poněkud menší - malinkej květník kvůli velikosti kytky , ale krásně se větví a vypadá zdravě, na 1 lístku jsou vypálený kapičky od rozprašovače, stalo se mi to poprvé nikdy nebyl problém, a teď už je to zase ok.

Naposledy upravil 21-10-2012 v 13:03 PM

Old Post 21-10-2012 v 10:39 AM
Host
Host

Hlína SK #1 Příspěvek č. 95

Malej Special Kush ...

Old Post 21-10-2012 v 10:42 AM
Host
Host

Obecné ňákej LST ? ! Příspěvek č. 96

Tak začínám je trochu trénovat,roztahovat, prostě tvořit k obrazu svému

Old Post 21-10-2012 v 10:50 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:15 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás