Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
3tejdny před koncem chytit tyhle svinuchy je mor,ten sviluška stop je dobrej na vajíčka ale ty mrchy ho normálně v klidu rozdejchaj a žerou listy dál ale sterilizujou se v tom množení,,po tom sviluška stop je právě dobrej používat bioll ale jen opravdu na spodky listů a jen na ty na kterejch hodujou,,nejlepčí bys měl objednat tak1000000000dravejch roztočů Zkus zabojovat a aspon něco zachránit tohle kolo hold nebude zrovna dar do sklenic ale zas tě určitě obdařil o mnoho zkušeností na další kolo,,určitě nad tím nevěšíš hlavu nejsi jedinej co kdy měl problémy tak do příštích kol už jen samé pozitiva,,a oproti mejm BB od dutche je máš krásný já znich měl v tomhle dnu koštata nevhodný ani do mastičky
Dobrým,pěstovaní jen se daří - a čórkám,ať na prach ruce shoří
Pěstuj-Neprodávej-Sklízej-Nekraď ToisHoolisCannabis
Zdar no jak to tak sleduju tak každý druhý má tento rok s těmi mrdkami problém,i já je měl svině nanicovatý.Jsou horší jak mor!!!
Ale je fakt další kola musíme hlídat a být na vše připravení.
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
Čus, ted už bych to ničím nestříkal, akorát riskuješ plíseň a budeš to hulit..ten biool je dobrej jako prevence, během růstu tím kytky párkrát vezmu ať tam sviluchy jsou nebo ne a mám klid, když tam evidentně jsou tak omite..průběžně omejt vodou a kytky jsou v cajku...v tvým případě bych obral nejhorší listy a nechal to být, podle fotek to nemáš nějak moc volezlý, to už dojedeš, měl jsem lepší
Tim bioolem jen listy kde je vyčápneš nejlíp na jejich noc a ráno hned smejt(psal sem v pm biobizzman ale kdyby to někoho napadlo)No a určitě hlídat ty IP2000
Dobrým,pěstovaní jen se daří - a čórkám,ať na prach ruce shoří
Pěstuj-Neprodávej-Sklízej-Nekraď ToisHoolisCannabis
sviluškám se v tomhle počasí hold daří.dá se udělat ještě něco jestli máš čas a chuť se s tim srát.otrhej všechny listy co kytka nebude potřebovat pak vezmi vlhkej hadr a listy ze spoda otři sice se jich nezbavíš ale na chvíli je to zastaví.jinak za 20 dní ti ty kytky vysajou do sucha.dával jsem ten B.A.C. měsíc před koncem chuť parádní a stejně tak i síla a výnos.a nemusel jsem utrhnout ani jeden list navíc.hodně štěstí.
49den 12/12 svilušky stále utočí ale holky už to mají stejně za pár takže to nějak nehrotim
3foto bb
4-5foto edrsb tomu se nějak absolutně nechce zrát pořád krásně bílej jak snížek
To že se edovi nechce zrát mohou mít za vinu svilušky!
Měl jsem stejný problém až na to že se mi květy po čase
úplně zastavily a nerostly a ani se nenafoukly
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
hele já nevim jestli jsi o tom edovi něco čet ale normálně to zraje 9 tejdnů dá se to o tejden urychlit určitejma hnojkama ale co jsem koukal tak nic z toho nepoužíváš.určitě se ti vyplatí nechat to dozrát.
57den 12/12 holky zanedlouho čeká konec foto dodám ze 4 hermáču sklizeno 40g kvalita ani chut nic extra ale není to zas nejhorší bb od dp opravdu šmejd NEKUPOVAT za to ed rosenthal opravdu překvapuje vuně ananasu a tvrdost palic neuvěřitelná , dnes sem zašel do g shopu a udělal si trošku radost dark street 60*60*140 hps 150 w philips sont-t hlína biobizz light mix 16* 15cm květnik a osazenstvo je white rusian a ip 2000 hned co dozrajou holky pod 600w tak se klony stěhujou přidávám foto boxu