Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
podle me je nej pestovani na stromech. Na zemi to najde leckdo, fakt. Lidi sou kurvy jako prase. Na strome to vetsina nehleda. Zkuste se chvili koukat pri prochazce do koruny stromu- za chvili vas zacne pekne bolet krk. Je to proste nejlepsi misto a kdyz se k tomu jeste prida maskovani vetvema stromu, barva kyble stejna jako odstin stromu, tak je to vyreseny.
Clovek, kterej se o to chce starat se ale nesmi bat vejsek, musi bejt dost zrucnej /vynest do koruny stromu plnej kybl zeminy je fakt umeni/.
Osobne se pri tutom pestovani bojim jenom dvou veci- ze mi to uschne a nebo ze to objevi myslivec(ale to je malo pravdepodobny)...
" Když zasadíš semínko, vyroste ti kytička,
z kytičky pak lísteček a z lístečku palička,
chlape, ty jseš hlavička! "
...a zatim to celkem jde. půda neni podmáčená, takže to musim čas od času dojít zalejt (naštěstí to nemam daleko). jedinej problém byli a ještě teď trochu jsou... slimáci! řešim to pilinama a celkem to pomáhá. sluníčko praží skorem celej den. kytky sice nejsou nějak extra velký, ale co!
PS: ten na obrázku - to jsem já! (ve skutečnosti mam hlavu ještě menší; musel jsem si ji zvětšit ve fotošopu)
...ja spoleham na vlastni zahradku, sic teprv druhym rokem, ale je to jedine misto co mi zatim nikdo ( krom rodiny ) nenasel.....jednou jsem mel jeste dobry misto na hnoji--->spis takova raselina s hnojem, tam se jim darilo jedna basen
...ukazka že zahrada je fakt dobrej flek
JOint tHe páRty
legalize IT
smoke weed every day
4ever
2 sufan ---> aby tě ta chemie z té čističky neotrávila ...... čéče ....... nějaké jedy to neni sranda, sem slysel ze to týpek jednou přefosforoval, nepropláchl kořeny a umřel.
Tý jo na stromě bych ganju fakt nehledal ..... to musim zkusit ...... hehe
Ja mam na vyber policka tieto poziadavky:
1.skytost
2.orientacia na juh=vela svetla
3.kvalitna poda
4.blizky zdroj vody
5.relativna blizkost od bydliska
-je to tazke najst dobre miesto podla tychto kriterii no zato ked sa najde tak sa zn nehu nebude tesit len grower ale aj rastlinky
no tak na zahrádce (v zahrádkářské kolonii) mi to loni nějaká svině sklidila. Navíc znám případ, kdy čörkař prostřihal dva ploty u rodinného bráku a sklidil, takže vlastní zahrádku ano, ale nesmí na ní být ABSOLUTNĚ odnikud vidět.
ddt: nevim jestli je k zavideni jasny dukaz provineni nebo snad psycho za sousedu kteri neustale bedlivim zrakem pozoruji jakekoliv zmeny v okoli vlastniho kralostvi ale porad nam zustava nas domyslivy predstih udelej si o vlastnim pestebnim prostoru obrazek jakej chces ale vzdy mej na mysli "ale"
viz premys nikdy nevis kdo je nalezne jako prvni
znamej takhle prisel o dvacet fesnejch samic a tim padem i o svuj prostor
zaverem preji uspechy v anonymnim out pesteni
Mno s tym out viem o com hovorim mal som 30 rastliniek a dnes? 3 este neboly vykvytnute tak tie ostaly tie ostatne my dobry ludia pekne odrezaly a tie co sa im nechcelo rezat vytrhaly. Sme svine ano ludstvo ako celok je jeden velky omyl v tomto domyselnom stroji zvanom priroda.
ospravedlnujem sa vsetkym ,ktorych sa predosle riadky dotkly a o ktorych to neplati-prepacte bolo to myslene na tych ostatnych
tak vám hodim info o mejch kytkách v obilnym poli: takže nájezd kombajnů v poho přežili ale nepřežili nájezd malejch parchantů z vesnice, který mi ukradli jednu kytku ze dvou (přemýšlím o trestu.)Ta kytka má asi 20cm :-))) a už kvete.....mno tak snad na špeka bude :-))))
né kecám ted jsem tam byl a maj tak 40 ) no ale stejně je to shit :-)) Přemejšilm o trestu pro ty parchanty...včera jsem je zjebal jako svině a pod tíhou důkazů se přiznali .) Si to prej přesadili a nechytla se, tak to zhulili.....fakt dementi. Poradíte mi nějaký pikantní trest? :-)
Muj tip je: Flek hledat uz rok napred (vidim co tam okolo roste a jak je to vysoky) zaroven si pole pripravim, nahnojim a pres zimu necham ladem. A misto ?? metoda sazet primo u potoka se mi neosvedcila. Ja hledam misto gde je hodne vody, ale ne v podobe potoku tzn. pod lanem pole (voda se snazi dostat co nejnize -vyuzivat vyskove clenitosti ) zpravidla pod takovymto lanem byva potok (ale nemusi tam byt), urcite 2m vysoke koprivy jsou dobrou indicii. To znamena ze nehledam prvne potok, ale prechod lan-pole, sice stejne z 80% najdu nakonec potok, ale ten je negdy i 50m vzdaleny od zacatku prechodu, gde si vyhlednu fleka. A na takovemto fleku by mela kytka vydrzet bez zalevani. Tedy jeste pozor u lanu s vetsim sklonem pri destich si voda dela az potoky, ktere dokazou flek zanest bahnem a znicit. A jinak 5km od mesta je opravdu minimum (aspon u nas).
Mas sakra pravdu,stotoznujem sa s tebou v kazdom slove co si napisal len s tou zihlavou(koprivou) vies ona potvorka staci raz ze ides na policko a ona ostane pekne dlho ulahnuta co laka zvedavcov(ved viete akych). Treba skusit do krikov (verim ze kopec z vas to robi no len pripominam), aby to tam nezbadali polnohospodary,resp. polovnici vies pri poly sa casto zdrzuje zver o ktoru maju zaujem polovnici a ty sa nezastavia ani pred zihlavou. Ps: Cital som ze ak sadis travu na miesto kde sa vyskytuje zihlava tak vraj rastlinky ziskavaju nejake esencialne oleje alebo co a vraj je to fuck rozdiel (teda v lepsom) oproti policku kde nerastu.
Tot vso Cauky