Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ták lidi za ten měsíc a půl se toho spousto událo. Spojil se semnou jeden místní člen říkejme mu pan (X) a projevil zájem o tento můj výtvor požádal mě o zdržení při vkládání detailů systému .
Odkoupil ode mě všechny výkresy a flešku s projektem za malou provizi Dokumenty zaslal pár firmám a prototyp bude na světě za 2 měsíce.
Domluvil jsem se z Panem X že nadále budu informovat o systému na groweru ja kvůli krytí pana X aby ho nikdo skrz to neobtěžoval. tak uvidíme jak to vše dopadne.. mám slíbený 1 prototyp k otestování a zadarmo tak držte palce.
Zatím se mějte hned jak budu něco vědět napíšu to na Grower pěstu zdar
Původní příspěvek od Abaddon Ták lidi za ten měsíc a půl se toho spousto událo. Spojil se semnou jeden místní člen říkejme mu pan (X) a projevil zájem o tento můj výtvor požádal mě o zdržení při vkládání detailů systému .
Odkoupil ode mě všechny výkresy a flešku s projektem za malou provizi Dokumenty zaslal pár firmám a prototyp bude na světě za 2 měsíce.
Domluvil jsem se z Panem X že nadále budu informovat o systému na groweru ja kvůli krytí pana X aby ho nikdo skrz to neobtěžoval. tak uvidíme jak to vše dopadne.. mám slíbený 1 prototyp k otestování a zadarmo tak držte palce.
Zatím se mějte hned jak budu něco vědět napíšu to na Grower pěstu zdar
takj to jsem zvědavej ten pan x velkotovárník asi upadl z višně ale to je muj osobní názor tak jako že celej tenhle projekt je na piču . .sorry . .
"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
v pohodě je to tvůj názor.. samozřejmě něco poupravil ale základ zustal stejný... v prvním prototypu z odpadních trubek pod 1x 400W a 96 rostlinách jsme měli 5g na kitku.. tak si myslím že účel to splnilo..
Hej nemám o vše jsem přišel.. aby sis nemyslel že kecám psal jsem to v jiném threadu před pár dny http://grower.cz/forum/showthread.p...271#post1076271 nevím proč ale za 3roky sem měl už 2x recavery. počítač se smazal a přenastavil do továrního nastavení. dnes jsem si notebook vyzvedl od kámoše ze servisu... jelikož se nechtěl nainstalovat windows.... mrknu po fleškách ještě ...
Pane hafo fandim,tesil jsem se jak to rozjedes..nicmene jeste pred mesicem a 9 dny jsi resil velikost nadrze a najednou uz mate 5g na "Kitku"...nic ve zlym,ale zni to jako by jste do toho zakomponovali stroj casu...coz by bylo taky dobry..ale jak jste to dokazali??Jestli to neni tajny..
edit: zalívalo se to ručně a nebylo to na rámu ale na obič dřevěných podložkách co se otáčely na motorcích z gramofónu bylo to dost na piču proto jsem začal tento thread a chtěl to udělat uplně jinak...
Takže až bude něco nového dám vědět... zatím čus pádím se psem kdyby něco PM
Aha..jasny,ty plastovy patrovy kvetnaky si o to uplne rikaji..taky jsem se na ne nejednou dival u nas na zahrade..kazdopadne dej vedet az se to zase nekam pohne...a hodne zadaru..ono je lehci fakovat, nez xkusit neco novyho..good luck!
Abaddone,omezenost a senilita jistých členů je zde na G. tradiční..
Jen tak dál,fandíme ti..
Znáš to,kdo nic nedělá tak ten nic nezkazí a jen hloupě kecá..
480g ve zkušebním prototypu je pod 400W kurva nadprůměrnej výsledek..
Vypadá to dobře! Pěkná promyšlená práce a šikovnost. Fandím, palec nahoru!!
Škoda jen že to bude sériovka i když mini a proto drahá!! Tipl bych tak 40 od pana X na prodej pro konečného spotebitele.
Ale zase zajímavý nápad pro šikovné ruce!! Těším se na zkušební kolo v prototypu. Doufám že tady bude?
Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se
Hele v pohodě, jako taky jsem zvědav na konečnou cenu. Jsem nevěděl, že sem chodí i páni továrníci
Mohl bys třeba do prvního příspěvku hodit nějaké shrnuté info o celém systémku? Třeba výkon motorků co stačí na otáčení.
Jak tu psal travodlak, nebylo by špatné hodit tu výbojku na vertikal pojezd.
ps: http://www.youtube.com/watch?v=TbO7wnXHTGo něco podobného, oni tam ale tlačí aero
a ted jsem našel obrázek to je imho hodně podobné. Svítí i z boku? http://www.greendiamondaerosystem.com/73-advantage
tak abych byl hnidopich jako EDA . .tak jestli tam fakt bylo 480g myslím že by se tím už davno pochulubil podle mě jestli tam bylo 300 to je moc další věěc kdo by se chtěl jebat z 95 klonama pod 400 kilem ? ja teda ne a ve finále bych si tipnul že pri 96 kytkách se bude atakovat stejnej výsledek i pri normálním sea of green . .i když tomu moc nevěřím . (tomu vysledku
"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
Původní příspěvek od travodlak no tyhle investice...nápad moc dobrej...místo 4 lamp "jedna s pojezdem ve vertikálním provedení"
u pojezdů je asi dost důležitá rychlost - Eda už o tom někde myslim psal...
Pojezdem kytky obíráš o část efektivního světla,u vertikálního pojezdu by se jistě zlepšily spodky,ale zas budou slabší vršky,tak nevím,jestli by to ve finále něčemu pomohlo..