Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to mataro bolo super vyborne to vonalo ale pri mojej spotrebe to bolo za tyzden dole
tusim je aj v mojej galerke vyfotene
tak som usudil ze som zbytocne stratil 3 mesiace a kopec euracov
teraz som zacal 600w sodik tak to hadam chvylku vydrzi
vetranie vlhkost svetelna perioda a ziviny to vsetko treba dodrziavat....
... ja to berem tak, ze je to moj prvy grow a chcem ho dotiahnut do konca hoc len s 1 rastlinou... proste ciste pre skusenosti, ako som uz povedal, pestenie ma bavi a urcite v tom budem pokracovat...
aj ja som mal pod stolikom v izbe prvy grow tiez viacmenej koli skusenostiam
ale ako som uz spominal bola to len strata casu s CFL lampou
teraz som presiel na sodik a stym su uplne ine problemy ako cfl lampa
tak dufam ze to dotiahnem do uspesneho konca mam tam 7x white widdow a 3 mesiace pred sebou....
>peto33: dal som jej este sancu (nemam teraz $$$ na nove semä) a musim povedat, ze si mal asi pravdu s prehnojenim... + prerobil som svetlo a dal som jej ofuk... jak chuj som si to ale neodfotil... tak nabuduce
ok drzim palec sem tam hod neake foto ako sa jej dari
a nezabudaj kvalitna rastlinka bude vyborna aj bez hnojiva
nezabudni ked uz chces hnojit na tu odmerku ale pokym sa nespamata do uplnej krasy davaj jej radsej len cistu vodu
vodou nic nepokazis
Tý voe ) takovej super odtah od úsporky nad jednou kytkou DOcela námrd...
Jestli tam budeš nechávat jen ten jeden řez , tak ho moooooooooooooooooc roztahuj a postupně přesaď aspoň do 11l květináče ... hlavně nespěchej s přepnutím
Pekny box.. ale oplatilo by sa tam šupnut ešte nejake rezy na zaplnenie.. Ale paci sa mi to, len tak dalej Drzim palec.. Ja tiešš este nacerpawam skusenosti wed checkni aj moj grow.. Ale 70ka sodikowka by sa ti podla mna tam krasne hodila .. aspon na kwet ... peace
I got ice in my vainz, blood in my eyez.
Hate in my hearth, love in my mind.
Boli u nas zeleni... Nie kvoli weedu, ale koli overovaniu podpisov z peticie, co som podpisal pred 3 mesiacmi. Nebol som doma a sestra mi zavolala, ze prisli a mama s nimi daco pred barakom riesi (najprv chceli ist dnu)... Prirodzene prve co ma napadlo bola trava a tak skoncila na cucky z balkona... Nemohol som vediet a riskovat x rokov za "vyrobu drog" sa mi nechcelo.
...ako ja len lubim svoju krajinu...