Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja nevim myslel jsem ze kdyz prostriham ty spodky tak ze muzu i naky listy nahore... nemohl sem ani zalejvat jaky to bylo housti, musel sem vzdycky par kvetinacu vyndat abych se dostal k tem zadnim. Myslite ze je to velkej pruser? Ja se snazil strihat listy ktery zasahovali do tech kvetinacu okolo sebe..
Se koukni do galerky jak to maj lidi hustý.Kytka listy potřebuje a spodky si prostříhej nekdy v květu to co ti neprosvítí.Každopádné když pokveteš tak to budou koštata když to dáš zpět na růst tak to nevim jak to daj-----každopadně brzda jak svin.
nic už zpátky nepřepínej, normálně hnoj růstovým hnojem první dva týdny 12/12 a už nic neškubej, pokud to není zažlutlý odumírající list.. Až v pozdním květu můžeš protrhat velké listy co jsou přímo na hlavních stoncích, nikdy ty co jsou mezi paličkama..
Původní příspěvek od def Zdravim.. tak jak jsou na tom .
cau, podle me vypadaji docela dobre, bohuzel ted nemam cim vyfotit, ale na to jak jsem je osmikal tak vyrostli i naky novy listy a myslim ze se docela probrali sam jsem na to zvedavej jak to dopadne, kor kdyz jedu poprvy.
jinak teploty svetlo 24-28, tma 19-22, vlhkost 40-60 podle toho jak vetram. hnojim vsim co mam, tj. grow, bloom, fish mix, root juice, heaven a top max. Do kdy myslis/myslite ze jim mam jeste davat to rustovy ? A myslite ze je jeste k necemu uzitecny davat root juice kdyz uz jsou na kvetu ?
Drž se těch dvou týdnů od přepnutí jak psal NORM.pak je vysad pokračuj květová hnojiva.Sem taky zvědav jak ti to dojede ----jinak chybama se člověk učí..kolikatý den si na květu
jj presne tak. ja ale grow budu davat uz jen tem mensim.. ted jsem kytky meril, vetsina ma tak +-60cm naky mensi +-50cm tzn. ze po prepnuti se vytahli o takovejch +-20cm, nejvic se vytahli asi pepry + nl
cest..
i oFucK bych dal vetsi...jsou takove ....,,zapalkove "
ale myslim ze kdyz jedes prvne tak to bude OK
nekdy.......,kdyz mene vis tak to mene poseres