Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja ze trasnenky zerou koreny... sviluse zerou listy ne.. ? jestli se mylim tak kdystak OPRAVIT :P jinak ja trham jen skaredy listy.. ... wdowka wipada skvele jsem zvedav jak se mi to vyvyrbi stou 400 w sodou ale zda se mi ze je mas vysi ze se ti nejak vytahli co to mas za banku..? ja mam fair seeds levna banka ale rostliny vypadaji skvele a seminka z 5/5 jedna zahynula ale pod mima rukama budu sledovat do konce planujes 2 posledni tydny zmenit periodu na 8/16 ... meli by se pri te periode vic pocukrovatet bylo mi receno aspon usetris kdys uz nic :P pestu zdar krasny grow
Čaues! Dík za obohacení diskuse Je to muj prvni pokus s pěstem a jsem rád, že jsem se od vás poučil pro příště. Odebrat spodní paličky s tim taky souhlasim, ale teď už mi jich bylo líto. Příští kolo už si pochystam jináč) Ale myslim, že z toho bude pěknejch pár vapíku
Yxolol: Jop RQS 5/5. Vyrostli mi tolik možná proto, že sem hned po přepnutí jel na dýl pryč pak sem přijel a jungle, tak sem to nějak zprcal tou gumovou sítí, co má kámoš na motorku...pak sem zas odjel, přijel zas asi po tejdnu a zase jungle...Ale nejsem si jistej, jestli bych tomu byl schopnej zabránit kdybych u toho mohl bejt...
v pátek je 63. den květu. Přemejšlim, že bych ve středu přidal další 2h tmy (tj.:8/16). V pátek zhasnu úplně. A v pondělí to pomlátim. Co myslíte? Nejsou 4 dny tmy moc? Nebudu u toho-nebudu moct čekovat nic!
Na stránkách banky píšou: It's suggested to flower (12 hour light) this marijuana variety for 8 weeks, but 10 weeks will really give you the crystals you are after. Try to turn the lights off altogether the final 2 weeks of the flowering cycle- or at least down to 8 hours. This keeps the flowers from re-growth and stresses the plant into giving up its last drop of goodness as crystal to protect the flower! The buds have so much THC on them that it is hard to see them at all.
Ahoj, máš to moc pěkné, může se tě zeptat kde jsi sehnal tuhle síť? ja mám taky černou gumovou, ale má strašně velký oka a menší se mi nepodařilo najit. Děkuji