Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Zářivka 2x 18w rust hps 400w rust a kvet
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 81

A mame tady dalsi dve damy na TIP CTI PRISPEVEK č.78
PPCH Red

AKxNL

Old Post 17-02-2012 v 22:50 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 82

citace:
Původní příspěvek od jarmil194
kriste pane to je škody , tipuju 2-3 g . :-(

Nauc se cist (v prispevku 79 uvidis jak to ma vypadat kdybys to nepochopil z 78)

Old Post 18-02-2012 v 10:55 AM
Easy Grow
Stálý Člen

Karma uživatele Easy Grow - 90% PěstitelskáKarma uživatele Easy Grow - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

Co se stalo že pod 400 W máš toto??????

Old Post 18-02-2012 v 14:46 PM
Easy Grow je offline   Profil uživatele Easy Grow   Find more posts by Easy Grow   Foto galerie člena Easy Grow   Click here to Send Easy Grow a Private Message   Add Easy Grow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 84

nic ve zlim oholil jsem je cca 10 dni do zadu myslim ze za tu dobu toho zas tolik neztratily.... bude to halvne stzinidlem vybojkou mela byt 2 kol jeta ale zjistil jsem ze je minimalne 3 leta stinitko mam dost divny asi 20*30 ale pod lampou roste kiti s 2x takovim vynosem co ostatni. halvne doufam ze to bude alespon dobry. jo a mam tam taky OBD byli na nem tak 0,5G a od ty doby co jsem ho holnul nabral 2x tolik, myslim ze chyba bude jinde tohle kolo kupuju novou lampu na kvet tak uvidim, a holit to uz taky nebude ked si to proctes zjistis kdo me na to navedl... resi se to asi o stranu 2 z5. jo a kdyz uz jsme u toho... taky te nechci urazet ale cist uci v kazdy skole pestovat bohuzel ne cist by jsme meli umet vsicni!!! pestovat se musime naucit samy. a nevadi mi ze sem to uplne zkuŕvil i kdyz krom listi nevim jak.... Chybami se clovek uci. uz se tesim az si to zakourim a na dalsi round dam stinidlo vybojku jinu genetiku a uvidime.... jo a sou to smucku zadny pekny kere 4 -5 vetvi na kytku je dle myho celkem koste. myslel jsem ze mi na tom narostou palky alespon pres pul vetve jako na outu kdyz ho takhle pripravim a narostli mi jen vrsky patra se moc tahaly od sebe a palicky to neprostli nevi nikdo cim to?? kdyz prepnu prist driv vylepsim to???

PS: buzerovat umite pekne.... tak mi taky nikdo poradte....

Old Post 18-02-2012 v 21:11 PM
Easy Grow
Stálý Člen

Karma uživatele Easy Grow - 90% PěstitelskáKarma uživatele Easy Grow - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

Hned jak přepneš na květ nedávej HPS !!!! Na první 2 týdny po přepnutí nech ještě MH ať máš co nejmenší interoidy(mezery mezi patry) a tím pádem ve finále krásné salámy.

Old Post 18-02-2012 v 22:13 PM
Easy Grow je offline   Profil uživatele Easy Grow   Find more posts by Easy Grow   Foto galerie člena Easy Grow   Click here to Send Easy Grow a Private Message   Add Easy Grow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 86

dikec... mam ale jen hps takze myslis ze to muze bit i tim?? ze se viplati dokupit i MH?? planoval jsem ze to necham (400w HPS) na rust pak prehodim za 600w a pristi kolo jsem chtel stejne jem misto 400w poridm 250 a jak rikas mam teda koupit mh vybojku a staci mi tech 250w naa rust do 120 x 120 ja bych rekl ze jo ne??

Old Post 18-02-2012 v 22:19 PM
Easy Grow
Stálý Člen

Příspěvek č. 87

No pokud máš předřadník na 250 W tak MH se určitě vyplatí. Tady je moje druhé kolo a jak vidíš nic jiného než salámy to nejsou.Taky záleží na genetice a typu jestli indica sativa ale tou MH to hodně ovlivníš. http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=60359

Old Post 18-02-2012 v 23:41 PM
Host
Host

Příspěvek č. 88

dik za rady a K+ alespon neco potesi... a s tou siti uz mi nikdo prozradite jak to delate??
tady dalsi 2 slecny na tip...
PPCH Blue
a dole WW Blue

Naposledy upravil 19-02-2012 v 08:32 AM

Old Post 19-02-2012 v 01:35 AM
Easy Grow
Stálý Člen

Příspěvek č. 89

Jako myslíš když se vrcholky rostlin proplétají do OK od sítě? To je technika zvaná SCROG je to komerční druh pěstování zaměřený na co největší počet osvětlených topů ( vrcholků ) tím pádem vyšší výnos.A ta druhá kytka má 12g

Old Post 19-02-2012 v 07:45 AM
Host
Host

Příspěvek č. 90

ja vim co to je ale neni mi jasny jak se pak starat o prostredni ci zadni kytky kdyz se k nim nedostanu pres ty ostatni co budou v siti?

Old Post 20-02-2012 v 15:37 PM
bezdechu
sklepmistr

Karma uživatele bezdechu - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 91

citace:
Původní příspěvek od reverend
ja vim co to je ale neni mi jasny jak se pak starat o prostredni ci zadni kytky kdyz se k nim nedostanu pres ty ostatni co budou v siti?

Udělej jim desku na kolečkách a s tou vyjížděj ven z boxu.

Chce to holt přístup nejméně ze tří stran.

citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France
Zkušenost je nepřenosná

Old Post 20-02-2012 v 16:10 PM
bezdechu je offline   Profil uživatele bezdechu   Find more posts by bezdechu   Foto galerie člena bezdechu   Click here to Send bezdechu a Private Message   Add bezdechu to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bezdechu! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 92

jo to vyjizdeni z boxu uz me taky napadlo ale nedostanu se k ty prostredni. jinak dik. ale kdyz mam 3 x 3 zbude uprostred jedna ketere se nedostanu a uz sem videl i site kde bylo mnohem vic kytek uprostred ale bohuzel to nemuzu uz najit tak jak na to??

Old Post 20-02-2012 v 16:22 PM
Host
Host

Příspěvek č. 93

lsi damy na tip kdo chcete tipovat ctete prispevek 78!

NL Red

NL Blue

NL Black

Old Post 20-02-2012 v 16:25 PM
Host
Host

Příspěvek č. 94

Tak a mame tady posledni kousky do tipovack....
v levo je OBD a v pravo je NL Green
Tipari prosim ctete prispevek 78 v 79 uvidite priklad

Naposledy upravil 23-02-2012 v 06:45 AM

Old Post 21-02-2012 v 02:55 AM
Host
Host

Příspěvek č. 95

Tak a tady este slibene foto celku....

Old Post 21-02-2012 v 21:20 PM
Astronaut
Stálý Člen

Karma uživatele Astronaut - 85% PěstitelskáKarma uživatele Astronaut - 85% PěstitelskáKarma uživatele Astronaut - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 96

tipuju 69g

Old Post 02-03-2012 v 16:36 PM
Astronaut je offline   Profil uživatele Astronaut   Find more posts by Astronaut   Foto galerie člena Astronaut   Click here to Send Astronaut a Private Message   Add Astronaut to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:25 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás