Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nic ve zlim oholil jsem je cca 10 dni do zadu myslim ze za tu dobu toho zas tolik neztratily.... bude to halvne stzinidlem vybojkou mela byt 2 kol jeta ale zjistil jsem ze je minimalne 3 leta stinitko mam dost divny asi 20*30 ale pod lampou roste kiti s 2x takovim vynosem co ostatni. halvne doufam ze to bude alespon dobry. jo a mam tam taky OBD byli na nem tak 0,5G a od ty doby co jsem ho holnul nabral 2x tolik, myslim ze chyba bude jinde tohle kolo kupuju novou lampu na kvet tak uvidim, a holit to uz taky nebude ked si to proctes zjistis kdo me na to navedl... resi se to asi o stranu 2 z5. jo a kdyz uz jsme u toho... taky te nechci urazet ale cist uci v kazdy skole pestovat bohuzel ne cist by jsme meli umet vsicni!!! pestovat se musime naucit samy. a nevadi mi ze sem to uplne zkuŕvil i kdyz krom listi nevim jak.... Chybami se clovek uci. uz se tesim az si to zakourim a na dalsi round dam stinidlo vybojku jinu genetiku a uvidime.... jo a sou to smucku zadny pekny kere 4 -5 vetvi na kytku je dle myho celkem koste. myslel jsem ze mi na tom narostou palky alespon pres pul vetve jako na outu kdyz ho takhle pripravim a narostli mi jen vrsky patra se moc tahaly od sebe a palicky to neprostli nevi nikdo cim to?? kdyz prepnu prist driv vylepsim to???
PS: buzerovat umite pekne.... tak mi taky nikdo poradte....
Hned jak přepneš na květ nedávej HPS !!!! Na první 2 týdny po přepnutí nech ještě MH ať máš co nejmenší interoidy(mezery mezi patry) a tím pádem ve finále krásné salámy.
dikec... mam ale jen hps takze myslis ze to muze bit i tim?? ze se viplati dokupit i MH?? planoval jsem ze to necham (400w HPS) na rust pak prehodim za 600w a pristi kolo jsem chtel stejne jem misto 400w poridm 250 a jak rikas mam teda koupit mh vybojku a staci mi tech 250w naa rust do 120 x 120 ja bych rekl ze jo ne??
No pokud máš předřadník na 250 W tak MH se určitě vyplatí. Tady je moje druhé kolo a jak vidíš nic jiného než salámy to nejsou.Taky záleží na genetice a typu jestli indica sativa ale tou MH to hodně ovlivníš. http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=60359
Jako myslíš když se vrcholky rostlin proplétají do OK od sítě? To je technika zvaná SCROG je to komerční druh pěstování zaměřený na co největší počet osvětlených topů ( vrcholků ) tím pádem vyšší výnos.A ta druhá kytka má 12g
Původní příspěvek od reverend ja vim co to je ale neni mi jasny jak se pak starat o prostredni ci zadni kytky kdyz se k nim nedostanu pres ty ostatni co budou v siti?
Udělej jim desku na kolečkách a s tou vyjížděj ven z boxu.
Chce to holt přístup nejméně ze tří stran.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
jo to vyjizdeni z boxu uz me taky napadlo ale nedostanu se k ty prostredni. jinak dik. ale kdyz mam 3 x 3 zbude uprostred jedna ketere se nedostanu a uz sem videl i site kde bylo mnohem vic kytek uprostred ale bohuzel to nemuzu uz najit tak jak na to??