Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 steve: nebo to muzes promichat 1ku1. To je celkem v pohode. Nehnije to a lehko to proroste a pokud prelejes, tak to vytece a zustane tam tak akorat Jinak je na tohle idealni perlit.
A jako drenaz je lepsi neco vetsiho- sterk, keramzit, apod. , ale do malejch kvetinacku je to skoro zbytecny. Ja davam az do vetsich
to Hellboy: S tim parnickem nemam moc dobry zkusenosti. Pokud sazis predkliceny semena, tak se stava, ze kyti roste i pri vetraku moc rychle a ohne se stejne. A nebo nastartuje a kdyz ji odkrejes, tak se tim skokem teploty na cas pozastavi.
Myslim, ze jakmile kyti vyleze, tak by se mela vzdusna vlhkost pomalu snizovat. Mnohem dulezitejsi je pro ni dostatek svetla.
Jinak s tim klicenim absolutne souhlasim
Ja davam primo do hliny, zda se mi to nejlepsi...davam ale jenom 3/4 kvetinace hliny a kdyz ma kyti moooc dlouhej stonek tak prisypu hlinu, vetracek je dobrej prirodni vitr nejlepci. takze jestli mate balkon driv nez do skrine bych je hodil tak na 5 dni na balqoneq a brutalne tim zesili jaq stoneq taq koren -=bAmB**=-
Ja to davam mezi nekolik vrstev ubrousku a na nejakou misku a hlidam aby to bylo furt vlhky. mam to prekryty igelitakem a do dvou dnu jsou klicky tak 2cm. pak to dam do hliny tak 1-2cm hluboko a za dalsi 2dny jsou vylezlí. Krt
Sprvu to bolo u mňa posledné riešenie keď mi semienka asi po 2týžňoch nenaklíčali. Prišlo na rad toto „drastické“ riešenie a o deň ich bolo cez polovicu vonku...
Popis nákresu1 ako to vyzerá v semienku : Zase schématicky sú tu znázorné budúce časti rastliny. Šedou sú znázornené „nulté listy“ (tak sa u nás prezývajú). Zelenou padilístok ktorý tvorí tiež obal vnútra semienka neskôr keď vyrazí zo zeme odpadá. Červenou budúci korienok.
Popis schematického obr1.:
B a D sú všeobecne zname vrch a spodok semienka.
A je taký biely hrubší pásik (povečine ho rozoznáte ihneď, ale na niektorých seminkách až po prejdení nechtom..)
C je skoro vzdy ostrejšia hrana seminka (vporovnaní z A)
Na začitok Čo potrebujeme : 1-krát len nejaké Noname semienaka na vyskúšanie, ďalej zápalková krabička a mäkká voda, ostrý zasúvací nôž a nakoniec pevnú ruku a nervy...
Dve možnosti ako prevádzať AttAk na škrupinu:
1 halfAttAk - Teraz treba prevádzať rezi z maximálnou presnosťou 1 – 4 vyznačené sú, ale DAJTE POZOR aby sa nepoškodila nejaka časť budúcaj rastliny!!!
2 AttAkfull – Pokračovať v smere ť kroku 4-5... a následne bez poskodenia vnútorného semienka odstrániť škrupinu..
Potom takto upravené semienka som dal do dobre vymáčanej zápalkovej škatulky (na 10 min ponoriť do min. 2dni odstátej vody). A následne obalil potravinárskou fóliou a dal blízko pri radiator.(fóliou kvôli tomu aby bola 100% vlhkosť a skoro žiadny odpar). Upozornenie: „Prebalovať“ asi 2-3x denne kôli pliesni! (otvoriť skontrolovať vlhkosť a naspäť do fólie na teplé misto) o deň –2 –> pekný klíčok
poznámka: OVEĽA jednodukší spôsob. Nie ako ten HLOSAN
poznámka2:
Zatedy mám odskúšané AttAkfull čiže aj s 2. krokom v znikola mi tu taká vec: pri jednej z 3 za tedy testovaných 3rôznych Nonamov pri jednom z najmenšími semienkami Nulté listy sa vyvýjali rýchlejšie ako klíček. Pri dvoch Outdooroch to bolo 99%naklíčnia (spolu asi 30 semien)
poynámka3
HalfAttAk je teoretický; od včera praktický... Vychádza z toho spomínaného problémiku...(predčasne vzvíjajúce sa 0 listy)
no len ma zaujima, to semienko v zemi, ja som aml take pokusy a zomrelo. Jedna cast klicku, akokeby zdrevenela, no nechcem odradzat ludi, od napadu, ktory je mozno dobry, neviem.
mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...
attaker vymýšlíš ptákoviny
nechej přírodu ať dělá co umí, ....... pokud semínka dlouho neklíčí je to buď jejich špatnou kvalitou NEBO
způsobem naklíčení
aj buduce pislo a je teaz oba attaky mi funguju stale bezchyne a aj pastie...
ale neviete niekto ci to je zdrave ze tie najvyssie listy su takej nezelenej farby??