Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ide o to ze vo vlade jak v SR tak v CR su ludia ktory vyrastli za komunizmu a stale si myslia ze Konope je len neaka kapitalisticka droga. Pockajte az sa generacia terajsich mladych ludi dostane do vlady. Potom to bude ina KAVA.
ja jsem pro dekrim. myslim si ze by to vyresilo hodne trapeni v tomhle state a mozna mu to trochu i pomohlo ale to je muj nazor a ja nesedim v ty zajebany vlade jo a sle by vubec u nas legal.? ja si myslim ze ne kuli nejakejm smlovam s osn ale abych nekecal nekde sem to cetl ale uz nevim kde a ani poradne nevim jestli sem to cet takze cuzzz a snad v brzke dobe bude pro nas growery lip tak at to roste
Ja si myslim ze je to kvuli nevedomosti a blbosti tech lidi. Oni potrebujou aby jim nekdo nacpal pod nos ze je to kytka na vsechno a ze by jak se to tak vezme mohla "zachranit svet" (teda aspon od vyfukovych plynu, a vlada by mela vic penez.... no vsak vite jak to myslim
- vládě je to stejně všechno jedno - záchrana světa a lidí,
těm záleží jen na tom, aby si u toho republikovýho koryta za své volební období nacpali co nejvíc kapsy a zajistili si spokojenou budoucnost,
až tam nebudou.
- můžete jim dávat argumentů bambiliony, jim to bude stejně jedno (fuck domluvil sem)
člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce
buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu
Taky jsem nad tim premyslel..!!
Gdyby sme vytvorili stranu za legalizaci konopi a sli s nejakou myslenkou do voleb,tak si myslim,ze by sme treba aj jedno kreslo obsadit mohli A to uz je dost.. Politikum by sme mohli treba dat neco,co je zajima a melo by to pro ne nejaky vyznam.. Na zivotni prostredi serou z 2.balkonu.. Joo,gdyby nam to hulenicko mohli zdanit,to uz by se o tom dalo mluvit.. Vyrazit s tim,ze dokud si to muzes sam doma vypestovat,nemusis za dealerem,kterej nabizi jiny swinstwa viz pernik etc.. Dalsi by mohlo bejt,ze vopilej je hlucnej a vytrznickej,zato zhulenej si povida,premita a nebo se smeje,coz wubetz nikoho neobtezuje a hlavne neohrozuje..!! Takovyhle veci uz stoji za zamysleni..!! Treba politik Petr Mares nedavno navrhl dekriminalizaci konopi.. Chtelo by to dat hlavy dohromady,protoze petice sou vsem u kaďaku,ale gdyz by uz byla urcita volba,mnozi by se rozhodli prave pro nas.. Aspon podle me.. Co myslite vy..??
Ja osobne jsem pro legalizaci,ale zaroven me stwe,ze si tuto bozskou rostlinu,tuto nasi Ambru,muze vypestovat po legalizaci kdejakej smrad,kterej si ji nebude vazit..!! Uvedomujete si to..? Celkem dost odpadnou ty krasny chvilky pri kterejch huleni chutna nejlip,jako prochazky po prirode ci po pamatkach za ucelem anonymity a vykoureni brcka v kruhu s prateli.. Tim bude castym jevem postavani floutku mezi MekDonaldem a fishbounem,kteri budou mezi zubama frajersky drtit spekssona.. To by bylo pro nas,skalni growery prece mentalni tryzna..!!
Jedinym vychodiskem proto vidim legalizaci ktera se tyka volne prodejnych seminek a klonu vgsech odrudek,dale pestovani jak in,tak out,s nejakym maximalnim poctem kytek,protoze koupit si hektar x hektar pole a vysadit hulo taky neni prece jen o tom o cem konopi a jeho kultura je.. Zaroven bych asi nepovolil verejny huleni,jen na vytycenych mistech (tim by neodpadla moje oblibena anonymita s prateli ) a i nadale bych potiral chatru dealerskou..!! Koupit hotovy produkt by se urcite mohlo,ale to by asi muselo byt v nejakym orig.shopu,protoze jinak by ty dane asi nefungovaly,ze..? Sic by jim to stejne moc nepomohlo,stajne by se to dal smenovalo palicka za palicku jiny dobrutky
Ale takhle bych si to nejak predstavoval..
Tak se vzchopme a udelejme s tim neco..!!
Povstanme..!!
Proc by nam mel stat prikazovat co delat a co ne..??
Je to prece nase svobodny rozhodnuti hulit a do toho mi tak muze leda mluvit moje matka..!!
Dost bylo vymluv a nerozhodnych petici ci demonstraci..!!
Ted povstane nase Zelena Armada..!!
Jsem rovněž pro legalizaci konopí,ovšem neviděl bych to tak "růžově".Lidi,kteří rozhodují o tom,zda-li konopí legalizovat či ne,jsou si dobře vědomi,že pokud bude dovoleno pěstovat konopí,přibude samozřejmě i více konzumentů.A to velimi úzce souvisí i s otázkou cigaret,či alkoholu.Z cigaret a alkoholu /opomenu pohonné hmoty..atpd./má stát velké výhody,kterým já říkám daňe.Pokud by vláda legalizovala pěstování konopí,lidi začnou více hulit a míň konzumovat alkohol,myslím,že i cigarety a tím pádem i za tyhlety rozmazlenosti míň utrácet.Tohoto jsou si "naši" páni poslanci velmi dobře vědomi a proto jak říkám:Nevidím to tak růžově.
...dekriminalizace
legalizace úplná a včech drog je podle mě blobost a hlavně pochybuju, že by něco takovýho bylo možný...
....jo a klaus s tim podle mě udělá velký *****
Nečetl ste někdo ten článek v MF? Nadpis byl něco jako "sehnat dnes drogu je asi tak těžké jako si koupit drogu....
a popisovali tam jag si dou do freshe, shot gunu apod koupit pytel....
To chce revoluci a popřípadě demonstraci a v nejhorsim podpálit nějakýho komunystu!!!!!!s heslem NEMůŹETE ZAKÁZAT KYTKU kterou máme tak rádi a chcem jí hulit ve svobodě!!!! to je snd jediná možnost!!!!!!!
Zdravicko,
obavam se, ze dekriminalizace nebude. Mame vladu vychovanu komunisty a tihle lide o trave nic nevi, a pokud uslysi nejaky argument pro tak ho prekrucuji. viz kec Jiriho Komorouse na iDnes.
Nemuzeme jentak doufat, ze se to "casem" dekriminalizuje. Podle me by se mel do vlady dostat alespon 1 clovek. Jeden clovek, ktery by o marihuane neco vedel a presvedcil vladu.
Takze ackoli bych byl rad optimista bohuzel.
Muj nazor je dekriminalizace + lekarske vyuziti.
Legalizaci bych nechtel, pac by to hulil kdekdo a hlavne pestovat si vlastni kyticku ma svoje kouzlo, nez abych to kupoval v tescu.
No podle toho jak se to vyvíjí tak bych byl rád i za to plánovaný rozlišení drog to třech (nebo aspoň dvou) skupin dle rizika. Což by bylo určitě správným (ale jenom prvním) krokem v našich zákonech. Dekriminalizace by pak mohla bejt tim dalším.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."