Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jednou mě moje matinka vytočila když jsem si tak šlapal po Olmiku a najednou na mě přišlo něco jako šílený vuhulácky psycho kdy jsem se chechtal aji tekoucí vodě.Jen tak jsem se jí zeptal "sakra mamo co si do toho obedu dalo,nějakej chlast nebo co" no a ona mi na to řekla "no jen trošku té marjánky" no byl jsem celkem v šoku protože jsme snědl pekáč zapíkaných brambor uplně sám tak jsme se ještě zeptal kolik tam toho dala a ona ne mě zase tak fyštrónsky "jen trochu asi dvě hrstičky",do večera jsem byl uplně v oblacích...ale nehulim s ní,ona má vlastní a já svý.
Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!
Heh Tak To je vazne mazec ! No ja este nejsem ani plnoletej a ve 14 sem s mati na balkonku pokuroval.Pak sme tak kecali, o drogach a ruzne,dostali sme se k tematu Ganja a ja ji otevrene rekl co to je co to dela v podstate vse co wimNo a ona,ponewadz mela problemy s alkoholem mi rekla at davam pozor a tak.Asi za rok po tomhle rozhovoru sme spolu zkourili hezkyho speka a od te doby mi mati jen dodava lowe,pripadne zaliva Rodice a my a huleni -> wazne prewazne dobra kombinace
Moje mati byla asi pred 3 mesicema v laznich, kde se seznamila s nejakou zenskou z Moravy, ktera ji vypravela o trave - jak moc je to prima, jak moc to pomaha..., no zkratka kdyz se mati vratila, tak mela travu za hotovej zen-sen. Par dni po navratu na to opatrne zavedla debatu, jestli bych ji jako nemohl sehnat nejaky seminka, ze by to chtela vyzkouset (".. ze zdravotnich duvodu.."). Bylo to akorat v dobe, kdy jsem se rozhodnul zacit si taky sam pestovat, protoze uz me nebavilo porad jen spolehat na kamose. Takze jsem sehnal seminka Orange Bud a dneska ma mati 8 peknejch kytek. Akorat je trochu problem s tim, ze ona ma maximalni odpor ke koureni, takze u ni pripada v uvahu asi jen nejaky dobry zradlo )
Teda doufam, ze se mi ji podari presvedcit na vodarnu (hulime ted s kamosem z jedny pekny od znamyho z Izraele), preci jenom je to neco jinyho, nez si s travou nacpat zaludek.
Jen doufam, ze me neprekvapi jako v pripade Wimpy[vp] ;-))
for crowley
No jo,moje mutr je pěkně zákeřná,po nějáký době jsem ji navrhnul aby si semnou dala nějakyho prdíka...zkončilo to fiaskem,hnusně mě odpálkovala:"Ne ne,díky já mám ty svy ubalený jointíky,to mi stači." A to jsme se těšil že se s ní konečně pořádně zachechtíme!
Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!
Mám dobrýho kámoše.vykládal mi příhudu,bohužel jsem nebyl u toho: .jednou došel domů a jeho otec na něj"máš nějajkou trávu"heh kámoš zrovna dohulil ale různých vztahů měl dost tak vyběh ven něco sehnat za chvilku přišel a svýho otce dokonale zhulil..když přišla jeho manželka naprosto nepochopila co s ním je..sděl u stolu a roztahoval si oční víčka tak aby vůbec něco viděl..do dnes mu to chutná!!! LOBÁKOVY ZDAR
Vy se ale mate! Taky bych si chtel zahulit s pribuznejma, hlavne s rodicema! Ale to se asi nestane, protoze tata je zasadne proti vsem drogam .. i proti marihuane (ze prej jakmile si ji jednou dam, tak uz to se mnou pujde zkopce a zkoncim hned na pervitinu..) ..
Kdybych si neco vysadil na chate, tak by me zabil a jeste by to odnesl na policii a udal me No, to zase ne..
For Martini:Myslím si že jak jednou rodiče maj názor na hulení negativní tak už s tím nic neuděláš!---i když možná jim zkus uvařit nějakej čajíček...nebo máslíčko...hehe ať je aspoň vidíš pěkně v prdeli!
Naši mi to dovolili doma pěstovat, sehnal jsem si od kámošů nějaký skunky, a matka mi jesdnou řekla, jakože jestli jí něco neseženu, ale k tomu jsem se ještě neodhodlal.
Mna nasi v pestovani podporujum, vozia ma na outdoor plac, v pivnici mam growingroom, celkom 65 rastliniek...
Maju znameho dilera a tesia sa na vynos.
Ja zase na matros , musim si predsa aspon zo 5 -10 sedemdeciek nechat.
Ja na jesen poviem fotrikovi, nech mi pomoze spracovat nasusene (stahovat listy, rucne drvit...), dam mu robit samice a on sa tym kontaktom s pokozkou + vyparmi zhuli ako prase.
Urcite sa mu to bude pacit a potom bude hulit so mnou , dufam
"I am only ganja farmer ", Skreko
"Peace on the earth depens on peace in the peoples hearths.", Dalai Lama
Zmena, fcera sme pozerali s fotrikom Bielo vdovu /film/ a spytal sa ma ci som huli. Popisal som mu ten pocit, ze je to menej skodlive nez alkehol a on mi povedal, nech mu dakedy ubalim jointa. Dnes sa ideme zhulit.
Peace
"I am only ganja farmer ", Skreko
"Peace on the earth depens on peace in the peoples hearths.", Dalai Lama
2 prwok
Ja sem na zaklade podobny zkušenosti(í) taky začal veřit v osud.
Mzslim že sme v minulejch životech delali určity veci(činy) ktery se v tomhle živote znovu objevujou a my si je bud uvedomíme a vyřešíme, nebo jen tak mávnem rukou a necháme to na příští život..
Tak myslim že to je... doufam že si to pochopil
čest groweri...Mam takovey zajimavey dotaz co mě napadl teďka tesne před spaním.Chtěl bych zhulit svou babicku ale mam obavy, ze by ji to mohlo nejak uskodit, zvyseni tlaku nebo tak...A proto prosim o radu, jestli nekdo newite zda je marihuana na stari nebezpecna a jak nebo neni.My babi je 63..Dik za rady