Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no osobně si myslím že ten pacháč bude v pohode , při nejhorším si nech pár penez na straně , at můžeš koupit silnější větrák a malej pacháč jinak kdyby se máma ptala co ti to tam tak smrdí tak sis koupil novou vonavku cannabis for man
jedna rada pro priste,,, kdyz uz jedes ze seminke tak je lepsi (pokud uz s tim nemas dostatek zkusenosti) klicit v hline... kliceni v RW a nebo v cocosu je samozrejmne mozny ale chce to cit pro hnojeni protoze acje rostlinka ze seminka malinka potrbuje nekde brat ziviny a tech v rw s cistou vodou nebo v cocosu moc neni... stejne tak se neklici v predhnojenym substratu ale v substratu pro vysev a mnozeni... nemuze se pak stat ze kyticky ihned na zacatku spalis...
Tak jo lidi je to tady. Mám problém. Kytky mi nějak nechtějí růst. Pořád se drží na stejné úrovni, vanilce se trošičku spálil list, když porostla moc k úsporce. Bohužel jsem teď často mimo, tak jsem si toho dřív nevšiml. Zajímalo by mě, co kytičkám chybí. Mám doma pouze hnojivo na květ od plagronu. Mohu jej použít či nikoliv. Jinak možná bude chyba ještě v tom, že kvůli špatné manipulaci jsme přesadili kytičky rovnou do velkých květináčů.... asi to byla blbost..
musis myslet taky na to co mas dole to mas nahore.. a asi jim to trosku potrva nez zacnou znova rust.. ale pockej jak pak vyjedou pokud to neni necim jinym :-)