Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Konečně uzávěrka Omlouvám se předem za horší kvalitu fotek, ale mám foťák z pravěku a ten makro prostě nedává
Jinak celkový výnos byl 542,3g - horší než minule, ale bylo o 5 kytí méně a byla dost nevyvážená skladba ve vzrůstu rostlin, zkrátka klony a ze semen dohromady už ne
Na druhou stranu sem dal delší flushing a tím pádem výsledná vůně i chuť byla úplně někde jinde než v minulém kole
Hardware: Sestava stejná jako v minulých kolech, jen sem vyměnil starej uhlíkovej filtr za novej tentokráte značka ICON 350m3/h
Software:
Pěstební médium - Kokos od Plagronu
Hnojky - tentokráte vše od GHE, One part total grow + bloom, Diamond nectar, Ripen, Flora Kleen + BIO Boostery Roots, Bloom a Protect
Opět stimuluji venkovní prostředí jako v minulém kole. Vypozoroval jsem, že rostlinkám to prospívá. Na konci kola bych rád vyzkoušel na zvýšení tvorby pryskyřice vyměnit květovou lampu za růstovou případně pokud do té doby seženu tak tam loupnu Sunpulse 10K s vysokým podílem UV záření...
A konečně poslední fotky z růstu jsou ze 20dne, zároveň se přeplo i na květ, velikost při přepnutí byla kolem 40cm Fotky z květu budou následovat v příštím roce
Zdar kámo,
máš to zase moc pěkný, i když ta kosa v 49. dnu je na mě trochu brzy, já musím mít všechno minimálně kolem 55
citace:
Původní příspěvek od el.locos , kokos krásně prosychá narozdíl od hlíny....
Já to s ním měl právě naopak, když jsem ho poprvé prolil stejným množstvím zálivky jako hlínu, tak mu to stačilo na týden. Pak jsem přešel na menší dávky.
citace:
Původní příspěvek od el.locos Jinak účinek MH výbojky po 10dnech v poslední fázi květu je zcela očividný, pryskyřice z kytiček přímo pryští
Jak jsi to porovnával? Vizuelně ti to tak připadne? Mě to přijde stejný jako kdybys to dojel pod hps.
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář