Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » SIDova OUTroda 2011
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8
Autor
Téma 
sajdis
Stálý Člen

Karma uživatele sajdis - 98% PěstitelskáKarma uživatele sajdis - 98% PěstitelskáKarma uživatele sajdis - 98% PěstitelskáKarma uživatele sajdis - 98% PěstitelskáKarma uživatele sajdis - 98% PěstitelskáKarma uživatele sajdis - 98% PěstitelskáKarma uživatele sajdis - 98% PěstitelskáKarma uživatele sajdis - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

- SKUNK#1 -
Moje hodnocení + smokereport

- řízek od kámoše a zároveň zdejšího člena
- matka z reg. semena od Sensi seeds - odkaz: http://sensiseeds.com/cannabis-seed...i-seeds/skunk-1

ZAHRADA, HNOJKY atd

- slunná zahrada.......přímý svit od 6:00 do 19:00 v nejslunnějších dnech
- plastovej květináč 40 litrů + konstrukce na vyvazování větví - bambus
- hlína Plagron royalty mix ve vrchních 2/3, podtím light mix s pískem, na dně drenáž z kačírku a keramzitu
- prvních 6 týdnů bez hnojení, pouze postřik Phyt-aminem jednou za 5 dní, poměr dle etikety
- v růstu hnojeno Rybí emulzí a pak Terra growem od Plagronu......dle psaných poměrů v každé druhé zálivce, stále Phyt-amin + v každé první zálivce 30% peroxid vodíku v poměru 6ml/10l.......(0,6ml/1l)
- na začátku květu.......první 2 týdny......hnojeno Alga bloomem dle doporučeného poměru + Phyt-amin a peroxid
- pak každých 5 až 6 dní Alga bloom + P-K 13-14 dle psaných poměrů, již bez Phyt-aminu a peroxidu
- cca 15 dní před sklizní nasazen Final solution od Advanced hydro......propláchnuto 3x, dávkování dle psaných poměrů
- nakonec 2x propláchnuto jen čistou vodu
- po celou dobu zaléváno odstátou vodou ze sudu, načepovanou ze studny........úprava Ph na hodnoty kolem 6,0 pomocí 40% kys. dusičné v růstu a 61% kys. fosforečné v květu

DATA + POPIS ROSTLINY

- řízek zasazen 16.5.
- začátek květu cca 15.8.
- sklizeň 8.10.

- délka květu = 54 dní
- výška kytky = 114cm (od hlíny po nejvyšší vrcholek)
- výnos:
................spodečky - nevážil jsem, odhaduju na cca 15g
................vršky - vážených 293g.........hodně mě to překvapilo
................výnos celkem = 293g

Tato modelka už od řízečku vypadala velmi silně a vitálně!
Pár dní po zasazení se brutálně rozjela a cca měsíc od sadby už jsem jí vyvazoval ve dvou patrech.......parádně se větvila!!!
Listy měly krásnou světle zelenou barvu a byly docela uzoučký.
Rostla dost rychle, bez známek toho, že by ji něco vadilo, tak jsem ji vyvázal ještě ve třetím patře a pak už nechal růst do výšky.
Na začátku srpna už z ní byla pěkná kulička se silnými větvemi a bylo na ní vidět, že bude výnosná! V té době ji podruhé napadly píďalky.
V půlce srpna najela do květu a kvetla fakt rychle. Každý den na ní bylo vidět jak bobtná! Velikost palic si ale vybrala daň v podobě plísně. Proto jsem ji přesunul na terasu. Zde se plesnivění zpomalilo, ale nezastavilo! Plesnivěla hlavně uvnitř palic okolo stonku.
Výsledné zralé palice byly luxusní!! Parádně ocukrovaný, tvrdý a dlouhý salámy. Voněly krásně nasládle s tóny nějakého koření......jakoby lehce pepř + něco dalšího.

SMOKEREPORT

Usušený materiál je parádně tvrdý a voňavý!
Při lehkém zmáčknutí paličky je cítit ona sladká vůně s tóny koření.
Po nastříhání se vůně ještě z intenzivní......je to fakt úžasnej odér! Vůně se přenáší i do chuti.

Při potahování je cítit jen ta krásně sladká chuť. U výdechu se k ní přidají tóny koření a středně těžká zemitá chuť, které se chvíli po výdechu ještě umocní! Nakonec se objeví lehce výrazná chuť jehličí = hašiše. Na jazyku pak zůstane tahle parádní směsice chutí ještě dlouho.
Opravdu mě tenhle model šíleně chutná a nejen mě! Vždycky mám nutkání to chutný brko jakoby sníst......prostě dobrota!!
Z většího prenta začne být kouř těžký do plic a trochu škrtí. Když si zabalim lajtku nic neškrábe!

Stav po smotku je klidný, příjemný až relaxační.
Vše se odehrává spíš v hlavě, tělo je lehce uvolněné.
Není to žádná extra mrda do hlavy což mám rád......neposadí vás do gauče kde ztuhnete a zbytek dne nic! Proto mám radši sativy.
Je to docela produktivní kouření......dá se na něm něco dělat, neumrtví to, naopak po zakouření mám koumavý stavy, všechno rozebírám a koumu jak to udělat líp.
Je celkem vhodné k dennímu kouření, nejlepší je ale do hospody k pivu mezi bandu kámošů!

KONEČNÁ ZNÁMKA

Tenhle model byl pro mě už od začátku favorit číslo 1.
Vůbec mě nezklamal, naopak výnosem ještě předčil mé očekávání.
Výsledný materiál je luxusní a stavy po něm taky, takže nebýt plesnivění má plnej počet bodů.
Takhle dávám: 9,5/10

Tady je pár fotek:

Foto 1, 2 - materiál rozložený na novinách - vlevo hromada paliček, vpravo nejhezčí top palice
Foto 3 - top palice versus zapalovač
Foto 4 - výsledná gramáž
Foto 5 - naplněné sklenice - ve sklenicích označených * vedle popisu odrůdy jsou top palice

Naposledy upravil sajdis 05-11-2011 v 14:30 PM

Old Post 05-11-2011 v 12:00 PM
sajdis je offline   Profil uživatele sajdis   Find more posts by sajdis   Foto galerie člena sajdis   Click here to Send sajdis a Private Message   Add sajdis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sajdis
Stálý Člen

Karma uživatele sajdis - 98% PěstitelskáKarma uživatele sajdis - 98% PěstitelskáKarma uživatele sajdis - 98% PěstitelskáKarma uživatele sajdis - 98% PěstitelskáKarma uživatele sajdis - 98% PěstitelskáKarma uživatele sajdis - 98% PěstitelskáKarma uživatele sajdis - 98% PěstitelskáKarma uživatele sajdis - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

Další fotky jsou detaily top palic!

Old Post 05-11-2011 v 12:08 PM
sajdis je offline   Profil uživatele sajdis   Find more posts by sajdis   Foto galerie člena sajdis   Click here to Send sajdis a Private Message   Add sajdis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sajdis
Stálý Člen

Příspěvek č. 83

A tady ještě fotky o něco detailnější

Naposledy upravil sajdis 05-11-2011 v 13:34 PM

Old Post 05-11-2011 v 12:10 PM
sajdis
Stálý Člen

Příspěvek č. 84

Doufám, že se vám můj první smokereport líbil a uvedené údaje budou někomu prospěšné!

Po zvážení tohodle modelu se ve mě opět probudila jiskřička naděje, že i bez Double gumu by s těch kytek mohlo být to kilečko suchýho materiálu.

Jinak dneska nebo zítra ostříhám Kandahar od spodků a velkého listí, proleju ho naposled čistou vodou a za pár dní ho čeká kosa.
Takže zítra budou asi poslední fotky z terasy.

Naposledy upravil sajdis 05-11-2011 v 15:36 PM

Old Post 05-11-2011 v 13:07 PM
sajdis
Stálý Člen

Příspěvek č. 85

Zdárec growerstvo!!!
Tipnul bych si, že už není moc nás outdooristů co maj kytky ještě venku?!
Já už mám taky všechno pod střechou!
Včera jsem sklidil Kandahar a Double gum.........takhle pozdě jsem ještě nikdy nesklízel
Počásko už fakt kytkám nepřeje, sklízel jsem to pěkně omrzlý od těch mrznoucích mlh......před těma nepomůže ani ta zastřešená terasa.
Rozhodl jsem se ale, že je prostě nechám co nejdýl a to i za cenu nějakých těch úhnitků
Musím ale konstatovat, že na to jaký je počasí toho splesnivělo málo, což je paráda!!
Fotky ze sklizně nahodim odpoledne.

Old Post 16-11-2011 v 10:59 AM
lex
Nový Člen

Karma uživatele lex - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

no, tak ja budu asi posledni mam venku jeste jednu NL, ktera se nejak zasekla a bude potrebovat jeste tak 3 tydny

Old Post 16-11-2011 v 19:28 PM
lex je offline   Profil uživatele lex   Find more posts by lex   Foto galerie člena lex   Click here to Send lex a Private Message   Add lex to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sajdis
Stálý Člen

Příspěvek č. 87

SKLIZEŇ KANDAHAR
Tak tu mám ty slíbený fota ze sklizně z 15.11.
Poslední dobou nějak nic nestíhám tak jak bych chtěl.......no jo no už je co hulit
Pár větví z téhle slečny jsem sklidil už někdy kolem 10. listopadu a zbytek jsem se rozhodl, že nechám dojet co nejdýl to půjde!
Myslim si, že se to vyplatilo.......vypadá fakt nádherně!!!

Na tenhle model jsem byl hodně zvědavý!!!
Stavba rostliny byla úplně jiná než u ostatních modelů.......sekundárně se vůbec nevětvila a byla hodně listnatá.
Finální výsledek je podle mě parádní
Palice jsou sice užší, ale krásně omuněný a brutálně tvrdý!!!
Takhle tvrdý šišky jsem ještě nikdy nevypěstoval......prostě šutry
Vůně je taky úžasná!!! Úplně jiná než ostatní modely.
Voní jen trošičku nasládle a hodně ovocně! Cítím z toho jakoby hroznový víno, angrešt a tóny citrusů.....fakt už se těšim na koštovačku

Tady fotky ze sklizně:

Foto 1 - ostříhané palice
Foto 2 - neostříhané větve
Foto 3 - stonek
Foto 4 - sušák ve sklepě............je vidět ten úbytek, když jsem dal S#1 do sklenic
Foto 5 - taky sušák......tady je zase vidět, že ty větve co jsem sklidil dřív, už pěkně seschly - ten rozdíl v barvě je mazec!

Old Post 17-11-2011 v 17:00 PM
sajdis
Stálý Člen

Příspěvek č. 88

Pár foteček palic......jsou fakt krásný!

Old Post 17-11-2011 v 17:09 PM
sajdis
Stálý Člen

Příspěvek č. 89

A tady ještě zblízka

Old Post 17-11-2011 v 17:17 PM
sajdis
Stálý Člen

Příspěvek č. 90

SKLIZEŇ DOUBLE GUM
Tahle slečna šla na řadu jako poslední.
Nechal jsem jí venku taky co nejdýl, aby trochu víc dojela a materiál do mastí a na vaření byl co nejlepší!!
I když je určená do mastí, trošku té finální péče jsem jí nakonec přeci jen věnoval
Otrhal jsem to co zplesnivělo, ostříhal hnusný listí a vršky jsem trošku víc prostříhal. Existuje totiž možnost, že si ty vrchní palice nechám..........zahulíme - uvidíme

Tenhle model mě trochu zklamal
Jasný můžu si za to sám.......blbej výběr - opravdu to není vhodnej model na out......ale doufal jsem že to dá.
Nakonec nevypadá až tak špatně, ale palice jsou měkký, málo pocukrovaný a skoro vůbec nevoněj!
Cítím z toho akorát takovou tu vůni zeleně!
Žádnej náznak něčeho "dobrýho" prostě seno.

Tady fotky ze sklizně:

Foto 1, 2 - větve - celkem pěkná hromádka
Foto 3 - stonek
Foto 4, 5 - sklep........konečná - víc už toho nebude

Old Post 17-11-2011 v 18:06 PM
sajdis
Stálý Člen

Příspěvek č. 91

Tady jsou fotky palic a nějakej ten pokus o makro

Old Post 17-11-2011 v 18:12 PM
sajdis
Stálý Člen

Příspěvek č. 92

Tímto mám završenou sklizeň a následovat budou už jen smokereporty ke všem modelům!
Jak jsem sklidil poslední kytku, začal jsem hned koumat další sezónu
Fakt mě to nebaví, když mi nic neroste a není se o co starat!
Přemýšlím, že bych zkusil nějakej micro indoor, ale na to zatim nejsou prachy.

Nakonec to tady završím celkovým zhodnocením letošní sezóny a podělím se s váma o moje plány na příští rok + vás trošku zapojim v tom, pomoc mi vybrat sativní model na příští grow

Naposledy upravil sajdis 17-11-2011 v 18:47 PM

Old Post 17-11-2011 v 18:23 PM
sajdis
Stálý Člen

Příspěvek č. 93

- CRITICAL -
Moje hodnocení + smokereport

- řízek od kámoše a zároveň zdejšího člena
- matka z reg. semena od Advanced seeds - odkaz: http://www.advancedseeds.com/critical.html

ZAHRADA, HNOJKY atd

- slunná zahrada.......přímý svit od 6:00 do 19:00 v nejslunnějších dnech
- plastovej květináč 40 litrů + konstrukce na vyvazování větví - bambus
- hlína Plagron royalty mix ve vrchních 2/3, podtím light mix s pískem, na dně drenáž z kačírku a keramzitu
- prvních 6 týdnů bez hnojení, pouze postřik Phyt-aminem jednou za 5 dní, poměr dle etikety
- v růstu hnojeno Rybí emulzí a pak Terra growem od Plagronu......dle psaných poměrů v každé druhé zálivce, stále Phyt-amin + v každé první zálivce 30% peroxid vodíku v poměru 6ml/10l.......(0,6ml/1l)
- na začátku květu.......první 2 týdny......hnojeno Alga bloomem dle doporučeného poměru + Phyt-amin a peroxid
- pak každých 5 až 6 dní Alga bloom + P-K 13-14 dle psaných poměrů, již bez Phyt-aminu a peroxidu
- cca tři týdny před sklizní nasazen Final solution od Advanced hydro......propláchnuto 3x, dávkování dle psaných poměrů
- nakonec 2x propláchnuto jen čistou vodu
- po celou dobu zaléváno odstátou vodou ze sudu, načepovanou ze studny........úprava Ph na hodnoty kolem 6,0 pomocí 40% kys. dusičné v růstu a 61% kys. fosforečné v květu

DATA + POPIS ROSTLINY

- řízek zasazen 16.5.
- začátek květu cca 20.8.
- sklizeň 28.10.

- délka květu = 69 dní
- výška kytky = 112cm (od hlíny po nejvyšší vrcholek)
- výnos:
................spodečky – vážených 37g, to co jsem před zvážením zhulil odhaduju na cca 10g
................vršky - vážených 204g
................výnos celkem = 241g

Tenhle model se od mala větvil fakt luxusně!! Byl na tom ještě o něco líp než Skunk#1.
Rychle zakořenil a po celou dobu byl krásně vitální, nikdy jsem na něm neviděl známky nějakého deficitu! (teda dokud jsem ho nechtěně nevystresoval a nepoškodil kořínky zálivkou s nízkým ph, po které se vzpamatovával skoro 2 týdny)
Listy byly širší s tmavší zelenou barvou a v průběhu růstu stále více tmavly.
Cca pět týdnů po zasazení jsem ji poprvé vyvázal a to hned ve dvou patrech.........parádně rostla a větvila se!
Za pár týdnů jsem ji vyvázal naposled a pak už nechal růst do výšky.
Na začátku srpna z ní byl krásnej keř, kterej byl víc širokej než vysokej
Za celou dobu neměla nejmenší problémy se škůdci.
Před koncem srpna už byla naplno v květu, ale bylo na ní vidět, že i když byla ze všech kytek nejrozvětvenější, nebude nejvýnosnější - větvičky byly slabší............ale bylo jich opravdu hodně!!!
Zralý palice byly nádherný!! Vlivem počasí trochu nafialověly a byly krásně ocukrovaný!!
Nebyly to sice žádný extra salámy, ale byly dobře tvrdý a skoro vůbec neplesnivěly! (utrhl jsem fakt jen pár plesnivých paliček)
Celkově byl tenhle model nejvoňavější ze všech, co jsem letos pěstoval!! Vůně byla hodně pronikavá a občas mi připadala až moc silná......skoro na grc
Cítil jsem z ní hlavně jehličí a tu klasickou “skunkovou” sladkou vůni a ještě něco fakt agresivního!

SMOKEREPORT

Usušené paličky jsou středně tvrdý a krásně voněj! Vůně není už tak pronikavá a agresivní, ale pořád je to morda!!
Po zmáčknutí paličky se vůně hodně zintenzivní a po nastříhání už voní celej pokoj!!
Je to fakt libová vůně “dobroty” dost podobná S#1, ale bez těch kořeněnejch tónů.

Při vdechování se vytvoří na jazyku takový lehce sladký povlak, který je cítit jen krátkou chvíli.......po dobu držení kouře.
U výdechu je chuť stejná jako vůně po nastříhání materiálu.........je cítit hlavně jehličí = hašiš a hodně těžká zemitá chuť!! Po vydechnutí kouře se tyhle dvě chutě ještě umocní a výsledný šmak v ústech je opravdu mocný a lahodný!! Kouř je do plic trošku těžší, ale neškrábe ani neškrtí, takže pohodový pokouřeníčko.

Smotek z tohodle modelu krásně uvolní celý tělo a mozek omezí svou aktivitu.......prostě klídeček!
Je to zase více indikózní spektrum účinků............po zahulení tělo jakoby ztuhne a nic se nechce! Po chvíli přemlouvání se, se ale dá rozhejbat a něco tvořit. Není to ale model na nějakou extra činnost! Spíš tak na sledování filmů a nebo na "vypnutí" po úmornym dnu v práci. Nástup po smotku je okamžitý a blažený!
Hulim ho nejradši až v podvečer vklidu doma......fakt krásně uvolňuje!

KONEČNÁ ZNÁMKA

Tenhle model byl můj favorit číslo 2.
Parádní stavba rostliny, v pohodě dozrál a skoro neplesnivěl!
Výnos není špatnej, suchej materiál je úžasně voňavej, chutnej a parádně nahuluje!!
Dávám: 9,0/10 a to jen kvůli tomu, že S#1 mi chutná o něco víc a měla vyšší výnos.......musim být spravedlivej

Tady je pár fotek:

Foto 1, 2 - materiál rozložený na novinách - vlevo menší paličky, vpravo nejhezčí top palice
Foto 3 - top palice versus zapalovač
Foto 4 - konečná gramáž
Foto 5 - naplněné sklenice - ve sklenicích označených * vedle popisu odrůdy jsou top palice

Naposledy upravil sajdis 25-11-2011 v 23:59 PM

Old Post 25-11-2011 v 23:19 PM
sajdis
Stálý Člen

Příspěvek č. 94

Tady pár fotek top paliček.

Old Post 25-11-2011 v 23:37 PM
sajdis
Stálý Člen

Příspěvek č. 95

A ještě nějaký pokusy o makra
Poslední dvě fotky jsou 1x a 2x zvětšený předešlý makra.

Old Post 25-11-2011 v 23:41 PM
sajdis
Stálý Člen

Příspěvek č. 96

Doporučuju prohlížet fota v plný velikosti!!

Jinak mám už všechno kromě Kandaharu zváženo, "naskladněno" ve sklenicích a řádně nafoceno, takže se budu snažit naházet sem co nejrychlejc všechny smokereporty.
Po zvážení všeho suchýho už jsem výrazně přes to moje chtěný kilečko a to musím ještě zvážit a naskladnit Kandahar!
Takže kdyby mi tak brutálně nesplesnivěl Zensation a dojel Double gum, měl bych toho suchýho materiálu určitě víc jak kilo a půl!!

Old Post 25-11-2011 v 23:55 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:32 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
03-02-2016 - Smtov rok 2014 - 135 odpovědí
09-10-2012 - sWei outdoor 2012 - 192 odpovědí
20-10-2011 - Strom 2011 - 17 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás