Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
My Mother pracuje v Motolský nemocnici přímo na biochemii, to znamená veškerý, ale uplně veškerý testy krve, moči, krevní plazmy etc... Že těch testů ale existuje, sám sem se divil
Tak že k testům to nemam moc daleko Ale jinak, matka řikala že prej u nich s pravděpodobností asi na 99 % to můžou zjistit do jednoho měsíce, pak dál už je to z menší pravděpodobností.. maj na to takový fakt vobrovský, bílý, elektronický krabice (každá stojí asi 2000 000 Kč) akorát se do toho dá náběrovka a na nějakym vedlejšim terminálu vylezvou výsledky..
ssssouhlas s greedym23,a ten co moc huli asi fakt moc huli(se z toho tolik neprud-ber to jako objektivni kritiku-nic ve zlim)-vis
mam dojem ze chlapikovy de o rodice-asi s distribuci problem
nema a pochybuju ze by po nem sli policajti-kazdopadne jestli
des do nemocnice na stredisko na nejaky testy napr.zloutenka
atd. nebal bych se protoze ti test na THC fakt delat nebudou
to bys musel jit vylozene na toxikologickej test nebo pod. kde by hledali vylozene drogy-bal bych se jen v pr. ze ti ten test zasponzorovali rodice,pak to budes muset vysvetlit a stat si za svym
pak uz zalezi jen jak moc te budou chtit poslouchat.
na ty spec. cistici tablety, prasky a limonady bych se vysral ze zkusenosti vim ze nefungujou 100% mam dojem ze asi tak jak ty
cistici caje z lekarny-mno mozna trochu lip ale za ty prachy te to
stejne ze dne na den "cistym" neudela!
kazdopadne hlavu vzhuru-rodice budou moct bejt nakonec radi
ze si das vobcas speka a nezabejvas se jinejma mnohem vetsima
srackama.
cao lidi. mne maj taky delat testy ale mel jsem naposled pred trema tejdnama a dvouma dnema. nevim kdy je maj delat ale mozna brzo a mozna taky nikdy. nevite nekdo jestli mi to najdou kdyz uz jsem tak dlouho nehulil?
Zajímalo by mě, kdo a proč někdo někomu dělá testy na THC a vubec nechápu proč z krve, když to jde normálně vyčurat.
Řekni, že si jehovista a nedáváš krev
Je tady někdo dárce krve? Co na to příjemci vaší tekutiny života?
LIV
Poslouchejte prosím. Je to jednoduché, a tak je možné, že vám chytrým to docela unikne...
4 Jeffry
Mám tu takovej postarší opravdu jednoduchej prográmek podle kterýho to vypadá že ani tak moc nezáleží na tom jak dlouho si nehulil ale spíš na tom jak moc si hulil do doby než si přestal.
Např.: Pokud si drsně pálil pět dní za sebou tak bys měl mít negativní test po víc jak dvaceti dnech. Čtrnáctidení náklad v člověku zůstane zhruba čtyřicet dní. Jedna jediná palba by měla "vyprchat" asi po tejdnu ale zase je to hodně závislý na tom kdy sis dal předtim naposled.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
4Taker
Dik za informace. a je to zaručený nebo nebo to newis jiste? ja jsem už tolikrát cet ze to vyprcha za 3 mesice a taky uz jsem hodnekrat cet ze za pul roku a taky mockrat ze za 4-5tejdnu tak nevim co si o tom mam myslet. kazdopadne dik.
No doopravdy zaručený by to bylo, kdyby to někdo vyzkoušel přesně podle toho prográmku ve skutečnosti. Ale myslim že by někdo nedělal takovejhle prográmek jen tak a že si to ověřoval. Každopádně jediná zichrofka je nehulit vůbec, nikdy si nemůžeš bejt jistej pokud pravidelně hulíš.
A ty konkrétně si do tý doby hulil jak často?
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Ne, tenhle se menuje calc_THC
A takle začíná (asi to poznáte ale neni to psaný česky )
Marijuana Test Ver. 1.0
This program allows you to calculate whether a urine drug test will test positive for THC. Time and THC saturation determine this. Unfortunately THC is fat soluble. What this means is that THC is stored in fat cells. Once one's system reaches terminal saturation, it takes roughly 4 to 6 weeks to dry out enough to pass a urine drug test. Fortunately there is a way to calculate how THC is stored in fat tissue. It works like this; Each time you get stoned, you saturate your blood with THC. Blood saturation reaches 100 percent fairly quickly and can't be exceeded. (keep smoking and you are wasting good pot). Assume that all 100 percent is absorbed by body fat. Body fat dissipates THC at the rate of 10 percent of total fat saturation per day. This means the day after you still have 90 percent blood saturation. The day after that you have 81 percent blood saturation left. etc... Current urine tests can detect 60 percent blood saturation. So if someone has never smoked pot before smokes one time, it takes three to seven days to dry out. However if you smoke every day your fat saturation level climbs o 1000 percent! This is maximum because you lose 10 percent f 1000 percent every day (100 percent blood saturation), and can only attain 100 percent blood saturation every day.
No já jsem v situaci, kdy mám jít za dva měsíce makat pro americkou společnost (už je to tak) a mám jít na pisstest, asi v rámci corporate identity... no jak to tak čtu, tak kromě nějakejch US tablet asi není moc pomoci, protože mi budou dělat testy na drogy jak krevní, tak moči.
No ale kdyby třeba někdo věděl, jestli se tu nějakej takovej dryák prodává..?