Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no každopádně sem se díval, že jsi koupil rašelinu... nevim nevim, ale myslim že rašelina je sama o sobě dost kyselá, ne? Nebo jsi to ještě smíchal s nějakou hlínou? jinak neutralizovat to vazne netusim.. taky zacinam, ale neboj oni ti kluci/holky poradi
ja sem teda vzdycky kupoval substrat. Treba dneska sem byl do bauhausu pro substrat v akci za 65 kč / 50 litrů (pH 5,0-7,0). A už předhnojenej na 6 týdnů. Koupil sem rovnou 10 pytlu. Ale stejně to ještě smíchám s koňakem (konskej hnuj) a to bude podle me ideal. Pro ten si sjedu na mistni ranč :-D
No tak jsem trosku zaspal. nejak me zahaluzil grower.cz a neudelal mi dole takovy to preklikavani stranek takze sem nevidel ze situace uz je uplne jina... :-D sry, potom smazu nebo ne, nesmazu,. je to prece forum ne?
Zdravim takze vcera jsem odvezl posledni 4 kvetinky takze mi zbyli jenom 3 fialky ktery jsem si pred nedavnem nasadil a samozrejme sem dam fotoz jo a bude to trochu mix 1 bo 2 budou ze vcerejska
1. AK
2. Guawi
3. SSH
4. NN
5. 2.NN
Zdravím.
Tak mi nic nevychází, nemám PC a přes mobil se mi to nechce dělat protože to pro mě není pohodlný.. takže až bude PC tak budou fotoz... květinám se daří pěkně až na AK ten trochu zaostává... a hlavně díky všem za K+
zdravim tak zkusim sem sat fotky minule mi to neslo tak jsem se na to vysral...
jinak 3 kytky jsem uz skasnul, AH3 - zacal plesnivet no nechal bych hol aspon jeste 3 tydny.., a oba dva NN co jsem mel jeden uz taky zacinal plesnivet..
1. AH3
2. Fialka
3. S1
4. NN
5. NN
6. SSH
7. Guawi
8. NYCD
Naposledy upravil 69Curti$69 27-09-2011 v 07:31 AM