Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zhodnocení white russia fialové pheno vůně i chuť jak borůvky s cukrem zhulenost moc trošku plesnivel moje chyba měsíc a pul byl zasekly jinak paráda na první out premejslim ze skusim znova s lepsima podminkama 3 zatemnit jeden do kompostu a jedna do volné země a uvidíme )
Fair Seeds Orange Bud Diesel má někdo zkušenost ? Bohužel Pořídil jsem Royal moby od queen seeds a ze 3 semínek vyklíčilo pouze jedno. Tak hledám alternativu.... Díky za radu.
Zdarecek uvažuju na tím že koupim 10 white widow na indoor 250 w hps .. Má někdo zkušenost s výnosem a tak ? Značka banky fair seed .. Zda se mi to za ty prachy levnější jak řízky tak proto se ptam jinak můžete kouknout na muj grow .. Pestu zdaar
Původní příspěvek od AkatronChronic Zdarecek uvažuju na tím že koupim 10 white widow na indoor 250 w hps .. Má někdo zkušenost s výnosem a tak ? Značka banky fair seed .. Zda se mi to za ty prachy levnější jak řízky tak proto se ptam jinak můžete kouknout na muj grow .. Pestu zdaar
Fair seeds že by prodávali řízky? No o tom jsem ještě neslyšel. Ale jinak se domnívám že kvalita jejich semen je úměrná rozumné ceně.
To Mard : farseeds neprodávají řízky ale AkatronChronic psal ze by bylo levnější 10 semen z fairseeds než 10 řezů, přečti si to ještě jednou ;-)
Too AkatronChronic : spočítej si kolik prosvitis za 30 až 40 dní při režimu 18/6 (záleží čím budeš svítit počas růstu) a pak srovnej co tě vyjde levněji pro indoor určitě lepší řezy ušetřis minimálně měsíc času, ale je to pouze na tvé volbě, mimochodem jedu od fairseeds auto bluebery indoor.outdoor, + amnesia +autojack klicivost semen 100% z 15semen, sel bych do toho znovu a popravdě sem už taky přemýšlel ze od nich nakoupím nake femky a pojedu in ze semen. GL peace
Na řízky taky svitiš okolo 30 dní 18\6 jinak já bych chtěl bílou vdovu a white critical ale bojím bojím D ... Jinak tedka ještě jedu Kali dog,mazara mám to ještě na 30 dni 12\12 a přece už premejslim o něčem dalším
No pokud nechávás řezy měsíc na růstu tak ti to může být jedno jestli koupíš semena nebo řezy, snad když nakoupím řezy tak chci ušetřit čas a ne na ne ještě měsíc svítit. A nebo to chceš dva kousky pod tu 250w?? To jo ro budeš potřebovat měsíc aby si to vyplnil, ale když tam dáš 12- 15 řízků a do týdne je přepnes a za dva měsíce mas hotovo. Každopádně jestli kupuješ řízky a nechávás je ještě měsíc na růstu tak si vlastně nijak nepomuzes mas to samé jak semena,. Ale to je na tobě každopádně 30 dni 18/6 na řezy mě přijde zbytečný a taky je. Abych dal na to třešničku a ty aby si to nebral špatně :-) tak já taky svitim už dva měsíce na automaty 18/6 300w a zdaleka tam nebude 200g ale, chtěl sem to zkusit. GL peace
fair seeds auto blueberry a white widow pro mě zklamání rostlo to skoro stejně dlouho jak obyč semena a výnos asi 3g z kytky,
na druhou stranu orange bud/diesel obyčejný femky vyrostli v suprový kytky
Původní příspěvek od nice bloom No pokud nechávás řezy měsíc na růstu tak ti to může být jedno jestli koupíš semena nebo řezy, snad když nakoupím řezy tak chci ušetřit čas a ne na ne ještě měsíc svítit. A nebo to chceš dva kousky pod tu 250w?? To jo ro budeš potřebovat měsíc aby si to vyplnil, ale když tam dáš 12- 15 řízků a do týdne je přepnes a za dva měsíce mas hotovo. Každopádně jestli kupuješ řízky a nechávás je ještě měsíc na růstu tak si vlastně nijak nepomuzes mas to samé jak semena,. Ale to je na tobě každopádně 30 dni 18/6 na řezy mě přijde zbytečný a taky je. Abych dal na to třešničku a ty aby si to nebral špatně :-) tak já taky svitim už dva měsíce na automaty 18/6 300w a zdaleka tam nebude 200g ale, chtěl sem to zkusit. GL peace
Tak já vidim hlavní výhodů řezů úplně jinde než to že je můžeš hned přepnout (ikdyž to je bezesporu taky jedna z výhod)...
EDIT: a jeste dodam ze naopak kdyz budes chtit rezy prepnout hned a ne je nechat rust, budes jich muset koupit vic abys zaplnil stejnej prostor jako 10semen mesic na rustu... pak se muzem hadat jestli stoji vic par dni navic za proud nebo par rezu navic myslim ze to bude porad vychazet +/- stejne
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Jedu od nich Girl Scout Cookies. Sadil jsem dve seminka a dve vyklicili. V galerii indoor growu si muzes skouknout foto. Dle meho stejne kvalitni genetika jako 5x drazsi seminka.
Ono tyhle levnejsi seedbanky maji casto skutecne kvalitni genetiku, protoze to je jedina sance jak prorazit na trhu pro ne.
V minulosti jsem od nich jel automaty Gorilla Glue, Somango, Sweet Dwarf a pecka!!! Jen u jejich seminek se priprav na vic fenotypu, tzn treba u tech automatu kazda kytka vypadala uplne jinak, i kdyz to byla stejna genetika. Ale vynosove celkem fajn.
V nejblizsi dobe mam v plane zasadit Chocolope od Fair seeds.
Každopádně! Nikdy jsem od nich nedostal nejaky plevel a pokud seminko vyklicilo, vzdy to bylo hezke zhuleni.
-------------------------------------------------------------------------
Piko je cesta.
Neviem, či správna, ale určite rýchlejšia.
-------------------------------------------------------------------------
In memory of Sergey Chaplygin. /Чаплы́гин/
loni jsem od nich jel jacka h.a kY
tka to byla krásná přes 2m.ale začala kvést někdy v pulce září což je dost pozdě a kvůli plísni sem ji musel sklidit mnohem dříve než bych chtěl.letos SPECIAL QWEEN 1 a naprostá pecka ze 3 kytek počítám tak odhadem 750g.suchýho,a to mi ještě roste jeden superskunk z legalizace a nepal gold ten je fakt peckovní.dal bych foto ale nejde mi to sem vložit tak to smolím.ZDAR GROWEŘI.
Nejde niekto skúšať nové autoflowery od fair seeds? Je tam US california snow auto a gorillaglue auto dosť by ma zaujímali, takisto big devil XXL alebo Magnum plus, nejaký odvazlivec co otestuje aspoň po kuse?
Naposledy upravil marko48952 08-04-2019 v 22:57 PM