Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pěkné,, pro mě krásna inspirace na grow s 250dinou ))
chtěl bych do budoucna aj mhdčku na rust,,
ale ztm me omezuje teplota ve skříni,, nebo spis do ted me omezovala,, nedávno jsem si vychytal odtah,, ovsem zase mi pribyl homemade filtr, tk uvidim
peace 8)
no ja taky rostu pod hps starší mam na rust a novou tam dam tak 10 dne květu no odtah ven a přítak z venku je strašná výhoda nemusim řešit filtr atd v první skříni jsem mněl teplotu 27-28 byla na jinym mistě a byl potřeba filtr taky jsem ho zmastil v dílně šoup ho tam a hle teplota 32 takže sem ho zase vyndal a poslouchal pulku květu že doma smrdí celej byt tak hodně štěstí at natom nejsi podobně.ještě bych rád upozornil stínitko domácí výroba je dělanej z nerezovího koše na prádlo určitě každej zná super věc
jj, takhle jsem musel cca 2roky zpatky sklidit predcasne, pac prisla mama a zacala mi likvidovat kvetinky byly to no-name pod 4ma usporkama, a bylo toho cca 10g po ususeni ze ctyr kytek )) ale byly luxusní zkusim najit foto))
jj, takhle jsem musel cca 2roky zpatky sklidit predcasne, pac prisla mama a zacala mi likvidovat kvetinky byly to no-name pod 4ma usporkama, a bylo toho cca 10g po ususeni ze ctyr kytek )) ale byly luxusní
ted uz ji to je jedno tak nejak, jen ten smrad v byte to nee no
ahoj kytky máš fakt krásný,chtěl bych se tě zeptat na to stínítko z nerez koše, můžeš to prosím tě trochu rozepsat příští kolo možná pojedu 250w sodíkem a tohle vypadá skoro jako adjust a wing a ten australan je dobrej a hlavně pěkně mastnej tohle by mohlo vyjít asi podstatně levněji díky moc za odpověd potom to smažu at ti nezasírám dobrej thread.
čus tak jsem se ktomu konečně dostal mazat nemusíš tak ktomu stínítku je to klasickej koš na prádlo koupenej u thajvanu za 420korun stínítko je s koše asi za 20 minut jen sundáš víko uhlovou bruskou alias fričkou rozřízneš ohneš jak ti vyhovuje a šups snim na řetízky rychlí levný ja jsem snim spokojen skřín mam došířky asi metr a osvítí nádherně kraje...tak ještě foto
tak a ted ke kytkám tak jsem si myslel že tenhle pěst bude bez problému a opak je pravdou minule jsem přehnojil a ted vubec nevim jak mně to napadlo a když už mně to napadlo že jsem to zrealizoval a dal jsem kytky do hlíny ze zahrady z kompostu venku to v něm roste fajn ale ve skříni prostě nahovno mam strašně rozházení ph tak kdyby mněl někdo radu nebo ještě líp skušenost tak mi poradte moc díky předem......asi takhle upravim ph na 5 a vyteče mi asi 7-7,5 stoho vyplívá že kytičky moc nerostou docela se stim peru no posudte sami