Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Mikropěstování » 70w-250wpoprve
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6
Autor
Téma 
pizmoo
Stálý Člen

Karma uživatele pizmoo - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

ještě jedna

pizmoo

Old Post 07-08-2011 v 14:45 PM
pizmoo je offline   Profil uživatele pizmoo   Find more posts by pizmoo   Foto galerie člena pizmoo   Click here to Send pizmoo a Private Message   Add pizmoo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 82

pěkné,, pro mě krásna inspirace na grow s 250dinou ))
chtěl bych do budoucna aj mhdčku na rust,,
ale ztm me omezuje teplota ve skříni,, nebo spis do ted me omezovala,, nedávno jsem si vychytal odtah,, ovsem zase mi pribyl homemade filtr, tk uvidim
peace 8)

Old Post 07-08-2011 v 21:49 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pizmoo
Stálý Člen

Příspěvek č. 83

no ja taky rostu pod hps starší mam na rust a novou tam dam tak 10 dne květu no odtah ven a přítak z venku je strašná výhoda nemusim řešit filtr atd v první skříni jsem mněl teplotu 27-28 byla na jinym mistě a byl potřeba filtr taky jsem ho zmastil v dílně šoup ho tam a hle teplota 32 takže sem ho zase vyndal a poslouchal pulku květu že doma smrdí celej byt tak hodně štěstí at natom nejsi podobně.ještě bych rád upozornil stínitko domácí výroba je dělanej z nerezovího koše na prádlo určitě každej zná super věc

pizmoo

Old Post 07-08-2011 v 22:31 PM
pizmoo je offline   Profil uživatele pizmoo   Find more posts by pizmoo   Foto galerie člena pizmoo   Click here to Send pizmoo a Private Message   Add pizmoo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 84

jj, takhle jsem musel cca 2roky zpatky sklidit predcasne, pac prisla mama a zacala mi likvidovat kvetinky byly to no-name pod 4ma usporkama, a bylo toho cca 10g po ususeni ze ctyr kytek )) ale byly luxusní zkusim najit foto))

Old Post 09-08-2011 v 13:55 PM
Host
Host

Příspěvek č. 85

jj, takhle jsem musel cca 2roky zpatky sklidit predcasne, pac prisla mama a zacala mi likvidovat kvetinky byly to no-name pod 4ma usporkama, a bylo toho cca 10g po ususeni ze ctyr kytek )) ale byly luxusní

ted uz ji to je jedno tak nejak, jen ten smrad v byte to nee no

ale to se poda

Old Post 09-08-2011 v 13:57 PM
meděd09
Stálý Člen

Karma uživatele meděd09 - 97% PěstitelskáKarma uživatele meděd09 - 97% PěstitelskáKarma uživatele meděd09 - 97% PěstitelskáKarma uživatele meděd09 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

ahoj kytky máš fakt krásný,chtěl bych se tě zeptat na to stínítko z nerez koše, můžeš to prosím tě trochu rozepsat příští kolo možná pojedu 250w sodíkem a tohle vypadá skoro jako adjust a wing a ten australan je dobrej a hlavně pěkně mastnej tohle by mohlo vyjít asi podstatně levněji díky moc za odpověd potom to smažu at ti nezasírám dobrej thread.

Old Post 28-08-2011 v 06:59 AM
meděd09 je offline   Profil uživatele meděd09   Find more posts by meděd09   Foto galerie člena meděd09   Click here to Send meděd09 a Private Message   Add meděd09 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pizmoo
Stálý Člen

Příspěvek č. 87

čus tak jsem se ktomu konečně dostal mazat nemusíš tak ktomu stínítku je to klasickej koš na prádlo koupenej u thajvanu za 420korun stínítko je s koše asi za 20 minut jen sundáš víko uhlovou bruskou alias fričkou rozřízneš ohneš jak ti vyhovuje a šups snim na řetízky rychlí levný ja jsem snim spokojen skřín mam došířky asi metr a osvítí nádherně kraje...tak ještě foto

pizmoo

Old Post 29-08-2011 v 21:50 PM
pizmoo
Stálý Člen

Příspěvek č. 88

hotovo

pizmoo

Old Post 29-08-2011 v 21:52 PM
pizmoo
Stálý Člen

Příspěvek č. 89

hh

pizmoo

Old Post 29-08-2011 v 21:57 PM
pizmoo
Stálý Člen

Příspěvek č. 90

tak a ted ke kytkám tak jsem si myslel že tenhle pěst bude bez problému a opak je pravdou minule jsem přehnojil a ted vubec nevim jak mně to napadlo a když už mně to napadlo že jsem to zrealizoval a dal jsem kytky do hlíny ze zahrady z kompostu venku to v něm roste fajn ale ve skříni prostě nahovno mam strašně rozházení ph tak kdyby mněl někdo radu nebo ještě líp skušenost tak mi poradte moc díky předem......asi takhle upravim ph na 5 a vyteče mi asi 7-7,5 stoho vyplívá že kytičky moc nerostou docela se stim peru no posudte sami

pizmoo

Old Post 29-08-2011 v 22:07 PM
meděd09
Stálý Člen

Karma uživatele meděd09 - 97% PěstitelskáKarma uživatele meděd09 - 97% PěstitelskáKarma uživatele meděd09 - 97% PěstitelskáKarma uživatele meděd09 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 91

ok diky moc za pomoc at ti to kvete posílám ti k+ tohle časem určitě využiju.

Old Post 30-08-2011 v 15:44 PM
meděd09 je offline   Profil uživatele meděd09   Find more posts by meděd09   Foto galerie člena meděd09   Click here to Send meděd09 a Private Message   Add meděd09 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:29 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás