Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To byl kalup, málem to na púdě přeschlo. V pátek jsme to sestříhal a nechal do dneška v papírovejch krabicích doschnout a dneska se mi palice drolej v prstech. Moc hic na tý púdě. No nic. Ačkoliv je matroš téměř suchej na troud tak mě jeho váha naprosto šokovala. To jsem nečekal ani ve snu.
Není to samozřejmě došlé, to pravé to bude tak za 3 měsíce. Ale. Z drtičky padá krásně nadrolený materiál, který hoří bez zhasínání. To už se musíte zakoukat, což není problém. Kouř je sladký, slaďoučký po vydechnutí s trochou chlorofylového ocásku. Kouření je to ale velice chutné. V plicích, kouř těžkne a často bývá vypuzen kašlavýmy záškuby plic. Stávek se rychle rozlézá po těle a je zdúrazňován horkem ve tvářích a příjemným bzučením celého těla. Zachvacuje tělo nemohoucností a nutí k usednutí. Zároveň se, ale dostavuje pocit jakési nedočkavosti, která Vás, pokud jí to dovolíte zvedne ze židle a nutí něco dělat. Pokud zústaněte sedět a třeba si lehnete a nemusíte nikam není problém přejít z letargie do spánku.
Trvání stavu odhaduji tak na 1h maximálního bzukotu a pak stav ustupuje a je vyměněn neskutečně silným pocitem hladu, který je doprovázen doznívajícím bzukotem a teplem z White Rusiana.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
9x Power Skunk, 3x California Indica a 3x Shining Silver Haze budou asistovat při kvetení Super Silver Haze. Mají před sebou cca týden rústu pak přepínáme na květ. Hnojky opět BioBizz.
citace:
Zdravim, ta shining silver haze jsou řízky z fem matky? Taky sem si to plánoval, mám tedka super silver, arjans haze 1 a nevils haze od ghs, ale každej me od toho odrazuje a i co sem si přečet tak to nikdo moc nedoporučuje kvůli hermoušum. By mě právě zajímalo jakou s tim máš zkušenost. Protože jak se má člověk dostat k třešničkám na dortu jinak než takhle že...
Původní příspěvek od el_castillo Zdravim, ta shining silver haze jsou řízky z fem matky?
Ano, jsou to odřezky z feminizované rostliny Shining Silver Haze. Kolega grower ji má ve skleníku a zajímalo ho co by udělala pod lampou, o tom hermatění jsem četl, uvidíme jak moc je to horký bude to moje první zkušenost z klonama z fem matky. Ještě zkouším klonovat fem Critical+, ale ten mi špatně koření.
citace:
Testovaná skupina Power Skunkú
Pozoruji, že rostliny, které dostávají Top-Max jsou mnohem vitálnější. Ty co mají v popisu i bloombastic ho dnes dostaly poprvé. 1ml/l
Následuje California Indica
a Shining Silver Haze palice a makro květu.
citace: