Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sice jsem ji nevidel, jak to kresli, ale pry ano... nekde to bylo na jakemsi foru... nekde... tamodtud to mam. ten kamos mi tenkrat posilal link... :-)
Hmmm, velice pěkné obrázky. Když hulíme s kámošema, tak nás vždycky napadnou jiný číčoviny, ale malovat, to nikdy. Příště jim to zkusím navrhnout. Su zvědavá co vytvoříme.
neni, ale lepsi nez nazi, ikdyz pekna radka typku z antify jsou stejny vypatlany kreteni yako plesky...
Antifa--->v zakladu toho slova Anti + Fascism je ale dobra idea!, pokud je myslen fasismus propagovany v blizke historii spojeny s rasizmem a antisemitismem atd., ale pokud je myslen Fasismus ve sve podstate, tak neni vubec spatny, jen fanatici jako Adolf do toho zamotali tyhle nesmysli, vzdicky jen prevzali cast idei a zbytek eliminovali, prekotili tak mnoho z politickeho smeru...
tak je to so vsetkymi ideami. politici su schopny obratit akukolvek dobre myslenu myslienku vo svoj a vyhradne vo svoj prospech.
idea, ktorej veri viac ako 10 ludi je uz skorumpovana (ak nie je, tak ma kurevsky nabeh)
u nas mame typkov, zdravia sa hajtla, nie su to plesky, ale adolf a druha svetova je pre nich rozkos najvacsia.
a pri tom sa s nimi skvele bavi, su to kamosi aj ked nedymia, nevadi im, ze my ano.
ked ja tolerujem ich presvedcenie o nacizme, oni toleruju moje hulo.