Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Fiste: no kdyz tu vodu necham stat tejden tak ma pak EC 0,55.... ted jsem meril v praci co tam tece za vodu a je to dost dopodny tomu co mam doma....zejtra zkusim promerit jeste jiny zdroje..precejen v Praze v panelaku moc destovky nenachytam a kupovat destilka se mi nechce....dik za radu,vyzkousim to a uvidime
Me nevadi ,ze jsem hlucnej...ale sere me ,ze slysim hovno.....
"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky
no dovazim si ted vodu z prace-EC po odstani 0,3... a vypada to ze se kytky pomalu probiraj.... ta sativa od tebe jede jak splasena.....vcera sem ji stipnul protoze uz je jednou takova jak ten zbytek...a ani neni tolik nachylna na to osychani tech listu jako ty criticaly.....
na jednomjsem zkousel vyssi davku hnojiv a sot to s nim zamavalo a nevim ejstli se vzpamatuje....ten zbytek tak nak preziva.....az se to jeste trosku rozroste tak hodim nakou fotku
Me nevadi ,ze jsem hlucnej...ale sere me ,ze slysim hovno.....
To je tim, že tamto jsou přešlechtěný svinstva.... To ode mě je poctivá a zocelená sativa :P
"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky