Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
škoda že tě tlačil ten čas,kdyby byl větší veget určo by sklidil více,taky by mě zajimalo jak moc by šel ten vetrikal poznat na konzistenci spodnich palic.Ja typuju tak 345 džmííííku))
czus, hele musim rict,ze spodni palice sou tvrdsi nez sem cekal a nez sem zvyklej z cfl svetel. jinak je toho mnohem vic nez sem cekal. i prace bylo hafec, celej den. ted uz to visi pri teplote 12-14c ve tme samozdrejmne.
Btw : sam si netroufam tipnout kolik toho bude, ale asi mnohem vic nez sem cekal. takze to asi na nejakou dobu zabalim
Původní příspěvek od Banány hezké. škoda žes jich tam nenarval víc tipuju 291 Gramů
citace:
Původní příspěvek od mikael Moc pěkná sklizeň,tiše závidím a tipuji si 353,65g, ale nechám se překvapit kolik toho bude po dosušení. Budeš mít veselé svátky i nový rok jako já. Ať se daří!
citace:
Původní příspěvek od tuffgong1 moc pěkný :-)
typuju tak 320g
citace:
Původní příspěvek od asi_sem_moc krásných 483g, ale přeju víc
citace:
Původní příspěvek od Pepas třeba 387g
citace:
Původní příspěvek od krasus 345 g
citace:
Původní příspěvek od D.. 366g
citace:
Původní příspěvek od darebaq nádhera... 413 g
citace:
Původní příspěvek od caseage 394 jinak dobrý letí K+
citace:
Původní příspěvek od benji chaouat 450g
citace:
Původní příspěvek od WatováWíla 401.5g plus 5g zhulenych?
citace:
Původní příspěvek od zao pěkný k+ letí jinak tipuju 422g
citace:
Původní příspěvek od Zambathan 215 g .. Když už tady všichni tipujete jinak K+
citace:
Původní příspěvek od Hlava Tak si taky tipnu , rovnejch 500g tak at to tam je
citace:
Původní příspěvek od ganja-steve 485,6g
citace:
Původní příspěvek od mentaly 423g
tak 500 by bylo super.
Real je o polovinu mensi.
Celkem 255. je to nezdar. Na druhou stranu jel sem to poprvy a blizi se to k 0,5 g/wat.
1.poblem je pletivo.
2.casty stehovani a obdobi bez domova
Jinak celkove sem zpotreboval 174 Kw/h.
Edit : chci poznamenat ze mi asi merak na KWH meri spatne jak na to poukazal sniper18.
Původní příspěvek od dontsmoke Nechci rypat, ale tohle přece není V-SCROG. Docela rád bych viděl detailní grow report touto metodou. Jinak upřímnou soustrast k výsledku.
Máš tady 7 stran, co víc by jsi chtěl?? Sice tam nemá síť, ale když se ti to nechce číst, tak je jasny že to nechápeš.. Zase jeden blb, kterej si prostě musí rejpnout :X !
Ahoj. Dikec za kritiku a obhajobu
Oboji je potreba.
Puvodne to mel bejt v-scrog, ale z duvodu stehovabni sem ji nepouzil.
A pak uz byly moc velky a rozvetveny.Pisu to postupne ....
Je fakt ze kdyby sis to precet tak tohle asi nenaises, protoze se to tam resi.
čaunevěš hlavu vertikal je dobrá cesta já taky mám pár fotek z posledního kola http://grower.cz/forum/showthread.p...8415#post938415 se SSH kytky 5tydnu vedle 400W metly potom hps výsledek hezkejch 540g . . . .takže myslím že to jde . . a pujde líp . . .
"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
Původní příspěvek od Klamath tak 500 by bylo super.
Real je o polovinu mensi.
Celkem 255. je to nezdar. Na druhou stranu jel sem to poprvy a blizi se to k 0,5 g/wat.
1.poblem je pletivo.
2.casty stehovani a obdobi bez domova
Jinak celkove sem zpotreboval 174 Kw/h.
Edit : chci poznamenat ze mi asi merak na KWH meri spatne jak na to poukazal sniper18.