Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to je sranda, ze to dopadlo tak, jak bylo ze zacatku nemyslitelny....nechat 12hodin skrin se sodikem bez dozoru mel si to udelat rovnou a mel bys polovinu starosti...jinak ti to roste pekne.drzim palce na bohatou sklizen
Me nevadi ,ze jsem hlucnej...ale sere me ,ze slysim hovno.....
hele chlape tak sem to tu trochu projel vzhledem k tomu zes mi radil do miho fora a vubec te nák nepobírám ... Nechtěl si "moc investovat " jelikož sis to chtěl nejdřív vozkoušet a pak az třeba zainvestovat do "něčeho lepšího" .... Přítelkyně ti nechtěla dovolit skřín, že by byla BEZ DOZORU ? tak sis koupil Aero garden kerá stojí v čechách 4000 kč, a jelikož ti někdo napsal že se nahradni dily vetsinou musej obednat v americe tak sis to obednal rovnou z ameriky a dal si za ni okolo 6000 kč ...?? a dal si jí do skříně .... ??? ..... a pak si jí nakonec dal do prdele a vyměnil za sodík ????
navíc tu píšeš že v tom máš světla 1x60w usporka 6400 a 3x 24w 2700
.........
coz ani jedna NENI ABSOLUTNĚ TA KEROU SEM UVÁDĚL JÁ -http://www.growmarket.cz/produkt/easy-lighting-spiral-40w-grow-6400k
promin ale jeden z nás bude DOST MIMO!!!
kolik si do toho narval že si nechtěl moc investovat ? by mě fakt zajímalo ....
investice byla jen asi 6000 se všim sodik sem dostal zadarmo v praci
jinak co se tyče toho meho příspěvku tak 40w usporka na předpěst stačí já mam teda 2x23w a mužu řici že to jde kytky sou male a maji dost pater ja teda osobně sem to na předpěst nepoužíval ale mam tam 2x jakoby matky a řízky z nich a vše pohodě
ok ... ale mě připadá teda aero garden hnedka na začátek docela hodně slušná a obstojná investice .... mimochodem si psal 359 X (dnešní kurz ČNB) 18.117 = 6504 kč ..... jen za tu aero garden ... a co sem čet tak to zřejmě nebyl jedinej výdaj ... ale to je fuk ... seš hodnej že se snažíš poradit měl sem jen nějakou uz asi vypruzenou náladu z toho growování věčnýho jinak ti to jako roste celkem pěkně pohoda myslim na první grow .... ale co sem čet tak mi příde že si u toho fakt rychlejc činil než uvažoval ... mno .. .......
jinak ty teda můžeš sehnat sodík zadarmo jo ? .......kde děláš ??? to bych se na tebe obrátil (a asi i nadále obracel) a poprosil tě jestli můžeš věci jako osvětlení, věci do skříně a hnojiva sehnat v práci ..... rád ti za vše dám poloviční cenu co v krámě ... to by se mělo vyplatit nám oboum myslim
.. Měl bych případně zájem o sodík 400 W a MH do 150 W .....