Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim , k my-garden muzu rict ze mam s nima zkusenost a to takovou ze jsem od nich objednaval semena od Nirvany: a byli to modely: B52, kde mi prislo ORG. baleni a v nem bylo 10ks uplne nedozralych semen kličivost 0% ani po 14 dnech. pak jsem si od nich bral jeste : Haze #1 kde bylo v balení 20semen misto 10 to celkem nechapu.. a ten samej problem tak jsem volal do my- garden co to prodavaji za zmetky a majitel se mi omlouval a stahli z prodeje a uz tyto modely nepodavaji ... Nirvana dokonce odrudu B-52 taky zrusila.. ale co se tyce objednavky vse probehlo naprosto v poradku semena jsem mel doma 4dny po objednani..
Objednával jsem u my-garden PPP od Nirvany. Trvalo to teda dost dlouho (14 dní, asi problém u dodavatele).
Klíčivost 20/20, vyrostlo 17/20, takže spokojenost.
Zdravím, tak vám vřele nedoporučuji growshop GROWKING - žádná komunikace ,3 dny po objednání ticho po pěšině. Na emaily nereagujou.
Na druhou stranu mám dobrou zkušenost s novygrowshop.cz
A info jinak - pokud nemáte problém s objedávkou ze zahraničí, tak se mrkněte na ceny výrobků v CZ a cizích growshopech. Občas se člověk nestačí divit. Já objednávám z německa. Poštovný 10 ecek a do 5 dnu vzdy doma.
Nakupuju tam skoro všechno obsluha nejvíc v klídku , vždycky nacpou soft secret nebo konoptikum , prohodí nějaký to slovo...pohoda
jinak bacha stalo se mě že sem jel přez pulku brna pro substrát kterej sem dost nutně potřeboval a zjistil sem, že se obchod přestěhoval uplně jinam to je tak jedinej zádrhel
Teďka sou nalevo od vaňkovky , když koukáte od nádru
jo a do bioplantu zásadně ne ... styl "co tady chceš" se mě moc nelíbí
ahoj s growkingem nemam zadny zkusenosti, takze asi neporadim, ale ted sem delal obednavku v www.ultraponie.cz a super jednani, dokonce me upozornili ze sem obednal vetraky 125 prumer a pachovy filtry mam jenom 100 prumer, takze co maj delat, volal sem jim asi 2x nebo 3x aby sme se domluvili a super jednani. termin doruceni sme si stanovili presne. takze sem zvedavej. dneska expedujou a zejtra dodaj. 10% sleva pri nakupu nad 10 000. takze jak rikam ted uz jenom cekam na dodani
Původní příspěvek od RespectFlowers http://www.grow-up.cz/ v Třebíči
nikdy nevim co za hlínu mají skladem dokud mi nenapíšou zpět ... napsáno maj že všechno ale neni to tak...
jinak jo spokojenost . z growshopů beru jen to co jinde nenajdu a moc je nepotřebuju
přijdou tam lidi pro zdravotní semínka kteří evidentně zkušenosti nemaj a co řekne borec - bílou vdovu nemáme (na webu je) musíte objednat, vany to samý (asi náplavový na nft či podobný)...a neporadí jim ani hovno už
jinak globálně nemám v oblibě předražený ceny GS
vypadá to že sem je přechválil . nejhorší Gshop co sem navštívil. hlavně když ti řekne cápek že se v tom nevyzná že zaskakuje. i po měsíci opakovaně
na skladě maj o dost mín věcí než na webowkách
asi je to tim že sou tam lidi okolo dvaceti let, ne-li mladší
Na Slovensku je podla mna naj co sa tyka ceny www.biohobby.sk sice mi poplietli adresu a tak to trvalo asi o tri dni viac ale aspon sa mi v emaile ospravedlnili a pri dalsom nakupe ze bude 10% zlava tak uvidime ;-) spokojny som tiez so strankou www.grower.sk trosku drahsi od biohobby ale maju tam zase ine veci co ma biohobby chybaju... raz sa mi stalo ze mi typek volal ohladom cooltuby ci ju beriem akoze pre tu usporku lebo ze to by mi tam nesedelo, alebo ked nemali mensie balenie hnojiva volali ci pribalit vacsie alebo to zrusit... Je vidiet ze na www.grower.sk premyslaju co posielaju a ide im o spokojnych zakaznikov ;-) ostatne Sk e-shopy ako konopnesemena.sk growland.sk atd mi pridu zbytocne predrazene. A este taku mali ale podstatny detajl mam pocit ze na grower.sk maju bud novsie alebo lepsie skladovane semena ako na biohobby. Hauk xD
Hradec Králové www.growroom.cz , v pohodě krámek.
Dá se tam sehnat všechno, občas to nemají na skladě, ale to jen vyjímečně. Prodavač v pohodě, poradí prostě zkušený indoorista, už má něco za sebou.. Semínek mají celkem dost :
Green House Seeds
Royal Queen Seeds
Paradise seeds
Dutch Passion
Sensi Seeds
MR.NICE
Dinafem
Jen pár modelů od každé seedsbanky, ale nechá se tam vybrat.
Potom www.hydroponic.cz je taky celkem solidní a co se týče ceny dobrý obchod, mají levné ceny za komplety lamp..
Pokud něco nemají na skladě okamžitě píší e-mail s omluvou..
Mohu jen a pouze doporučit..
Ahojda, já sem pár věcí odbjednával na http://www.growelectric.cz/ jednou mě vnutili místo lightmixu od BB growmix od Plagronu a prej že to je skoro stejný komunikace by mohla být ještě lepší ale jsou ochotní a ihned volají a řeší to tel nebo mailem...jinak větší problém nebyl....
Další je http://eshop.growroom.cz/ a tam je trochu problém s komunikací po mailu....prodavač "gejza" ( znám ho už 10let ) v tom má zdá se víc než dost guláš, chtělo by to míň hulit...jinak tomu v celku rozumí a poradí...
Naposledy upravil gravedigger 15-03-2011 v 09:07 AM