Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » RAINFORREST 2 / 400W GIB - [GRP]
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6
Autor
Téma 
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

Kořeny pekny,zdravy.

Myslím,že ti to chytlo nejakej sajrajt práve z te vody z řeky,ta v hydrosystemu nemá vůbec co delat.S řešením ti bohužel nepomužu,bo s tímhle zkušenost nemám.

Nemyslím,že dezinfekce bedny ti nejak pomůže.

Old Post 11-10-2010 v 14:22 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
D@D
Stálý Člen

Karma uživatele D@D - 95% PěstitelskáKarma uživatele D@D - 95% PěstitelskáKarma uživatele D@D - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

Mela by to byt ta plisen, koukal na to matkar co jsem mel od nej rezivo a mel to same u sebe... Chytlo mu to neco z venku. Uz jsem to zrusil, takze toto tema muze byt uzavreno... Jinak v te vode byl i peroxid, tak nevim jestli v tom pak bylo neco schopne jeste prezit, zas tak do toho nevidim. Ale roztok jsem kazdopadne taky menil... Hlavne to slo po starych listech, skoda genetiky... Nevim kde ted neco kvalitniho sehnat...

Zatim a tak se vam dari panove! Hlavne zadne plisne :-)

E : Jo v tom samym zbytku roztoku mam uz par dni v bubleru jednu z tech kytek z RF2 a ta si zije hezky dal a vypada to, ze uz bez plisne, uvidime co dale... Protrhal jsem z ni skoro vsechny listy a zbyly jen cerstve, zatim se zda, ze to zabralo, uvidime co dale, kdyz tak doplnim...

Old Post 11-10-2010 v 14:54 PM
D@D je offline   Profil uživatele D@D   Find more posts by D@D   Foto galerie člena D@D   Click here to Send D@D a Private Message   Add D@D to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

citace:
Původní příspěvek od D@D
Mela by to byt ta plisen, koukal na to matkar co jsem mel od nej rezivo a mel to same u sebe... Chytlo mu to neco z venku. Uz jsem to zrusil, takze toto tema muze byt uzavreno... Jinak v te vode byl i peroxid, tak nevim jestli v tom pak bylo neco schopne jeste prezit, zas tak do toho nevidim. Ale roztok jsem kazdopadne taky menil... Hlavne to slo po starych listech, skoda genetiky... Nevim kde ted neco kvalitniho sehnat...

Zatim a tak se vam dari panove! Hlavne zadne plisne :-)

Pokud je to tak jak píšeš,tak vůbec nechápu proč se ti o tom nezmínil když jsi ty řezany bral

Takhle maly kytky s nonstop odtahem a plísen se celkem vylučují,takže pokud tam jsou nejaky zárodky od začatku.kterych si nikdo nevšimne- dávalo by to smysl.

Old Post 11-10-2010 v 14:59 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
D@D
Stálý Člen

Karma uživatele D@D - 95% PěstitelskáKarma uživatele D@D - 95% PěstitelskáKarma uživatele D@D - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

No presne tak to probehlo, prave ten matkar si myslel, ze se toho zbavil a jeste kvuli tomu vubec netusil, ze mu to vlezlo do matkarny...

Old Post 11-10-2010 v 15:39 PM
D@D je offline   Profil uživatele D@D   Find more posts by D@D   Foto galerie člena D@D   Click here to Send D@D a Private Message   Add D@D to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 85

je to možný že tím jak jsi to zastřihával tak tou otevřenou ránou se ti to pořád dostávalo do kytek, každopádně nezapomeň vydesinfikovat třeba savem tu trubici vortexu zevnitř.

Old Post 11-10-2010 v 15:52 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
D@D
Stálý Člen

Příspěvek č. 86

Nalozil jsem to do vody s peroxidem 250ml/50L H2O2 30% prez noc, to by snad mohlo stacit... Na zbytek asi naredim Savo a vytru box hadrem v tom namocenym :-)

Old Post 11-10-2010 v 19:39 PM
str3p
Stálý Člen

Karma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% Pěstitelská

Hm Příspěvek č. 87

Hoj.

Takze ty si to zabalil, chapu to spravne?

... hele cece ja v soucasny dobe bojuju s podobnym (ne li uplne stejnym) problemem jako ty.
Vzhledem k tomu ze mame hodne podobny systemy skoro me napada, jestli to nema nejakou souvislost. Nestalo se mi to totiz poprve. Kdyz jsem videl foto toho tvojeho napadenyho listu, jako bych se dival na muj.

Podobnej problem sem mel predminuly kolo. Zprvu napadeny listy, temer se mi zasatavil rust kytek a nakonec sem sklizel "bonsaje" viz. http://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=350274
Minule kolo naprosto bez problemu a ted zase ten samej problem.

Fakt se mi to chce skoro svist na ten nas system ....

Jinak nevim. Kazdopadne mame velice podobny problemy.

Jo a ze by to byla plisen se mi nejak nezda ...

Old Post 12-10-2010 v 13:16 PM
str3p je offline   Profil uživatele str3p   Find more posts by str3p   Foto galerie člena str3p   Click here to Send str3p a Private Message   Add str3p to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
D@D
Stálý Člen

Příspěvek č. 88

Vypada to stejne, akorat me se ta nemoc prve situovala ke spickam listu, kdezto tobe se mi zda ze to jde zevnitr smerem ven ke spickam... Alespon co se usychani tyce, jinak samotne napadeni se projevovalo nejvice na starsich listech a to kdekoliv po jeho plose - prve jen takova jakoby rezava tecka, nebo carka a pak se to zaclo mnozit brutalni rychlosti...

Ano, zrusil jsem to, ale jednu kytku mam v narychlo postavenym bubleru na ktery krom denniho svetla svitim usporkou a tam se to prestalo projevovat, ALE obevila se vec, ze najdu treba jen bok listu uplne jakoby cerny a plesnivy... Jde to krasne odhalit proti slunecnimu svetlu, kdyz se podivas zespod listu... Tak jsem to dnes odhalil ja :-)

Myslim si, ze ve skrini tomu dost pomahal ofuk a vysoka vlhkost (80%) a vubec aero podminky a tak se sirila rychlosti svetla, ted jakoby jen poracovala na jednom miste, ale poradne...

Uvidim co s tim bude dale, ted musim sehnat nekde jine rezy... Matkar mi dal vedet, ze prohledl maminky a vubec zelen a ma tim nachytane vsechno, takze taky konec...

Nepouzil jsi Savo na dezinfekci mezi kolem? Cetl jsem nekde, ze s tim melo par lidi problem...

Old Post 12-10-2010 v 16:35 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:46 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás