Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pěstováno v boxu-na růst 125cfl/květ 200wcfl fotoperioda bohužel jen 12/12 (byla to jedina af mezi třema normalníma strainama)
13.4 jsem ji dal na balkon v boxu už nebylo místo a dneska kosa
šlo mi hlavně o to si zkusit af štípnout,každej říkal že to kytku stresne zpomalí a bůhví co všechno dalšího...ja říkám jednoznačně yes,jeden zašmiknutí jedině prospěje
Hoj všichni letos sem sázel poprvé automaty, semena koupený z e shop-u Fair seeds a to 5 ks od všeho + 5 semen zadarmo amnesia auto, bluebery auto, autojack. Klicivost 100% kytky některé ještě dojíždí amnesia je sklizena před týdnem (plíseň). Několik kytek poslo, všechny autojack-y mě napadli slimáci a do finále dojíždí pouze 2ks (obadva topovani slimakem) ale i tak na nich něco bude. Abych to shrnul za mě můžu fair seeds jen doporučit momentálně za málo peněz hodně muziky :-).
VIP Dwarf Auto - VIP seeds
Semena vysazena 4.6 do 10L kbelíku s letitým kompostem obsahujícím slepičince. Z 3 semen vylezly za 8 dní 2. V květu 4x hnojeno JIDB. Sklizeno 28.8. Výška cca 50cm. Lokalita Vysočina. Výnos 25g a 20g.
Původní příspěvek od Maxeaux Hrabal som sa medzi fotkami a natrafil som na Super Cali Haze, bolo toho neco malo pod 40g sucheho, kvetlo to vyse 100 dni.
A to je autoflower? Jsem měl pocit že samokvetoucí typy nemívají tak dlouhé období květu.
Swiss Cheese auto od Nirvany ze semínka z Legalizace
Po prvních dvou týdnech pod LED rostl a kvetl lehce ohýbán v deseti litrech growmixu na jižním balkoně celkem 82 dnů s minimálním hnojením (BioCanna Flores a Boost) a přinesl cca 35g včetně pár semínek. Opyloval jsem jednu spodní větev pylem samce z balení Tao auto mix #1 a mám zatím asi 30 krásných regular semen na příští rok.