Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
den kvetu : 37
kyti se kveti a dela mi strasny chute >D, par mensich palic uz padlo, tech nejmensich samozrejme, na fotu jsou jeste 2 rizky z tehle kyti cca 2 mesice stary
Nemám rád lidi,kteří berou drogy....hlavně celníky.
Všechny postavy/kytky jsou vymyšlené. V pěstu padají sprostá slova takže by ho neměl nikdo sledovat.
nevite jestli se muze neco stat s kyti kdyz nebude mit cca pul cyklu 12/12 komplet tmu? zapomel sem ji radne zastinit a trochu svetla se tam dostane tak doufam ze to nebude mit vazny nasledky
Všechny postavy/kytky jsou vymyšlené. V pěstu padají sprostá slova takže by ho neměl nikdo sledovat.
Zdravim tě, přiznám se k tomu, že jsem nečetl celý tvůj příspěvek, tak nevim, jestli už ti to někdo radil, ale na příští kolo si rozhodně sežeň větší květináče..Tyhle co jsi určitě někde doma našel jsou na prd..! Do toho tvýho prostoru krásně nacepšš 4x 6.5 l květináč, který stojí pár kaček a výsledek je úplně někde jinde.. Další co mě na první pohled praštilo, když jsem viděl fotku tvé skříně je umístění lampy..Vypadá nepohyblivá, takže bych to být tebou něčím podkládal, aby se kytky nemusely táhnout za světlem a tim měli dlouhej, slabej stonek,kterej je úplně na ....., protože ti na tom nikdy nic pořádnýho nevyroste.. Vim, že jsi to ted jen zkoušel než si vychytáš chyby, ale jak už psali kluci na začátku, na příští kolo jedině řezy..! 3 měsíce je dlouhá doba a nějaký noname skunk, oprawdu nemá cenu pěstovat, protože určitě upřednostňuješ kvalitu před kvantitou..:-) Ještě bych se chtěl omluvit, jestli jsem opakoval věci, které už zde byly napsány a přeju ať to roste..!
den kvetu : 46
tak kyti kytickuje >D, furt se ji snazim donutit aby pribrala ale asi se uz dostala do maximalni tloustky, stejne mi to neodradi od precpavani ji >D
to iafour :
jo kvetinace sem narychlo vyhrabal doma, nechtel sem zatim shanet zadny vetsi protoze sem mel strach aby se mi tam vesly i s kyti, mam vysku jenom 70 cm, pocitam kazdy cm >D, co se tyce ty lampy tak si myslim ze by se podkladat ani nemuseli, v skrini je dost sucho a svetla jak k...a, tak pocitam ze se ani moc vytahovat samy od sebe nebudou, samozrejme se muzu mylit >D
Chudinka holka... ne že bych neměl rád nahé holky, ale podle mě nemůže nabrat ani gram navíc když jí bůh stvořil s listy a jak tak koukám asi si je dáváš doma k večeři.
den kvetu : 54
s kyti si nevim rady, ted by uz mela dozrat a misto toho z ni lezou novy bili chloupky, uz mela tyden jenom cistou vodu a ted tohle, zkusil sem to najit ale nic mi to nevyhodilo, prosim o radu co ted s ni? seknout kolem 60 dne kvetu nebo nechat az zhnedne vetsina cloupku?
Původní příspěvek od Kosic tak byl to tip zalozenej na proctenejch threadech, proto se radsi ptam nez ji seknu
no jo! se blbe tipuje kdyz nevis co to je za model....... jak budes mit kolem pulky hnedych chlupu tak zacni flush. jestli mas moznost se kouknout na zvetsenou pryskyrici, budes to mit jeste lepsi. pruhledna zacatek, mlecna uz to zacina, karamelova uz to je....... lepsi je skosit pri urcitem prumeru mezi mlecne a karamelove to uz je na tobe, casem si vychytas nejlepsi prumer pro sebe. ja to kosim kdyz je pul na pul
den kvetu : 61
kyti dostala svoji posledni radne vyzivnou veceri v slozeni Alga-Bloomu a Bloombasticu, od ted bude jenom na vode a enzymech, jak radil Kus Hoven tak uz je pomer bili/hnedy chluopky tak 50/50 (aspon myslim, pocitat by bylo to bylo na strasne dlouho >D), tak ma jeste 2 tejdny se rozloucit s mladaty >D, chci se zeptat jak casto bych mel dat ty enzymy, myslel sem ze do tech 2 tejdnu by je mohla dostat tak 2x kdyz to ma jenom pomoct vstrebat zbyly ziviny, a jeste jestli preferujete ji nechat v temnu tak ty 1 - 2 dny pred smiknutim? diky vsem
den kvetu : 75 - kosa
dnes zemrela noname zena ve veku pul roku, +- tyden, posledni 2 tydny byla o vode a 3x s enzymy, poslednich 24 hodin stravila v tme, pak prisel osudny rozsudek o jeji smrti ustrizenim klestemi, jeji mrtvola nasledne putovala na temne misto kde stravi jeste tyden nez jeji mrtvola uschne a bude pouzitelna dal, pak pridam smoke + pokracovani s jejimy potomky ve vetsi skrini kde bude dost veci k vychytani
tak chtel sem ale v mym okoli nikdo rizky neprodava, nebo o tom nevim, bazar sjizdim pomalu obden jestli se nepostesti, ale zatim nic, tak sem rad aspon za tohle, na vychytani boxu mi to staci >D
tak po ususeni a vyzkouseni sem byl spokojen, lehke a ne moc vyrazne aroma s dost aktivnim high, prcky necham asi tech 90 dni aby byli vic sedativnejsi, celkem my z toho nevyslo ani 10g (mozna by vyslo ale proste sem se neudrzel >D), a je normalni kdyz povrch paldy se krehkej jak porcelan letici k zemi? nebo za to muze bloombastik?