Grow??!!
Stálý Člen
|
Mno tak ohledně smoke reports:Je to dost silnej skunk,když ho necháte dojít do 65.dne 12/12 bohatě se odmění ve formě sice dost odsebe rozmístěných paliček,ale zato pěkně tvrdých a voňavých.Problém byl že jsem měl hodně vysokou teplotu při sušení,takže to šlo až moc rychle.Ale vůně se pořád drží i ve sklenicích,je dosti osobitá ale nevim jak jí popsat.
Kouř silný až místy kašláček(zvlášť při více jak 3prdech zasebou)ale stávek je Dosti hutnej celkem delšího rázu,ale dá se přemýšlet i fungovat.Uvidíme ještě za pár dnů,až se nám to trošku proleží.
A teď výnos: Na to že jsem jel pod Lumatek 250w (+30%Lumenů a lepší světlo než mag.před.) a v Destylce,zaděláno bylo pěkně,jenže první chybka byla přebytek dusíku v začáku květu-oddálení květu a přebytek PK po 5,6,7 týden čímž jsem dost snížil jejich výnos. Po dosušení měli větvičky necelých 160g-po pečlivém oddělení všech listů a stonků sem se dostal na 106G,což jen o krapánek překročilo moje požadavky,takže spokojenost dobrá,žádné větší problémy nebyly a někdy v budoucnu budeme chytřejší. Přeju hezké léto a třeba se na podzim tady sejde opět něco. Výherce tipovačky Ether K letí a přes pm mi může napsat,pokud budeš poblíš můžem dát košt,stojí to zato....pěstu zdar a dotazy klidně ještě sem
|
člověk se má pořád co učit........
|