Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Omlouvám se moc všem,značné komplikace našeho krásného malebně smradlavého městečka,mě donutily začit si dávat opět pořádného majzla boužel už i na kamarády....jinak bylo toho rovných 360ghí 0,9g/W .
ahojte,jen tak pro něhu oka tu hodím pár fotek s mého dalšího počínání. setup uplně to isté jako pořád.
ale už né 16 ale rovnou 22 holek uvnitř (řek bych že uplný max na box) ale vlezly se. Pár jich mělo jít ven ale počasí je nic moc tak sem je raději narval všechny.
Modely...asi nák 12krát double dutch a zbytek Nebula...tím to děkuji Františkovy Zelenému. jednání domluva všechno supr akorát mě mrzel pohled na pár zasvylušených klonů. ale nic ve zlém možná sis toho třeba nevšimnul,tak si na to dej pozor. naké hlupé svildy stejně mnohonásobně zastínuje výsledek!!
DD nádherné pheno..kompaktní centrální palice tvrdé jak šutr smradlavé jak skunk a rychlost. 46 den bum prásk zralé jak víno škoda že musím flušovat jinak už by určitě vysely. tak musí ještě chvíli vydržet at to je chutka.
Nebula taky paráda ale ta má ještě čas. méně kompaktní palice trochu víc listů ale krystalky všude!!
papání pořád Hesi of Holand. Kdybych to měl ohodnotit od 1 do 10 tak dám 11. teprvé s hesi můžu říct že je znát že to něco dělá.
ještě náke. ty podstatně hnedší jsou ty DD myslím že to je dosta patrné,náke makro. myslím že toto kolo je vydařené a konečně by se mi mohlo povést to po čem jdu už tak dlouho. holt nic nejde hned chybama se člověk učí a příště by je neměl udělat a tak se pořád zlepšovat. jinak závěrem k metodě Sog kterou už jedu náky ten pátek. jediná podstata je v tom nebát se toho a naprat co se vleze snažit se zaplnit maximálně prostor at už máte kytek 10 pořádně rozvětvených a nebo 22 tělo na tělo,stejně jde jen o vrchy a čim víc se podaří jich udělat na danou plochu tim líp bude. zpodky a podobné jsou při této metodě uplně nežadoucí protože ani nák žádné nejsou lampy prosvítí kol 20cm do hloubky a šmitec. a moje rada k sog,čistě můj postřech třeba si z toho někdo něco veme. spodní větývky šlahounky a podobné stříhat stříhat stříhat, prostě jak vidím že se nevyšplhal nahorů mezi všechny vrchy tak na něm bude max tři hnědé chlupy. nic víc. to sem zatím už obral tak 3 igelitky nežadoucího a můžu říct že příště budu stříhat víc. pokaždé mi stejnak přijde že to je džungle která mi přerostla. tak samo si myslím že na růst stačí uplně minimální doba i těch 10 dnů. a jedna podstatná výhoda sog,není potřeba zvlhočovačky. Ten masytý zelené celek si vytvoří přesně svůj veget v kterém si vegetí a náky brutální zásach a pomoc ruky lidské ani nepotřebuje ( zamozdřejmostí je však vše okolo pořádné ventilace...silné ofuky silný odtah a nejlíp nonstop) to se jim líbí :-) To je můj pohled na Sog, přístě už chcu jet uplně něco nového Scrog kokos uvidíme každopičopádně už se těším co z toho zas vzejde. mějte se tui všichni krásně skladej te básně a pozor na švestky a umluvené narkomany . tě pic at už je hic
Původní příspěvek od L!NDA ahojte,jen tak pro něhu oka tu hodím pár fotek s mého dalšího počínání. setup uplně to isté jako pořád.
ale už né 16 ale rovnou 22 holek uvnitř (řek bych že uplný max na box) ale vlezly se. Pár jich mělo jít ven ale počasí je nic moc tak sem je raději narval všechny.
Modely...asi nák 12krát double dutch a zbytek Nebula...tím to děkuji Františkovy Zelenému. jednání domluva všechno supr akorát mě mrzel pohled na pár zasvylušených klonů. ale nic ve zlém možná sis toho třeba nevšimnul,tak si na to dej pozor. naké hlupé svildy stejně mnohonásobně zastínuje výsledek!!
DD nádherné pheno..kompaktní centrální palice tvrdé jak šutr smradlavé jak skunk a rychlost. 46 den bum prásk zralé jak víno škoda že musím flušovat jinak už by určitě vysely. tak musí ještě chvíli vydržet at to je chutka.
Nebula taky paráda ale ta má ještě čas. méně kompaktní palice trochu víc listů ale krystalky všude!!
papání pořád Hesi of Holand. Kdybych to měl ohodnotit od 1 do 10 tak dám 11. teprvé s hesi můžu říct že je znát že to něco dělá.