Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím,
přináším new UP.Kytky jsou v 22.dnu růstu a daří se jim jen mají trošku svěšené lístky ale to bude krapet přelitý do čtvrtka nebudu zalívat,jen trochu rosit rozprašovačem.Teplota je ve dne 27-28 a v noci je 21-22.Vlhkost je ve dne 60-70% a v noci je 80-90%.Zatím zdar Frankey
jo mas je trosku prelity. na to si davej bacha. poznas to tak ze se listy nedrzej vzhuru ale zacnou jakoby uvadat, kytka zacne zloutnout, protoze koreny nemuzou dejchat a zacnou hnit.... pak de kytka pd drn protoze ma v hline plisena a koreny sou taky plesnivy...... me se to taky stalo 2x .
Zdravím,
přináším menší UP.. ..kytky nejsou zastřižený jsou v 27 dnu růstu.Teplota je ve dne 27 a v noci 22. Vlhkost je ve dne 60% a v noci 80%.Zatím Frankey
Zdravím growers,
přináším Up.Kytky jsou ve 30 dnu růstu.Dnes jsem je přepnul na květ 12/12.Svítím na ně "Philips EcoClassic30"105W
Index podání barev.......100 Ra8
Teplota chromatičnosti.......2900 K
Světelný tok zdroje.......1980 Lm
Měrný výkon.......18.9 Lm/W
odkaz:http://www.prismaecat.lighting.phil...left_nav=cz_cs&
Zatím zdar Franeky
jak psal kolega o kousek vys,vubec bych se nebal je zastrihnout.pak se ti to do toho kibliku asi nevlezou. a mohl by si odstrihnout ty seschly listy dole.nerikam cely,ale aspon to suche casti.kytka pak nemusi vynakladat energiji do hojeni stejne usichajici casti a muze se aspon trochu soustredit na svuj rozvoj. mozna sem si nevsim ale pokud je mas v tech igelitovejch sackach tak nechapu proc je este kropis zvlhcovacem.musi tam mit vlhko jak svina,takle ti to zachvily zhnije..... jinak at se dari pestu zdarrrrrrr
Původní příspěvek od Frankey Zdravím growers,
přináším Up.Kytky jsou ve 30 dnu růstu.Dnes jsem je přepnul na květ 12/12.Svítím na ně "Philips EcoClassic30"105W
Index podání barev.......100 Ra8
Teplota chromatičnosti.......2900 K
Světelný tok zdroje.......1980 Lm
Měrný výkon.......18.9 Lm/W
odkaz:http://www.prismaecat.lighting.phil...left_nav=cz_cs&
Zatím zdar Franeky
no nevim nevim jestli jsi mel dobrou ruku pri vyberu svetla. Kolik vlastne stoji protoze se mi zda pomer 105W a pouhych cca 2000 lumenu sakra spatne. A to nevim jak moc se ten halogen zahriva -> ale asi vic nez dost. Mozna se vyplati priplatit a koupit klasiku z growshopu za 800,- usporku 125 W (s ofukem 115W) pri vykonu cca 7500 lm
Zdravím........kytky záměrně nezastříhávám,protože prostě nechci.....tu žárovku jsem měl rozmyslenou už dávno a 800 je pro mě dost pěnez....Ale jinak děkuji za "rady" Frankey