Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 den prepnuto 12/12 , je to docela buse ale zatim nechavam , vypadaj zdrave, teplota 27 stale , a v noci 19 , dnes prvne hnojeno 4ml litr alga boom. Ph v rovine , ec nemerim ...
Cau Chlape.....jak to vypada s Tebou.....tahne se to nahoru moc a kolik meli cm kdyz jsi to prepl(Vim,ze zaalezi na genetice) jen me to zajima.....jsem na tom stejne co se tyce teploty,wataze,boxu,hnojek,ale jsem jen 14dni pozadu od Tebe
Původní příspěvek od humus flusus Cau Chlape.....jak to vypada s Tebou.....tahne se to nahoru moc a kolik meli cm kdyz jsi to prepl(Vim,ze zaalezi na genetice) jen me to zajima.....jsem na tom stejne co se tyce teploty,wataze,boxu,hnojek,ale jsem jen 14dni pozadu od Tebe
no ted kazdy den hrozne rostou pred prepnutim sli pres noc asi o 3 cm podle kytky , a do stran jdou hodne , hlavne nebula jde do vejsky , chronik dostran ale oboje bohaty sem vzdy ted prekvapen kdyz se podivam po 12 hod
poslu lepsi fotky at je to videt , velikostne jsou kolem 32 cm