Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pro ty co mi píšou 15x PM s tím, abych jim poslal seminka, že mi dají K,zaplatí, že bych byl strašnej týpek a za podíl ze sklizně a já nevím co ještě, vykouřit by ste mi nechtěli???? PROSÍM tuto soutěž jsem založil proto aby měli šanci všichni a to je také její hlavní smysl, kdybych chtěl semena rozdat po poslání PM uvedl bych to na začátku! Že pane Kapře?
Samozřejmě každé pravidlo má své vyjímky, moji Buddyes se mohou ozvat kdykoliv, taktéž ten co tu na G něco dokázal a jeho nick je zde přínosem, že pane Dr.
V první řadě je toto ale soutěž pro začínající grower´s...
keep smoking
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
Prečo zrovna ja ? :-)
No, pretože som plánoval sadiť už minulý rok, poctivo som zháňal semená ale nikde sa mi nedarilo - objednať som si nemohol, lebo s financiami som na tom stále zle, a stále žijem s rodičmi, takže mi kontrolujú veci, čo chodia na dobierku... Tak sa nič nevydarilo a chcel by som aby to vyšlo aspoň tento rok, veľmi sa teším :-) a s tým čo vyrastie nebudem sebec a podelím sa aj s kamarátmi !
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
čaw nessi, super soutěž. Patřím mezi začínající pěstitelé co mají zájem obohacovat svuj mozek pěstitelskou praxí a dostat se se svýmy zelenými krasotinkami na takovu úrověň a kvalitu jako máš třeba ty, ale patřím i mezi ty co je pěstování baví a snaží se vykoumat co je pro jejich miláčky to nejlepší. Rozhodně ještě nemám zkušenost s žádným objednáváním semen ze seed banky a už vubec nemam finanční prostředky které jsou ktomu zapotřebí a proto se tímto příspěvkem přihlašuji do tvé soutěže. Mé první kytky byly asi jako většiny začátečníků NoNAME, a proto bych chtěl vyzkoušet pěstovat kytky z kvalitnějších semen, což má určitě něco do sebe. Díky STuNT
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
lebo som zo Slovenska, na ktorom sa nedaju zohnat klony....mam zasadene 3x no name a iba 1 je samica....chcel by som skusit nieco lepsie,ale akosi sa k tomu neviem dostat....budem ti moc vdacny dik
OK, je to tak. Uz je tu spousty lidi takže nyní končíme. Zítra zde vyhlásím výsledky a prosím výherce PM s adresou. Všechny příspěvky pod tímto už nebudu počítat.
KONEC
Za týden to tady nechám smazat, tak kdo nebude rychlej tak bude mít smůlu.
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff