Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj lidi, dnešní den je pro mne den plný radosti a překvapení, po té co mi kamarád (tímto mu děkuji) vyzvedl zásilku, kterou bych možná ani nedostal protože hledali uplně jiné jméno než moje,.. zvážil všechny 4 kytky dostal sem velice hřejivé číslo. A to..91,49 G.
Kytky byly sušeny ve tmě při 18-19°C a kvuli pochybnostem z plísně i s 12V pc větrem snížený na 3.
Nečekal jsem snad ani těch mých předpovězených 80 G.. sem 100% spokojen na tom jak byly malé. Přiští kolo chci jít hodně nad 100G
Tipovačku vyhrává s rozdílem 3 G a 1setiny grower @jdam, nemime tě PM ve které se domluvíme na odměně. V příloze máte detailnější rozpis grammáže. Tak ať vám to dupe chlapy !!!
přinášim smokereport z NL, po zdegustrírování na patře v dutině ustní sem dospěl k závěru, že chuť je každým dalším dnem od pokosení jemnější a lehčí, žádná chuť zeminy ani dusivej tlak, s čímž sem naprosto spokojen.
Budu zde nadále pokračovat s druhým kolem kalfasu s nebulou . Tak koho by to zajímalo tak ať si pohlídá téma
ahoj všichni, budu sem opět dávat fotky z mého druhého kolečka kalfasu, tentokrát s jednou změnou, po nějakou dobu růstu bude výbojka (bez stínítka) položena horizontálně. Vypíšu rozdíly oproti minulému kolu.
Osazenstvo - 4x Nebula
hlína - Biobizz Light-mix
hnojka - PK 13-14 od Bio Nova
hístnost - sklep, stálých 15°C
Fotka je ze 7dmého dne růstu, podezřelý vlhko-teploměr ukazuje ve svitu vlhkost vzduchu 5% a 26°C, ve tmě 40% a 15°C.
přidávám dnešní fotku ze 12. dne růstu. Kytky spíše rostou do šířky, větví se, do vejšky zatim nic moc. Možná je to tím, že je výbojka asi 15cm od nich, budu asi zvedat..
zdar přátelé, dávám si fajfku na dobrou noc a dávám sem pro vás další příspěvek. Kytky jsem včera přesadil jelikož jsem je po 13-ti dnech v květináčích našel totálně prorostlé. Tak šli do stejných jako předchozí grow.
Jak napovídá předmět, kytky jsou ve 14dnu růstu a neřekl bych že je to zlý ale těch 14 dní budou určitě ještě potřebovat, no uvidíme
Cuz chlape,jsem rad ze tu nekdo taky rozjel nebulu,sem pred tebou o par dni,sem na 22.dnu 18/6 amam tu samou genetiku,je to ale muj prvni grow,takze se spis rad optam dyztak na nejaky zkusenejsi rady...prepnout ale planuju okolo toho 15ho po vejplate...Mozna budem prepinat ve stejnej cas...
ale v setupu sem proved nejaky zmeny,tak se nenech zmast jmenem threadu...jinak jsem tu..
zdar mikael, kytky jsem ještě nehnojil a ani se nechystám, kamarád mi sice řikal, že co víc jim dám v růstu to mín jim budu muset dát v květu ale ja to nechci přehánět, je to light mix tedy lehce předhnojené, plánuju první zálivku terra grow tak na 20. den růstu a pak podle potřeby.. koupil sem PK 13/14 tak sem zvědav kolik z toho bude a jak to celé dopadne S pozdravem Banány
čau, jak se máte? Ja byl dneska fotit květinky tak vám sem postnu image. Kytky se rozlítly, tvoří ohromný listy. Furt zalívám jen odstátou vodou, Light-mix ma ph 6.2 tak sem to parkrát proplách a pak změřim. Zalívám opravdu minimálně, ten light-mix pěkně drží. Zdaaar
Zdravim, dnes jsem udelal panel na to abych uz mohl dat vybojku vertikálně, dál sem dělal zavešení horního kalfasu, takže už na to proplejtani a stříhání budu lépe viděti. v následujících dnech nainstaluju pletivo a pomalu začnu chytat větve.
Kytky nerostou, je to asi teplotou (svit 19-20° tma 16°) nebo vlhkostí ( svit 5% tma 40% ), možná že i tím, že sem to málo zalejval, no uvidíme. Včera dostaly 5ml Wuxal Super na 4L vody tak sem zvědav co to udělá.
Teplotou to nebude, zalivkou asi taky ne, hnojiva tomu taky moc nepomuzou, ale jesti mas s rozlou lampou vlhkost pouhych 5% tak si myslim ze to bude prave tim..