|
Zdar growerstvo!
Od mojho posledneho prispevku uz ubehol niaky ten cas, matros sa uschol, bohuzial uz aj zhulil, ale stalo to cele zato. Takze nastal cas vyhlasit vyhercov typovacky a podat niaky ten smoke report
Uz z prveho pohladu na paldy bolo jasne ze na sien slavy to nebude
paldy boli riedke, ale za to az extremne bliznate, proste to bola niaka fakt zaujmava genetika.
Vona menej vyrazna s jemnym nadychom citrusu.
Chut bohuzial bohvie aka nebola, pripisujem to nedostatocnemu flushu ( 5 dni ) ktore by na biobizz maly byt dostatocne, ale nabuduce racej necham viac.
po 2 minutach sa zacal dostavovat ucinok, nieco podobne som este nezazil, a to uz cez moje pluca prebehlo dost roznych modelov.
Stav nebol ani energicky ani high stoned, skor mi to len zlepsilo naladu, na zaciatku som pocitoval jemny prival euforie ktory sa asi 20 minut stupnoval a potom pomaly ustupoval, po asi 1hodke nastal maximalny kapor .. viacmenej mi tieto stavy pripominaly antidepresiva ale bola prdel no..
co sa tyka typovacky K+ odomna dostavaju :
bramborak
ondrawasek0101
Frankey
ktory boli podla mojich prepoctov boli svojimi typmi najblizie nameranej vahe 17.1G
Blahozelam vyhercom, cest porazenym
Tak a to je odomna asi vsetko k tomuto mojmu mini growu.
Dakujem vsetkym ktory prispeli svojimi nazormy a vsetkym prajem podarene growy a velke vynosi.
Good luck, have fun.. Nolifer Nowa |