Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak a je to zváženo. Takže nakonec z toho je povedených 15,8 G. Palicky nejsou moc tvrdé, ale jsou kompaktni a krásně drží u sebe. Vůně je úžasná, musím říct, že pro outdooristu je nádhera cítit tu vůni čerstvých palic uprostřed zimy. 44ku jsem hulil přez bongo, chuť byla svěží a vůbec to nekopalo. Zhulovalo to ale opravdu nejlépe . Možná i mé samotné vědomí mi poskytlo větší stav, čekal jsem od toho hodně a to jsem také dostal. Stav byl jak jsem předpokládal energický, tak jak jej miluji. Můj kamarád, který testoval se mnou, po několika prdech hleděl asi 10 minut na nebe a žasl.
Výherci tipovačky se stávají: Repa(outdoor), NOwaLIFE a ZEDY. Teda snad, jsem mocně zkouřen a možná jsem se spletl, tak mě kdyžtak informujte. S kýblem jsem velice spokojen a jsem na sebe hrdý, že jsem jej vynalezl, určitě si s ním užiju ještě hodně legrace. Možná sem někdy v budoucnu přihodím návod na výrobu takovéhoto kýblu, řekl bych, že pro indoor začátečníka je to to nejlepší. Jen co vykoumám místo, kde bych v kýblu mohl jet další kolo, pustím se do toho a Vy budete o všem informováni. DĚKUJI VŠEM, KTEŘÍ MI PORADILI, DALI KARMU, ČI SE JEN PODÍVALI.
EDIT: Top 44 se projevil jako skvělý pomocník při skládání tekna.
Zdarec Groweři,buudu si delat taky neco takoveho jak mas ty Jimmy,akorat jsem zmatenej z tech usporek,kdys budu mit stejnej box(kybl) jak ty,staci si koupit treba 1x http://www.svitidla-osvetleni-elekt...40v/cz/d-89795/ nebo je lepsi si koupit 2x 20W +/-..?Budou stacit jak na rust tak na kvet? Diky za odpoved jinak LUXUSně to mas vykucene zatim zdarec
Zdar, no myslim, ze ta tvoje usporka je taky dobra a myslim, ze je to celkem jedno. Mozna tech 45 W bude lepsi, zase je cena celkem vysoka ale jestli te to netrapi tak do toho. Jinak barva spektra tech mych je jenom na kvet a vzhledem k velikosti tech kyblu to je jenom dobre protoze kdyz jedes z rizku tak na rustu bych to uz nenechaval dele jak 3 - 5 dni. Ja ted jedu dalsi kolo ze seminek Afghan, brzy sem zacnu soupat dalsi fotky. Snad jsem ti poradil, klidně se ptej dal, rad poradim a uvidim tady dalsi kyble dle meho projektu ;-)
Tak přátelé, máme tady druhé kolo v 2x20W Mikrogrowkýblu. Tentokrát to jsou Afghánci od Dutch Passion . Naklíčíli všichni za 2 dny, jsou teď 11 dní staré. Nad 3 patrem zastřihnuté. Hnojky budou Plagron Alga Grow,Bloom. Mám v plánu určit pohlaví z klonu, pak buď udělat klony a jet 7x Afghan, nebo dojet 3 maminy. Jedna k kytek je nějaký nedomrd