Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
HO hO Hóóóóó... ted jsem oběvil u této rostlinky květ, je to celkem divné když má světlo na růst, svítím 15/9 a začíná tvořit květy, ale očividně se jí daří a je spokojená když kvete uprostřed zimy
tak jsem byl zase na nákupech a kopil jsem za pár kaček kokos v kostce, je to substrát jak pro živočichy tak pro květiny, tak až seženu vhodné dřevo tak to dám dohromady s orchideí a bude to
Taky jsem už konečně udělal jednu stěnu, až budu obědnávat z growshopu ěci tak si nechám poslat i diamantovku a tou to potáhnu ať se to pořádně odráží to světlo
také jsem dokoupil kabeláž a zapojil druhou armaturu se zářivkama tak už svítím vším
nakonec jsem se rozhodl že přikoupím 150 w MH, udělám stínidlo ze dvou malích Hobiček a plug a grow zavěsím svisle, do prostoru aby to osvětlilo vše.
Moc se v kaktusech neviznám tak netuším co mi to začal kaktus tvořit, neivm jestli to je jen bobek, nebo to bude další část kaktusu každopádně je to pěkné
už pře pár dny jsem to zaznamenal a dosst mě to překvapilo, ze země vymezla druhá rostlinka, myslel jsem že se bude pouze rozrůstat tam kde je stonek ale z půdy se vinořila menší kyti.
potěšilo
Bonasii se v bubbleru daří dobře kořeny rostou velice pěkně a listy také. jdou vydět výsledky oproti ostatním dvoum bonsaím, je větší, má delší větvě a omnoho více listů, také má mnohem zelenější listy, takové víc do tmava, bonsaie v hlíně je mají spíš světlejší.
Jak jsem říkal před asi dvouma týdnama jsem vysadil do rockwolu bioosivo, ze semen vyrostou klíčky které se po pár dnech sklidí opláchnou a sní, je to výborný zdroj minerálů, vitamínů a živin. osivo se jmenuje ředkvička saxa II
chuť je výborná, chutná opravdu jako ředkvička, ale dost pálivá ředkvička málem mi z toho upadla pusa, fak síla
příště vysadím dvě stejné nádoby jednu dám pod 125 Plug a Grow a druhou pod 54W zářivky
uvidíme kde to rychleji poroste a jestli bude rozdíl v chuti a velikosti
no rozmíšlím se co s ním udělám,
je několik možností
- sestřihnu nechám menší patra
- nechám to růst a třeba mi to vyleze z baráku stropem
- vezmu tvarovací drát a pokusím se o nějaké vytvarování něčeho
nevím
co by jste mi poradily ?
To je nahovno nejde mi sem hodit ta fotka ..... aaaa...
Naposledy upravil Pocahontas 03-01-2010 v 13:35 PM
Na vánoce jse mi stala nepříjemná věc
příliš jsem přelil netřesk a na následky toho mi přes noc uhnil, ráno byl celý špatný, dočerna a plný vody, zaváhal jsem a tak jsem přišel i o polovinu růžiček (i o tu co měla na sobě další menší, neco jako květ na květu) pár jsem jich snad zachránil, dal jsem je do rockwolu a dal tam stimulax. tak snad se chytnou a přežijou.
Tak vážně nevím co s ním, nejspíš zastřihnu, přesadím do květináče zvlášť a dám na jiné místo. Tak dlouhé stonky jsou nejspíš způsobeny příliš velkým teplem (v rozmezí 23°-25°) jelikož je ale u lampy a z té se táhne setsakramensky teplý vzduch tak se táhne.
Jsem zvědav zda prorazí strop a začne růst ven z baráku
nebo počkám do jara a pak ho oknem vytáhnu na ulici a tam mi začne tvořit jehličnaté "listy"
Tak už vím copak mi to roste na jednom z kaktusů, další část
je zajimave pozorovat jak to z nej pomaličku leze pod tou 125kou. jsou tam takove bobulky tři.