Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » mini skříň-250w..pokus č.1
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »
Autor
Téma 
Loopuch
Stálý Člen

Karma uživatele Loopuch - 90% PěstitelskáKarma uživatele Loopuch - 90% PěstitelskáKarma uživatele Loopuch - 90% PěstitelskáKarma uživatele Loopuch - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

Hoj no myslím že už v 36dnu květu neporostou...teď se ti budou holky jen nafukovat a kynout.. pěkný šišule

Old Post 06-11-2009 v 15:09 PM
Loopuch je offline   Profil uživatele Loopuch   Find more posts by Loopuch   Foto galerie člena Loopuch   Click here to Send Loopuch a Private Message   Add Loopuch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ajatolah
Stálý Člen

Karma uživatele ajatolah - 61% PěstitelskáKarma uživatele ajatolah - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

Tak doufám, že se budou nafukovat pořádně... nemůžu se dočkat, ještě proto, že je to poprvé!!

Kdo chvíli hulil, už hulí opodál...
MINI skříň 250W

Old Post 06-11-2009 v 16:39 PM
ajatolah je offline   Profil uživatele ajatolah   Find more posts by ajatolah   Foto galerie člena ajatolah   Click here to Send ajatolah a Private Message   Add ajatolah to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ajatolah
Stálý Člen

Karma uživatele ajatolah - 61% PěstitelskáKarma uživatele ajatolah - 61% Pěstitelská

Hydroponie Vlhkost Příspěvek č. 83

Zdravím growery a growerky. Pořád mám přes den vlhkost okolo 50%, v nejlepším případě jsem tam měl 40%. Mám odtah na nejvíc a v okolí skříně se snažím přitápět, jinak by byla ve skříni strašná zima. Foukám na to větrákem od PC, aby nemohli vlhnout, ale překvapivě je vlhkost při zapnutém ofuku větší. Mám tam dokonce silikonové granule na pohlcení vlhkosti, který jsou úplně na ho.no. Kdyby jste měl někdo nápad, nebo snad už stejný problém vyřešil, tak sem s ním!!! Jinak kytky vypadají skvěle, ale mám strach na konci květu, který je čím dál tím blíž, aby nezačali hnít.
Předem dík za všechny rady a připomínky...

MINI skříň 250W

Old Post 09-11-2009 v 10:09 AM
ajatolah je offline   Profil uživatele ajatolah   Find more posts by ajatolah   Foto galerie člena ajatolah   Click here to Send ajatolah a Private Message   Add ajatolah to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ajatolah
Stálý Člen

Příspěvek č. 84

Pls...rady rady rady, předem thx...

MINI skříň 250W

Old Post 09-11-2009 v 17:25 PM
Sirus
Stálý Člen

Karma uživatele Sirus - 97% PěstitelskáKarma uživatele Sirus - 97% PěstitelskáKarma uživatele Sirus - 97% PěstitelskáKarma uživatele Sirus - 97% PěstitelskáKarma uživatele Sirus - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

Máš odtah vytaženej ven z baráku? Pokud ne, tak to zkus. Docela hodně to pomůže.

Snáze uvěříme lži, kterou jsme slyšely už tisíckrát, než pravdě která je vyřčena poprvé!

Old Post 09-11-2009 v 17:41 PM
Sirus je offline   Profil uživatele Sirus   Find more posts by Sirus   Foto galerie člena Sirus   Click here to Send Sirus a Private Message   Add Sirus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ajatolah
Stálý Člen

Příspěvek č. 86

Hele nemám vůbec šanci to dostat ven...to leda tak v létě norml. oknem, ale v zimě vůbec. Leda koupit nějakej odvlhčovač. Ale musel by bejt fakt extrémě malej...Jestli někdo o něčem víte.. tak sem s tím.

MINI skříň 250W

Old Post 09-11-2009 v 18:07 PM
Sirus
Stálý Člen

Karma uživatele Sirus - 97% PěstitelskáKarma uživatele Sirus - 97% PěstitelskáKarma uživatele Sirus - 97% PěstitelskáKarma uživatele Sirus - 97% PěstitelskáKarma uživatele Sirus - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 87

Mam takovej dojem, že malý odvlhčovače se neprodávaj, teda ty co fungujou. Takový ty pasivní jsou na ho..o. Nedávno jsem ho vyskoušel a pak jsem si řikal, jakej jsem
Já bejt tebou tak otevřu to okno. Já ho mam taky otevřený, teda jen přes den. Na noc ho zavírám. Jakmile nemáš větranou místnost tak se ti tam kumuluje ta vlhkost. A navíc si myslím, že když jseš už v tak pokročilý fázi květu, tak bys to vokno mohl nějak přežít ne? Popř. zkus přitopit v místnosti, taky by to mělo trochu pomoct.

Snáze uvěříme lži, kterou jsme slyšely už tisíckrát, než pravdě která je vyřčena poprvé!

Old Post 10-11-2009 v 13:35 PM
Sirus je offline   Profil uživatele Sirus   Find more posts by Sirus   Foto galerie člena Sirus   Click here to Send Sirus a Private Message   Add Sirus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
volver

Karma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

zdar
souhlasim aspon trochu otevřené okno je potřeba a trochu volume doprava na tom radiátoru (at to otevřený okno vyvážíš s teplotou v pěstírně...)
máš to dost nahnácané u sebe pokud ti to pujde trochu to roztáhni trochu protrhat ale to fakt málo!!! to vlhko se ti tam drží taky z duvodu velkého množsví hmoty u sebe... a ten pc větráček... ten to pořádně neprohněte= no ale zase bych to nevyděl na takovej masakr myslim že to ustojiš
jo a bejt tebou zainvestoval bych tedka do pořádnýho ofucku nákej klipsnák,,, předpokládám že ten ventas máš axialní co? ztrácí dost s tím pacháčem výkon.... a pokud ještě do toho pacháče se dostává větší množsvý prachu (jakože třeba tam kde spíš) tak dohromady všecko to snižuje výkonost ventilátoru a to je... právě na tu vlhkost ...
držim palce zdar vypadá to gud

volver indoor growing ZDE
400w/aero
Euphoria 1 zde ......1,253g/kWh zklizeno
White Russian zde ......1,085g/kWh zklizeno
White widow zde .....1,114g/kWh zklizeno
Euphoria 2 zde JEDE

250w/soil
Woodoo x Chronik zde zklizeno
Sensi Skunk zde zklizeno

Old Post 10-11-2009 v 17:36 PM
volver je offline   Profil uživatele volver   Find more posts by volver   Foto galerie člena volver   Click here to Send volver a Private Message   Add volver to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ajatolah
Stálý Člen

Příspěvek č. 89

Dík moc za rady. Uvidím co s tím půjde udělat. Vyzkouším i to okno, ale až bude trochu rozumnější počasí. Jinak ten PC větrák mám pověšenej za kabely, takže se fukec rozprostře do všech světových stran. Snad něco vymyslím. Groweru zdar!!

MINI skříň 250W

Old Post 10-11-2009 v 19:48 PM
ajatolah
Stálý Člen

Pohodička Změna a dotaz Příspěvek č. 90

Tak proběhla radikální změna. Skříň jsem přenesl i s obsahem do jiné místnosti, kde je asi o 7°C tepleji a je tam asi o 10% menší vlhkost. Neustále je tam otevřené okno, zesílil jsem ofuk a kvůli velké teplotě jsem přizvedl lampu. Teď je vlhkost po zalití 42% a doufám, že pujde níž. Teplota je pod lampou 28,5°C a okolí 24°C. Taky jsem změnil periodu světla na 9/15 a za 10-14 dní jim dám tak 36h tmu. Jinak na Ice-ovi se objevily žluté konce listů. Je to tím, že jsou už ve 42 dnu květu, nebo je to něco zlýho??? Na plíseň ani nic podobnýho to nevypadá. VIZ: foto

MINI skříň 250W

Old Post 12-11-2009 v 11:08 AM
ajatolah
Stálý Člen

Nápad 42. den květu 9/15 Příspěvek č. 91

No a když už jsem u toho focení, tak je trochu vyblejsknu.

MINI skříň 250W

Old Post 12-11-2009 v 11:21 AM
ajatolah
Stálý Člen

Příspěvek č. 92

Tak vlhkost se ustálila kolem 40% a teď už mají tmu. Takže nic jiného než spokojenost...:-)PEACE

MINI skříň 250W

Old Post 12-11-2009 v 20:21 PM
Sirus
Stálý Člen

Příspěvek č. 93

Zdarec ajatoláhu. Taky mi to začalo žloutnout po 40. dni.
Tu periodu jsi měl nechat, takhle je ošidíš o spoustu světla. A pokud budeš dávat tmu, tak bych vůbec nezkracoval a nechal to 12/12.

Old Post 13-11-2009 v 11:37 AM
mikael
MORAVIAN GROWER

Karma uživatele mikael - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 94

[účet odstraněn]

Old Post 13-11-2009 v 14:15 PM
mikael je offline   Profil uživatele mikael   Find more posts by mikael   Foto galerie člena mikael   Click here to Send mikael a Private Message   Add mikael to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ajatolah
Stálý Člen

Příspěvek č. 95

Tak jsem dal na vaše moudré rady a upravil jsem zpět periodu na 12/12.
Vůbec si nedovedu představit, jak moc to ještě může nakynout, když do 60. dne je to už jenom 17 dní. Už je chci mít úplně nebezpečný!!

Groweru zdar...

MINI skříň 250W

Old Post 13-11-2009 v 15:57 PM
Sirus
Stálý Člen

Příspěvek č. 96

Jen se neboj, ještě to nakyne. Počkej tak v 50. dni.

Old Post 13-11-2009 v 16:06 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:54 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás