Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím growery a growerky. Pořád mám přes den vlhkost okolo 50%, v nejlepším případě jsem tam měl 40%. Mám odtah na nejvíc a v okolí skříně se snažím přitápět, jinak by byla ve skříni strašná zima. Foukám na to větrákem od PC, aby nemohli vlhnout, ale překvapivě je vlhkost při zapnutém ofuku větší. Mám tam dokonce silikonové granule na pohlcení vlhkosti, který jsou úplně na ho.no. Kdyby jste měl někdo nápad, nebo snad už stejný problém vyřešil, tak sem s ním!!! Jinak kytky vypadají skvěle, ale mám strach na konci květu, který je čím dál tím blíž, aby nezačali hnít.
Předem dík za všechny rady a připomínky...
Hele nemám vůbec šanci to dostat ven...to leda tak v létě norml. oknem, ale v zimě vůbec. Leda koupit nějakej odvlhčovač. Ale musel by bejt fakt extrémě malej...Jestli někdo o něčem víte.. tak sem s tím.
Mam takovej dojem, že malý odvlhčovače se neprodávaj, teda ty co fungujou. Takový ty pasivní jsou na ho..o. Nedávno jsem ho vyskoušel a pak jsem si řikal, jakej jsem
Já bejt tebou tak otevřu to okno. Já ho mam taky otevřený, teda jen přes den. Na noc ho zavírám. Jakmile nemáš větranou místnost tak se ti tam kumuluje ta vlhkost. A navíc si myslím, že když jseš už v tak pokročilý fázi květu, tak bys to vokno mohl nějak přežít ne? Popř. zkus přitopit v místnosti, taky by to mělo trochu pomoct.
Snáze uvěříme lži, kterou jsme slyšely už tisíckrát, než pravdě která je vyřčena poprvé!
zdar
souhlasim aspon trochu otevřené okno je potřeba a trochu volume doprava na tom radiátoru (at to otevřený okno vyvážíš s teplotou v pěstírně...)
máš to dost nahnácané u sebe pokud ti to pujde trochu to roztáhni trochu protrhat ale to fakt málo!!! to vlhko se ti tam drží taky z duvodu velkého množsví hmoty u sebe... a ten pc větráček... ten to pořádně neprohněte= no ale zase bych to nevyděl na takovej masakr myslim že to ustojiš
jo a bejt tebou zainvestoval bych tedka do pořádnýho ofucku nákej klipsnák,,, předpokládám že ten ventas máš axialní co? ztrácí dost s tím pacháčem výkon.... a pokud ještě do toho pacháče se dostává větší množsvý prachu (jakože třeba tam kde spíš) tak dohromady všecko to snižuje výkonost ventilátoru a to je... právě na tu vlhkost ...
držim palce zdar vypadá to gud
volverindoorgrowing ZDE 400w/aero
Euphoria 1 zde......1,253g/kWh zklizeno
White Russian zde......1,085g/kWh zklizeno
White widow zde.....1,114g/kWh zklizeno
Euphoria 2 zde JEDE
250w/soil
Woodoo x Chronik zde zklizeno
Sensi Skunk zde zklizeno
Dík moc za rady. Uvidím co s tím půjde udělat. Vyzkouším i to okno, ale až bude trochu rozumnější počasí. Jinak ten PC větrák mám pověšenej za kabely, takže se fukec rozprostře do všech světových stran. Snad něco vymyslím. Groweru zdar!!
Tak proběhla radikální změna. Skříň jsem přenesl i s obsahem do jiné místnosti, kde je asi o 7°C tepleji a je tam asi o 10% menší vlhkost. Neustále je tam otevřené okno, zesílil jsem ofuk a kvůli velké teplotě jsem přizvedl lampu. Teď je vlhkost po zalití 42% a doufám, že pujde níž. Teplota je pod lampou 28,5°C a okolí 24°C. Taky jsem změnil periodu světla na 9/15 a za 10-14 dní jim dám tak 36h tmu. Jinak na Ice-ovi se objevily žluté konce listů. Je to tím, že jsou už ve 42 dnu květu, nebo je to něco zlýho??? Na plíseň ani nic podobnýho to nevypadá. VIZ: foto
Zdarec ajatoláhu. Taky mi to začalo žloutnout po 40. dni.
Tu periodu jsi měl nechat, takhle je ošidíš o spoustu světla. A pokud budeš dávat tmu, tak bych vůbec nezkracoval a nechal to 12/12.
Snáze uvěříme lži, kterou jsme slyšely už tisíckrát, než pravdě která je vyřčena poprvé!
Tak jsem dal na vaše moudré rady a upravil jsem zpět periodu na 12/12.
Vůbec si nedovedu představit, jak moc to ještě může nakynout, když do 60. dne je to už jenom 17 dní. Už je chci mít úplně nebezpečný!!